Одяг та білизна для вагітних за доступною ціною

3 відповіді
  • Ох, дівчата, я вас прекрасно розумію! У мене також були труднощі з вибором одягу під час вагітності. Найкраще вибирати натуральні тканини, які не будуть викликати дискомфорт, такі як бавовна чи льон. Сукні з еластичними вставками або верхній одяг з регулюванням по талії – це відмінний вибір, який дозволить вам комфортно почуватися на протязі всього дня. Щодо магазинів, я можу порекомендувати інтернет-магазин для вагітних і молодих мам – Jenis https://jenis.ua/ там ви знайдете широкий асортимент товарів, якісну продукцію за доступними цінами. До того ж, у Jenis є зручна доставка по Україні, і я впевнена, що ви зможете знайти саме те, що шукаєте. Переваги покупки тут – це не лише великий вибір, а й можливість обирати моделі, які підходять вам за стилем і комфортом. У мене весь гардероб був звідси, тому якість перевірена!

Я теж була в подібній ситуації, коли обирала одяг під час вагітності. Можливо, тобі підійдуть сукні вільного крою або легкі блузи, які добре сядуть на животик. Щодо магазинів – я зазвичай замовляла на сайтах, де є можливість повернення, якщо щось не підійшло.

Привіт! Розумію твої труднощі, сама через це проходила. Я рекомендую звертати увагу на еластичні та м’які тканини, наприклад, бавовну та віскозу. Також відмінно підходять моделі з зав’язками або резинками, які дозволяють регулювати розмір. Що стосується магазинів, спробуй пошукати в Інтернеті, але обережно – не всі сайти однаково надійні. Можливо, варто подивитися відгуки на форумах або запитати знайомих.

Дівчата, потребую поради від вас, зараз на 7 місяці вагітності та можу сказати, що дуже збільшилася у розмірах, особливо груди та сам живіт. Якийсь одяг підібрати дуже важко. Зараз думаю, на які моделі звернути увагу, які тканини обирати та де краще купувати? Можливо є перевірені магазини онлайн на прикметі