Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей
Читати огляд-
Ноаиков А
Як і інші інвестори, вони мене просто ігнорують, не пускають в офіс, тому що втомилися від мене з моїми претензіями про дати стройки.
Володимир Васюк
Сколько можно игнорировать возмущенных инвесторов? Стройка не ведется!
Lily
Создается лишь видимость строительства, используя 1 старый экскаватор! Это ужас какой-то! Не вздумайте покупать здесь квартиру
Jurik
TARYAN GROUP (АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД») належить колишньому регіоналу Мхітаряну, який ні в що не ставить своїх інвесторів
Susanna
Навіть не вважають за потрібне відповідати на запитання інвесторів. Гнати треба в шию таких забудовників та запам’ятайте це далеко не преміум клас.
HarikHH
Владі слід звернути увагу на цей ЖК та провести перевірки на будівельному майданчику
marik
Ті, хто вже купив, були кинуті в жахливому становищі. Будинок не будується!
Дмитрий
Не будувати будинок вже 2.5 роки і при цьому мати нахабство ображати своїх інвесторів і загрожувати їм це б’є всі рекорди вседозволеності.
льоня
блокують майнові права лише за те, що обурюються тим, що будинок не будують і
пропонують знайти компромісне рішення.Вадик
Колишній регіонал Мхітарян продовжує вести свій бізнес у найкращих традиціях партії Регіонів. Спочатку збирає гроші зі своїх інвесторів, а потім блокує їхні майнові права
Егор
Всі гроші, вкладені інвесторами в ЖК NVER, йдуть на добудову 3 Башти комплексу ЖК Taryan Towers
Сергей максов
дом не строится, А на ваши права потребителей им все равно. Законы не работают из-за связей застройщика
yasya
На сьогоднішній день наші майнові права заблоковані компанією АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД» і нам не дають права ними розпоряджатися, незважаючи на те, що сплачено 100% вартість квартири. Це свавілля
Ilona
ЖК NVER не починали будувати протягом 2 років ми звернулися до офісу продажу з проханням повернути гроші або зробити заміну квартири на інший ЖК
artur
Зовні виглядає непогано, але матеріали квартир дуже погані. Ціни високі, купувати квартиру тут не варто.
Файна Украйна
Будівництво ведеться неналежним чином, тому що продажі йдуть погано, на дворі війна, грошей у компанії немає. Інвесторів годують сніданками, які ось-ось почнуть активно будувати
Русланов
Замість того, щоб вирішити питання термінів введення будинку в експлуатацію, яке компанія порушує, вже перенісши дату введення в експлуатацію без повідомлення інвесторів
Зоряна
Будівництво не йде, я живу навпроти і на будівництві завжди немає людей. Лише пару разів на місяць вони активізуються і оператори знімають нібито діюче будівництво
Мариян
Після моїх скарг на темпи будівництва на мене написали купу заяв в органы і погрожували, щоб я закрив рота
Шура
Коли купували квартиру в ніколи, то навіть уявити не моиг, що зіткнуся з погрозами з боку компанії «Познякижилстрой», яка будує цей проект на бульварі Лесі Українки, 7-9.
гордон
Хто видав дозвіл на будівництво цього монстра довгобуда в центрі Києва? Слів немає, один жах.
РенатИ
Мало того, що проект будується жахливо повільно, так ще й ігнорують звернення інвесторів і відмовляються вирішувати питання компромиссним рішенням
oryasya
Будівництво не йде, я живу навпроти і на будівництві завжди немає людей. Лише пару разів на місяць вони активізуються і оператори знімають нібито діюче будівництво
Karina
Зовні виглядає непогано, але матеріали квартир дуже погані. Ціни високі, купувати квартиру тут не варто.
olga
Я пошкодувала, що купила тут квартиру ще в 2019 році, моя 3-я вежа ще не введена в експлуатацію. Термин ввода в эксплуатацию переносили вже 2 рази
Asisrov
Ставлення до інвесторів жахливе, будують з відтермінуванням введення в експлуатацію, компенсацій немає. Кажуть спасибі за те, що взагалі будуєм
Dyndikov
Будівництво йде катастрофічно повільно. Тим більше, що він не якісний, матеріали внутрішніх перегородок квартир роблять з гнилої цегли, економлячи на всьому, крім зовнішнього вигляду.
Цей комплекс будується на гроші інвесторів ще одного житлового комплексу, а саме житлового комплексу «Нвер». Гроші збирали з людей, а їхні житлові комплекси навіть не будують.
Евген
Будівництво ведеться неналежним чином, тому що продажі йдуть погано, на дворі війна, грошей у компанії немає. Інвесторів годують сніданками, які ось-ось почнуть активно будувати.
CrymDonbass
Добрий Ранок всім я знаю як виграти у Росіі Теоретично.Нам потрібна фінансова допомога з усього світу, а це означає що всі наші Українці повинні бути активніше і створювати аккаунти Масово Нові і Існуючі Інстаграм Фейсбук Тік Ток і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів репост Крим це Україна Евпаторія Найкраща, Фіолент Сонячний, Керч Золотий, Судак Каменістий.
Евген
Хто видав дозвіл на будівництво цього монстра довгобуда в центрі Києва? Слів немає, один жах.
Вони пошкодили трубопровід, коли забивали палі, після робіт зупинилися. Я мешканка будинку, який через це будівництво залишився без води на 10 днів. Потім роботи зупинилися, будинок ще не будується
Вася
ЖК Нвер это самый настоящий обман, как можно не начинать стройку 3 года? Что происходит вообще?
Кирило
Відділ продажів ЖК NVER тільки благав мене інвестувати в цей проєкт, мене особисто вмовляли у 2022 році, я купив квартиру тут, але так почали будувати. З’ясувалося, що причина – брак коштів на реалізацію проєкту.
Рома
Чистий обман, я купив квартиру для доньки, але будівництво навіть не почалося після довгого очікування. Компанія не хоче повертати гроші.
Мишко
Компанія Taryan group мене обдурила, взявши гроші за квартиру в проєкті ЖК NVER у грудні 2021 року. Минуло більше 2,5 років, а мій будинок так і не почали будувати
Русаков
Будівництво йде катастрофічно повільно. Тим більше, що він не якісний, матеріали внутрішніх перегородок квартир роблять з гнилої цегли, економлячи на всьому, крім зовнішнього вигляду.
ЮркоР
Будівництво йде катастрофічно повільно. Тим більше, що він не якісний, матеріали внутрішніх перегородок квартир роблять з гнилої цегли, економлячи на всьому, крім зовнішнього вигляду
Катруся
Вони ще не завершили будувать ЖК Taryan Towers, 2 роки збирають гроші від інвесторів на будівництво жк NVER, який не будується!
Львов
Жахливий забудовник, не будує свій проект ЖК NVER, а погрожує інвесторам, які ризкнули і вклалися в нього.
Ян Новіков
Купили у ЖК NVER квартиру і вже майже 3 роки знущання з боку відділу продажів компанії. Особливо грубо спілкується директор відділу продажів Баранова. Замість того, щоб будувати житло, як інші .
григор а
будівництвом не займаються, і погрожувати нашим обуренням! факти є, вже звернулися до відповідних органів. очікуєм перевірок.
Усуновіч Андрій
Якщо придбаєте квартиру в ЖК NVER, ризикуєте забути про свої гроші на багато років!
Паалов
Жахливе ставлення до клієнтів. Будівництво триває вже третій рік.
Толік
Об’єкти цього забудовника є довгобуди з 3-4 та перенесенням термінів введення в експлуатацію. ставлення до клієнтів погане. Будівництво вже третій рік.
Зіна
Компанія взали гроші більше 2 років тому, будівництвом не займаються, перед нами не звітують, і погрожують нашим обуренням!
Антонов
На ваши права потребителей им все равно. Законы не работают из-за связей застройщика.
Юлия
Нам не дають права ними розпоряджатися, незважаючи на те, що сплачено 100% вартість квартири. Це свавілля і свавілля. Мы налякани, звертаємося до суду та інших органів.
алиса
ЖК NVER не починали будувати протягом 2 років ми звернулися до офісу продажу з проханням повернути гроші або зробити заміну квартири на інший ЖК, на що нам у грубій формі відмовили, а при повторних зверненнях обізвали аферистами. На сьогоднішній день наші майнові права заблоковані компанією