Нещодавно я дізналася про можливість продати волосся в Києві https://hairua.com/ і це стало для мене справжнім відкриттям. Компанія HAIRUA пропонує фантастичні умови: за 40 см довгого незабарвленого волосся без сивини можна отримати солідну суму. Я вирішила скористатися цією нагодою та залишилася повністю задоволеною.
Процес оцінки волосся був швидким і зрозумілим. Мене приємно здивувало, що компанія чесно пояснює, за які параметри нараховується ціна. За кілька годин я вже тримала у руках понад 5000 грн! Ця скупка волосся дає змогу не тільки змінити імідж, але й отримати хорошу фінансову підтримку. Мої друзі теж зацікавилися, тому я із задоволенням порекомендувала HAIRUA як надійного покупця.
Я завжди пишалася своїм доглянутим, здоровим та густим волоссям, яке було моєю візитівкою. Але зараз я вирішила зробити сміливий крок і змінити свій образ, відрізавши волосся до каре. У зв’язку з цим постало питання, куди можна продати волосся, щоб отримати гідну оплату за свою багаторічну турботу про нього? Чи є у вас рекомендації щодо перевірених компаній, які чесно оцінюють волосся та пропонують адекватні умови співпраці?