Онлайн доставка продуктів – ваші фаворити?
-
Виникла потреба замовити алкоголь з доставкою, але не можу вибрати, де це зробити. Можливо, є магазини чи сервіси, які доставляють швидко і зручно? І щоб ціни були адекватні, а асортимент широкий – від класичних напоїв до чогось ексклюзивного.
Останнім часом я все частіше замовляю продукти з доставкою додому. Це зручно, економить час і дозволяє уникнути черг у магазинах. Особливо подобається METRO, адже вони дійсно ретельно підбирають товари, а кур’єри завжди привозять їх у зазначений час. Одне з головних відкриттів для мене – можливість купити вершкове масло https://metro.zakaz.ua/uk/categories/sweet-butter-metro/ з доставкою. Воно завжди свіже, якісне і зберігає свій натуральний смак. Якщо ви ще не користувалися доставкою від METRO, раджу спробувати. Мінімальної суми замовлення немає, а акції приємно радують.
Постійно замовляю їжу онлайн, але ще не наважувалася брати молочні продукти, зокрема масло. Хто вже ризикнув і може поділитися своїми враженнями? Яка упаковка, свіжість, термін придатності?