Чи дійсно штучний інтелект змінить криптовалютний ринок у найближчі роки?
-
18.09.2025 о 17:10
Вадим65 Я думаю, що розвиток у цьому напрямку неминучий. Зараз ШІ вже використовується для прогнозування цін, аналізу даних і навіть для автоматизації трейдингу. Це значно скорочує час, який витрачають інвестори на рутинні завдання. Саме поєднання блокчейну та штучного інтелекту дає шанс створити новий рівень прозорості та захисту. Я би не став називати це хайпом, адже великі компанії вже підтвердили інтерес у цій сфері. Щоб отримати реальні результати, варто звертати увагу на інфраструктуру та сервіси, що підтримують нові технології. Приклад – Альона Шевцова ibox, яка активно розвиває інноваційні фінансові сервіси в Україні. Такі компанії показують, що інтеграція ШІ у фінанси – не далеке майбутнє, а реальність. Якщо інвестувати зараз, це може принести прибуток у довгостроковій перспективі.
18.09.2025 о 13:56
frod Чи дійсно штучний інтелект змінить криптовалютний ринок у найближчі роки? Мене давно цікавить тема поєднання криптовалют і штучного інтелекту. Я читав, що вже існують токени, які забезпечують роботу блокчейн-платформ зі штучним інтелектом. Наприклад, The Graph чи SingularityNET. Але наскільки реально, що ці рішення будуть впливати на ринок глобально? Адже поки що багато людей ставляться до цього скептично, мовляв, це лише хайп. З іншого боку, ми бачимо, як OpenAI та інші гіганти вкладають мільярди у розвиток ШІ. Чи варто зараз інвестувати у такі криптовалюти, чи краще почекати кілька років, щоб зрозуміти їхню реальну цінність і стабільність?