Ще з початку планування ремонту у квартирі я розумів, що якісна вентиляція — це ключ до комфорту і здоров’я. Вибір рекуператора довго не здався, адже вивчив багато варіантів, і зупинився на сайті Vento Expert https://vento.expert/ сподобалась чітка технічна інформація та зрозумілий опис моделей. Замовлення пройшло швидко, і вже через кілька днів рекуператор доставили додому. Монтаж теж не викликав проблем, інструкції детальні і допомогли зробити все самостійно. Вже кілька тижнів користуюсь, і відчуваю, що повітря стало свіжішим, а вологість — оптимальною. Рекомендую цей сайт тим, хто хоче покращити якість повітря у власній оселі.
Звичайно, рівень шуму рекуператора — це дуже важливий параметр при виборі, особливо якщо ви плануєте встановити його в будинку чи квартирі. Адже навіть невеликий шум, який постійно чути, може викликати дискомфорт і впливати на якість відпочинку або роботи вдома. Для житлових приміщень оптимально вибирати рекуператори з рівнем шуму не вище 25-30 дБ на мінімальних обертах. Такий пристрій буде майже не чути в кімнаті, але при цьому забезпечить ефективне провітрювання.
Чи важливо звертати увагу на рівень шуму рекуператора при виборі? Хочу, щоб він працював без зайвого дискомфорту, але при цьому добре провітрював приміщення. Як зрозуміти, що рекуператор підійде саме для будинку чи квартири, а не тільки для офісу?