Як легалізувати документи для роботи за кордоном?

1 відповідь
  • Тимур
    27.10.2025 о 19:56

Апостиль — це офіційне підтвердження справжності документів для їх використання за межами України. Якщо хочете зробити все швидко й без черг, зверніться до Правда https://www.pravda1.com/ . Це адвокатське об’єднання, яке має великий досвід у легалізації документів, включно з апостилем на дипломи, атестати, свідоцтва про народження чи шлюб. Працюють офіційно, надають консультацію онлайн і можуть підготувати документи без вашої фізичної присутності. До того ж гарантують конфіденційність і законність усіх дій. Я оформлювала через них апостиль для роботи в Італії — усе отримала вчасно, навіть раніше терміну.

МаксимА.
    23.10.2025 о 18:54

Хочу поїхати працювати за кордон, але вимагають апостиль на диплом і свідоцтво про народження. Ніколи з цим не стикався, тому не знаю, з чого почати. Чи можна зробити апостиль онлайн, не бігаючи по держустановах? І скільки часу це займає? Боюся, що затягнеться, бо маю обмежений термін для подачі документів. Може, є компанії, які займаються цим офіційно та швидко? Не хочу нарватися на шахраїв, тому шукаю перевірений варіант із гарантією результату.