Я мав схожу проблему, коли відкривав свою пекарню. Ми вирішили проблему професійно, купили шафи для вистоювання тіста. Вони підтримують потрібну температуру і вологість, тісто залишається м’яким і піднімається рівномірно. Це сильно економить час і зменшує відходи. Можеш подивитися варіанти тут https://food-production.com.ua/ua/g13341978-shkafy-rasstoechnye. Після цього робота з тістом стала набагато передбачуванішою і стабільною
Я відкрив маленьку пекарню, і щодня стикаюся з проблемою: тісто для хліба і піци дуже швидко сохне після розкочування. На столах воно починає липнути, підсихати, а якщо залишити в холодильнику, то втрачає еластичність і вже не піднімається як треба. Я пробував накривати рушниками, ставити в пластикові контейнери, все одно результат не стабільний. Може хтось стикався з такою проблемою і знайшов оптимальний спосіб?