Мене цікавить, де краще всього замовити сходи

1 відповідь
  • На мою думку, найкраще замовити сходи в Територія Сходів. У них є великий вибір дизайнів, від класичних до сучасних, і все на найвищому рівні. Щодо перил, я б порадив обирати ті, що не лише доповнюють стиль сходів, але й відповідають твоїм потребам, такі як перила “Класичні” https://terracxodiv.com.ua/ua/product/perila-klassic/ . Металеві перила виглядають дуже елегантно і сучасно, проте дерев’яні завжди додають затишку і тепла. Залежно від загального дизайну твого дому, можна вибрати стиль, який найкраще підійде. Я особисто надаю перевагу комбінації обох матеріалів: наприклад, металеві стійки з дерев’яними поручнями. Це виглядає дуже стильно! Щодо висоти перил, оптимальною вважається висота 90 см, а ширина сходинок повинна бути не менше 30 см. Також зверни увагу на покриття: воно має бути неслизьким, особливо якщо у вас є діти або літні люди.

Мене цікавить, де краще всього замовити сходи, адже ми зараз з дружиною плануємо ремонтувати будинок і вибрати якісний варіант сходів, щоб вони не лише були зручні, але й естетично виглядали. Можливо, ви маєте якісь рекомендації щодо виробників або магазинів, які пропонують дійсно надійні та красиві сходи? А ще мене цікавить, які перила краще обрати: металеві чи дерев’яні? Яка висота і ширина повинні бути оптимальними, щоб усе відповідало нормам безпеки?