Саджанці

2 відповіді
  • З настанням весни мені захотілося додати яскравих фарб у своє подвір’я. Щороку експериментую з квітами, але цього разу вирішила купити тюльпани https://agro-market.net/ua/catalog/cat/274/ на цьому сайті. Обрала різні сорти — і класичні червоні, і ніжні рожеві, і навіть екзотичні бахромчасті. Замовлення зробила онлайн, усе прийшло ретельно запаковане та з детальним описом посадки. Цибулини виглядали свіжими та здоровими, без ознак гнилі чи пошкоджень. Посадила їх ще восени, а навесні мій квітник вибухнув кольорами! Кожна грядка — як мініатюрна картина. Всі сусіди хвалять, питають, де брала.

О, це чудове рішення — тюльпани справді прикрашають весняний сад! Щоб обрати саджанці правильно, зверніть увагу на кілька моментів. По-перше, обирайте сорти з різним терміном цвітіння — ранні, середні та пізні. Так ваш квітник буде радувати око довше. По-друге, зверніть увагу на висоту стебел — високі красиво виглядають на задньому плані, а низькі — спереду. Поєднуйте кольори гармонійно або ж створюйте яскраві контрасти, залежно від стилю вашої ділянки. І не забудьте купувати цибулини лише в перевірених продавців — це запорука здорових рослин. Ви вже обрали місце для клумби?

Обожнюю весну й квіти, і ось нарешті вирішила посадити тюльпани у себе на ділянці. Але коли почала дивитися на різні сорти, зрозуміла, що очі розбігаються! Там і за кольорами, і за висотою, і за періодом цвітіння така різниця. Підкажіть, як правильно обрати саджанці тюльпанів, щоб і красиво, і не надто клопітно?