Львів: 5 зданих ЖК з вільними квартирами
Читати огляд-
Інвестор
Я б скоріше задумався над "розумними" інвестиціями в Туреччину чи ОАЕ, де місцева автократична влада ще влаштує свої катастрофи. В Україні якраз оптимальний час...
Інвестор, згодна з Вами. Інвестиції в нерухомість інших країн виглядають привабливими – на перший погляд. А вже на другий виникають питання…
Алексей
Не могу понять, в чем смысл вкладывать в недвижимость в Украине? Я имею в виду для новых инвесторов, а не существующих. Я сам плачу рассрочку застройщику и жду ...
Алексей, я вірю в ЗСУ і впевнена, що мир буде на наших умовах! А Україна буде існувати як вільна і незалежна держава. А щодо інвестицій, ви здивуєтесь, але є люди, які вкладають кошти у новобудови – навіть у цей непростий час 😉
Інвестор08.08.2022 о 12:06Алексей
Не могу понять, в чем смысл вкладывать в недвижимость в Украине? Я имею в виду для новых инвесторов, а не существующих. Я сам плачу рассрочку застройщику и жду ...
Я б скоріше задумався над “розумними” інвестиціями в Туреччину чи ОАЕ, де місцева автократична влада ще влаштує свої катастрофи. В Україні якраз оптимальний час для інвестицій, нові 90-і в плані економічних можливостей. Ну а роздуми про існування України показують, що інвестор з вас так собі, бо є складнощі з аналізом ситуації.
Алексей
За останні 3 місяці «друга армія світу» просунулась на 15 кілометрів. З новою зброєю від партнерів звільнення територій — лише питання часу. Не всі такі песимісти.
Алексей08.08.2022 о 09:24Не могу понять, в чем смысл вкладывать в недвижимость в Украине? Я имею в виду для новых инвесторов, а не существующих. Я сам плачу рассрочку застройщику и жду ключи. Слава богу, строят. Отделаться и избавиться от этого я уже не могу.
Свои суждения объясняю тем, что на фронте все тяжело и, если ситуация не изменится к лучшему в ближайшее время, то вопрос принуждения к «миру» на условиях рф – дело времени. В таких условиях само существование государства Украина может встать ребром и все инвестиции тут будут уже никому не нужны.В Чернівцях відносно спокійно, а Львів не дуже)
Столична нерухомість це, звісно, must have для інвесторів, але не єдиний цікавий варіант вкладання коштів. Зараз доволі привабливими виглядають й львівські новобудови: це відносно спокійний західний регіон, тут активно відновлюють будівництво та продажі, починають нові проєкти. До того ж ціни на квартири у новобудовах Львова поки залишаються нижчими, ніж у Києві – хоча вони поступово наздоганяють столичні показники.
Продовження читайте в моєму огляді Львів: 5 зданих ЖК з вільними квартирами