Моя собака завжди була активною, але після стерилізації ми помітили, що вона почала набирати вагу. Це стало великою проблемою, тому що я не хотів, щоб моя улюблениця мала зайві кілограми, які могли б призвести до інших здоров’я. Після консультації з ветеринаром, нам порекомендували спеціальний корм для стерилізованих собак, щоб підтримати нормальну вагу та забезпечити її всіма необхідними речовинами.
Шукаючи в Інтернеті, я натрапив на сайт, де можна було знайти корм для стерилізованих собак https://homefood.ua/korm-dlia-sterylizovanykh-sobak/ що відповідає всім вимогам. Замовив його без проблем, і вже через пару днів він був у мене вдома. Відразу почав давати своїй собаці новий корм, і помітив, що їй дуже подобається. Крім того, що вона стала їсти з апетитом, ми побачили, що її шкіра та шерсть стали значно здоровішими. Ветеринар теж відзначив, що це саме те, що потрібно для собак після стерилізації.
Привіт. У нас схожий стиль життя, і я довго не міг знайти щось зручне. Іграшки для тварин мають бути не лише цікавими, а й практичними у подорожах. Я зупинився на гумовому м’ячі Kumm із Stok.Top. Його діаметр – лише 5,5 см, тому він легко поміщається в будь-яку сумку чи кишеню. Виготовлений з термопластичної гуми, м’яч витримує інтенсивне жування та активні ігри просто неба. Його можна швидко промити водою, і він знову готовий до гри. Ця іграшка супроводжує нас у всіх поїздках і завжди радує мого пса. Однозначно рекомендую спробувати!
Ми з собакою часто подорожуємо, і я шукаю компактну, але надійну іграшку, яку можна було б брати із собою. Важливо, щоб вона займала мало місця в рюкзаку, була безпечною та витримувала активні ігри на природі. Що порадите?