Як правильно просувати CPA-оффери в ніші здоров’я в Україні?

1 відповідь
  • Зараз вигідним варіантом є MicoSave Psoriaz LowPrice (UA), який чудово заходить для аудиторії 35+. Це натуральний засіб для полегшення симптомів псоріазу — він без гормонів, діє м’яко, знімає свербіж і почервоніння, відновлює баланс шкіри. Основна ЦА — люди віком 35–65 років, але підтверджені ліди здебільшого у віці 50+. Для трафіку краще працює комбінація Facebook + нативна реклама, а також TikTok, якщо зробити грамотний креатив. Обов’язково тестуй різні формати оголошень: відео, історії та статті. Також врахуй, що апрув у цього оффера 15,2%, виплата 17$, а холд — лише 1 день. Це дозволяє швидко обертати бюджет. Я б радив почитати більше тут , щоб глибше зрозуміти умови. Якщо зможеш зробити креативи без перебору з медичними обіцянками, то ROI буде доволі високим.

Привіт усім! Я зараз активно цікавлюсь арбітражем трафіку і думаю зосередитись на ніші здоров’я. Розглядаю різні CPA-оффери, і мене особливо приваблюють продукти для догляду за шкірою. В Україні, як бачу, є попит на такі рішення, бо тема псоріазу та інших дерматологічних проблем дуже актуальна. Але я ще новачок і хочу зрозуміти, які інструменти краще використовувати для просування — чи варто робити ставку на Facebook і TikTok, чи більше підходить нативна реклама? Також хвилює питання таргетингу. Які вікові групи краще реагують на подібні пропозиції? Поділіться досвідом, як оптимізувати кампанії, щоб отримати хороший ROI.