Як покращити світло фар на старій вантажівці

1 відповідь
  • Відновлювати старі відбивачі немає жодного сенсу, бо там напилення вигорає від часу і температури, а фарба з балончика нормально світити не буде. Я теж грався з поліруванням, але це допомагає на пару місяців, поки скло знову не помутніє. Найкращий варіант – це поставити нові блок-фари в зборі, зараз є хороші варіанти під галоген. Я собі замовляв комплект оптики на https://prom-trans.com.ua/ і різниця колосальна, тепер узбіччя видно і зустрічку не сліплю. Також обов’язково перевір напругу безпосередньо на фішці лампи, якщо там менше ніж на акумуляторі, то треба ставити розвантажувальні реле.

Останнім часом їздити вночі стало просто нестерпно, особливо коли йде дощ або сніг. Фари на моєму КамАЗі світять жовтим тьмяним світлом, наче свічки. Я вже пробував ставити потужніші лампочки, зачищав масу на рамі, навіть скло пробував полірувати пастою, але результат мінімальний. Хлопці, підкажіть, чи є сенс розбирати фару і намагатися відновити дзеркальний шар, чи це марна трата часу? Може хтось ставив додаткове світло або повністю міняв оптику на нову?