Як позбутися варикозної сіточки на ногах без операції?

1 відповідь
  • руся543
    08.09.2025 о 19:49

Те, що ви описуєте, справді схоже на перші ознаки варикозу. У такій ситуації ще можна вплинути без операційних втручань. Раджу звернути увагу на спеціальні засоби – наприклад, препарат від варикозу , який допомагає зміцнювати судини і покращує кровообіг. У комплексі варто також застосовувати мазі, щоб прибрати локальні прояви. Я теж мав проблему з судинними зірочками, але після регулярного курсу стало значно краще – сіточка майже зникла. Головне – не запускати й поєднувати лікування із зміною способу життя: більше рухатися, менше навантажувати ноги.

анна6543
    08.09.2025 о 19:17

Дівчата й хлопці, підкажіть! Помітила, що на ногах почала з’являтися тонка сіточка судин. Вона поки що невелика, але з кожним місяцем стає більше. Читала, що це початок варикозу. Мене лякає перспектива операції або склеротерапії, бо хочу обійтися менш радикальними методами. Чи є перевірені засоби, які реально допомагають прибрати ці прояви на початковому етапі? Чи достатньо мазей і кремів, чи обов’язково потрібно щось приймати всередину? Можливо, у когось був позитивний досвід – буду дуже вдячна за відгуки.