Цього року мені знадобилися фуміганти https://growex.market/products/fumiganti для зберігання зерна, і я вирішила замовити їх у Growex Market. Я була приємно здивована швидкою доставкою та високою якістю продукції. Інструкція зрозуміла і проста, тож використання було безпечним та ефективним. Мої запаси зерна збереглися в ідеальному стані, без шкідників, що дуже мене тішить. Крім того, ціни адекватні, а сервіс – на високому рівні, я отримала відповіді на всі свої запитання швидко і ввічливо. Це справжня знахідка для аграрія, який цінує свій урожай і хоче надійного захисту. Я відчуваю, що тепер моя робота стала легшою, а результат стабільно хороший завдяки Growex Market.
Фахівці, потрібна консультація! Готуємо зерносховище до нового сезону і думаємо про обробку фумігантами для знищення амбарних шкідників. Який препарат найкраще підійде для порожніх складських приміщень? Дуже важливо, щоб він був ефективним, але з дотриманням усіх норм безпеки. Чи можна його придбати без спеціальних дозволів?