Проблеми з сечостатевою системою: коли потрібно звернутися до уролога?

1 відповідь
  • Думаю, тобі варто звернутися до уролога якнайшвидше, щоб виключити можливі захворювання. Симптоми, які ти описуєш, можуть бути пов’язані із запаленням або камінням у сечовивідних шляхах. Наприклад, уролог Валецький https://urology.lviv.ua/ у Львові добре зарекомендував себе у лікуванні таких проблем. Він працює із сучасним обладнанням та застосовує малоінвазивні методи лікування. Для точної діагностики та призначення потрібного лікування краще записатись на прийом. Ти можеш знайти детальну інформацію та записатися на консультацію. Головне – не відкладати візит до лікаря, щоби не запустити проблему.

Привіт! У мене недавно почали з’являтися неприємні відчуття при сечовипусканні. Іноді відчуваю дискомфорт унизу живота, а вночі часті позиви до туалету. Помітив, що іноді буває кров у сечі. Дуже переживаю, що це може бути щось серйозне. Хтось стикався з такими симптомами? До кого краще звернутись? Чи потрібно терміново йти до уролога, чи можна почекати? Буду вдячний за будь-які поради.