Порадили Тракторний Бригадир, і я залишився задоволений. Вибір квадроциклів https://tb-mag.com.ua/ua/kvadrotsikli просто величезний — є потужні утилітарні, є компактні для легкої роботи. Я взяв модель із великими колесами та хорошою тягою, щоб їздила по глині й нерівностях. Менеджери не просто щось продали, а пояснили все до дрібниць: як правильно обкатати, коли міняти мастило, що робити з акумулятором узимку. Замовлення оформив у п’ятницю — у вівторок уже приїхала доставка. Все офіційно, із гарантійним талоном, техпаспортом і повним комплектом. Використовую квадроцикл уже другий сезон — ніяких проблем, техніка тягне навіть із причепом, не ламається, не підводить.
У мене невелике господарство, тому квадроцикл — не розкіш, а необхідність. Щодня треба підвезти щось на город, перевезти сіно, дрова чи просто об’їхати поле. Трактор не завжди зручний, а по бездоріжжю взагалі не проїдеш. Дивився купу варіантів в інтернеті, але там або обман, або не відповідають, або пишуть «зробимо під замовлення», а потім виявляється, що немає ні техніки, ні грошей.