Які аксесуари варто спробувати в інтимному житті?
-
Andreas Andreas
Круто, про еротичні кубики і не чув, цікаво буде почитати, що це таке взагалі. А що ще можна взяти для більшого ефекту?
Можеш звернути увагу на еротичні набори, в яких є все необхідне для нових експериментів – наручники, пов’язка на очі, секс-іграшки для пар. У секс-шопі Tochka G є величезний вибір таких наборів, ось тут https://sex-shop-g.com.ua/ua Там також є пояснення, як правильно використовувати аксесуари, і реальні відгуки покупців, які допоможуть визначитися з вибором. Ще можна взяти легкі фетиш-аксесуари, які додають нових відчуттів і не лякають новачків.
Круто, про еротичні кубики і не чув, цікаво буде почитати, що це таке взагалі. А що ще можна взяти для більшого ефекту?
Для початку краще вибирати щось універсальне і просте у використанні. Наприклад, масажні свічки або еротичні кубики із завданнями – це весело і допомагає розкритися. Ми також спробували наручники, це додало азарту.
Хочу здивувати дівчину чимось новим у спальні, але не знаю, з чого почати. Не хочу купити щось непотрібне, що просто пролежить у шафі. Що порадите для першого досвіду?