Підключення інтернету у Львові: реально знайти надійного?

1 відповідь
  • Я користуюсь інтернетом від Копійки вже більше трьох років, і чесно кажучи, за цей час жодного разу не пошкодував. Мене завжди вражала стабільність роботи — незалежно від часу доби чи кількості користувачів. Дуже зручно, що компанія не просто надає інтернет, а й комплексні рішення — телевізійні пакети, IP-домофонію, відеоспостереження. Особливо подобається, що технічна підтримка працює як годинник — швидко, ввічливо, без зайвої бюрократії. До того ж ціни приємні, без необґрунтованих доплат. У мене склалося враження, що цей інтернет-провайдер у Львові https://kopiyka.org/ дійсно турбується про клієнтів, а не просто продає послуги. Радію, що у Львові є провайдер, який працює чесно, якісно та з душею.

Доброго вечора всім! Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно підключав інтернет у Львові — як обирали провайдера? Зіткнулась із тим, що кожен каже, що він найкращий, а по факту потім починаються сюрпризи. Хочеться знайти стабільний варіант без зайвої бюрократії й очікування по два тижні. Поділіться досвідом, будь ласка, буду дуже вдячна!