Як уникнути плям і нерівного кольору при автозасмазі?
-
21.08.2025 о 13:12
анна6543 Щоб уникнути плям, перше – це підготовка шкіри. Очищення і легке відлущування допомагають видалити ороговілий шар і дозволяють засобу лягати рівно. Для сухої та комбінованої шкіри краще обирати крем або сироватку, які одночасно зволожують та дарують рівний тон. Ви можете автозасмага купити на Cosmy, там великий вибір продукції для різних типів шкіри. Наносити засіб слід тонким шаром, рівномірними рухами, уникаючи зон навколо очей і волосся. Для зручності деякі користуються спреєм – він дає швидкий і легкий ефект. Щоб автозасмага трималася довше, регулярно підтримуйте шкіру зволоженою, а також поновлюйте тон через кілька днів.
21.08.2025 о 12:58
Deus xxx Ex Привіт! Я вперше хочу спробувати автозасмагу для обличчя, але дуже боюся, що з’являться плями або нерівний колір. Моя шкіра досить суха в одних місцях і трохи жирна в інших, тож я не знаю, як рівномірно нанести засіб. Який спосіб нанесення найкращий і як підготувати шкіру, щоб результат був натуральним і без розлучень? Чи варто користуватися кремами, спреями, гелями чи сироватками? І чи є якісь лайфхаки, щоб автозасмага для обличчя трималася довше?