Добрий День всім я знаю як виграти у Росіі (Оккупантів)Теоретично.Нам потрібна фінансова допомога з усього світу, а це означає що всі наші Українці повинні бути активніше і створювати аккаунти Масово Нові і Існуючі Інстаграм Фейсбук Тік Ток і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів репост ДЯКУЮ.
Я також вирішив поділитися своїми думками про те, чому написання бізнес-плану є важливим для успішного старту підприємства. Бізнес-план — це дорожня карта, яка допомагає зрозуміти, куди рухатися і як досягти поставлених цілей. Він дає змогу структурувати всі аспекти вашого бізнесу, від аналізу ринку до фінансових прогнозів. Без чіткого плану легко загубитися в процесі, не кажучи вже про те, що інвестори та банки навряд чи розглянуть вашу пропозицію без добре написаного бізнес-плану. Нещодавно натрапив на корисну статтю https://biznestrendy.com.ua/yak-sklasty-biznes-plan-u-2024-rotsi/ яка детально описує, як скласти бізнес-план у 2024 році. Там багато практичних порад і рекомендацій, які можуть стати в нагоді. Раджу почитати! А які труднощі ви стикалися при написанні свого бізнес-плану? Можливо, у вас є власні поради?