Не так давно я став перед важким вибором — створити міжнародний бізнес і вибрати відповідну юрисдикцію для цього. Після кількох тижнів досліджень я зупинився на Мальті. Проте, процес відкриття на Мальті офшору https://www.campiogroup.com/ukraine/yurisdikczii/malta/ не був би таким легким без допомоги фахівців цієї компанії. Вони одразу запропонували ефективний план дій, роз’яснили всі юридичні нюанси, а також допомогли правильно підготувати документи. Всі кроки були чітко розписані, і я відчув, що знаходжусь у надійних руках. Завдяки їхнім професійним консультаціям я зміг швидко адаптуватися до нових умов і почати працювати без зайвих труднощів. Це справжня команда, яка допомогла реалізувати мою бізнес-ідею, і я без вагань рекомендую їх всім, хто шукає надійного партнера для офшорного бізнесу.
Планирую привлечь юриста для сопровождения компании. Подскажите, пожалуйста, по каким критериям правильно оценивать профессионализм и надежность юриста для бизнеса? Возможно, есть какие-то проверенные способы или вопросы, которые стоит задать на первой встрече?