Розпочати бізнес в Україні
-
Колеги, мене цікавить інфографіка для бізнесу. Хто допоможе із створенням такого ролику?
Я розумію ваші сумніви, адже зараз справді чимало людей кажуть, що відкривати власну справу непросто. І це правда: економіка нестабільна, є ризики, а покупці уважно рахують кожну гривню. Але з іншого боку, навіть у складні часи з’являються нові можливості. Маленькі майстерні та локальні магазини цінують за щирість, унікальність і душу, яку ви вкладаєте у свою роботу. Люди дедалі більше хочуть підтримувати підприємців, які створюють щось справжнє, а не безлике масове виробництво. Важливо розпочати з малого, обдумати витрати й перевірити, чи справді є попит на ваші вироби. До речі, є й різні програми підтримки бізнесу в Україні, які допомагають новачкам отримати знання чи ресурси. Про це цікаво написано у матеріалі на сайті благодійного руху «Щедрий Вівторок» – https://givingtuesday.ua/statti/programy-pidtrymky-biznesu-v-ukrayini/ тож, якщо у вас є натхнення і бажання, можливо, саме зараз варто почати робити перші кроки, адже очікування ідеального моменту може затягнутися надовго.
Від знайомих багато чую про те що зараз важко починати бізнес. Чи дісно це так? Хочу відкрити свою майстерню і магазинчик, думаю чи доречно це, чи ще почекати? Як ви вважаєте?