Зараз час справді непередбачуваний. І навіть якщо встановлені камери, стоять міцні двері та сигналізація, все одно хочеться мати відчуття додаткового захисту. Страхування майна — це не перестраховка, а розумний крок, особливо коли квартиру залишають на довгий час без нагляду.
Сума компенсації залежить від того, який саме поліс обрати. У більшості страхових є декілька варіантів — із базовим і розширеним покриттям. Можна застрахувати як тільки внутрішнє майно (меблі, техніка), так і саму нерухомість. Все залежить від суми, яку ви готові вкласти у поліс.
Зараз усе можна зробити швидко — прямо з телефону. Щоб не шукати офіси, встановіть собі мобільний додаток hotline.finance там неймовірно просто і легко порівняти пропозиції різних страхових компаній, переглянути умови, вибрати потрібну суму страхування і одразу оформити поліс.
Питання щодо безпеки квартири, ми на довгий термін їдемо з міста, а зараз такий не спокійний час. Камери встановлені, хороші двері, але якщо хтось хоче зайти, або не дай боже ракета, то ви самі розумієте. Хочу застрахувати своє майно. На яку суму компенсації я можу розраховувати у разі чого? Де краще оформити поліс?