У кого є власне господарство, той мене зрозуміє: знайти справді якісний коток, ще той квест. То без гарантії пропонують, то ціни просто космічні, то взагалі чекати доводиться по кілька місяців. Я з усім цим зіткнувся, коли настав час оновити обладнання. За порадою знайомого звернувся до Agrokar і тепер сам раджу заглянути туди. По-перше, вибір дуже гідний. По-друге, допомога у підборі — не просто слова. Я надіслав параметри своєї техніки, описав, що саме мені потрібно, і отримав чітку відповідь із розрахунками та поясненнями. У наявності було майже все, що мене цікавило, а навіть якщо щось і під замовлення, терміни адекватні, без затягувань. До того ж, гарантія, підтримка, нормальне людське ставлення. Раджу тут купити сільськогосподарський каток https://agrokar.com.ua/kotky/ бо для мене Agrokar став справжнім відкриттям, і тепер, коли потрібна будь-яка сільгосптехніка, то спершу дивлюся у них.
Доброго дня всім. Вперше зіткнувся з питанням придбання катка для сільгоспробіт і, чесно кажучи, трохи розгубився. Бюджет обмежений, тому розглядаю варіанти з б/в технікою. Але от не впевнений, наскільки це виправдано? Чи варто зв’язуватись, якщо каток вже був у використанні? Чи краще брати новий? Які компанії в Україні ви можете порадити?