Купити гарний диван

1 відповідь
  • Світлий диван у вітальні — це завжди ризик, але виглядає просто неймовірно, наче з картинки Pinterest! Якщо хочеш поєднати красу та практичність, звертай увагу на тканини з ефектом “easy clean” або високим циклом зносостійкості. Тоді навіть кава чи лапи кота не стануть катастрофою.

Я для себе зрозумів, що зараз найкраще співвідношення дизайну та надійності пропонують турецькі виробники. Вони вміють робити меблі, які виглядають дорого, але при цьому дуже витривалі в побуті. До речі, якщо шукаєш щось справді елегантне, раджу глянути турецькі дивани в стилі модерн https://stul-i-stol.com.ua/myagkaya-mebel/tureckie-divany-v-stile-modern/ у магазині «Стілець та Стіл». Вони возять меблі прямо від топових фабрик світу, тож вибір там пристойний — від Китаю до Італії, але саме турецький модерн зараз у самому тренді.

Головне — не бери занадто м’який, якщо збираєшся там часто приймати гостей, бо з часом він може втратити форму. Краще обирати середньої жорсткості з хорошим наповнювачем. Сподіваюся, знайдеш той самий ідеальний варіант!

Допоможіть обрати диван, хочу світлий, стильний і практичний щоб підійшов мені в гостьову кімнату.