Як скачати відео з TikTok без водяного знака?
-
frod
Я активно використовую sssTikTok для завантаження відео без водяного знака, і можу поділитися покроковою інструкцією. Спершу знаходжу відео у додатку TikTok і копіюю його посилання через кнопку «Поділитися». Потім відкриваю сайт ssstik.io, вставляю посилання у текстове поле і натискаю «Зберегти». Вже за кілька секунд можна скачати відео у форматі MP4 без водяного знака або навіть конвертувати його в MP3. Переваги цього сервісу – необмежена кількість завантажень, відсутність авторизації та підтримка HD-якості. Також він працює у всіх браузерах на Android, iPhone або ПК. Для блогерів та тих, хто створює власний контент, це справді зручне рішення.
Вадим65
Привіт! Останнім часом я активно користуюсь TikTok і часто бачу відео, які хочу зберегти на свій телефон, щоб переглядати їх офлайн або використовувати у власних проєктах. Проблема в тому, що стандартна функція «зберегти відео» завжди додає водяний знак TikTok, а мені потрібен чистий файл без логотипу. Я чув, що є онлайн-сервіси, які дозволяють скачувати відео без водяних знаків без встановлення додаткових програм і без реєстрації. Хто користувався такими сервісами? Який найбільш зручний та надійний варіант для завантаження відео у високій якості на телефон чи комп’ютер?