Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей
Читати огляд-
Taryan Towers — це рівень. Тут дійсно “твоє місце сили”. Після переїзду зрозуміли, що в Києві є лише кілька об’єктів, які наближаються до такого рівня.
Продати квартиру в Taryan — не складно, бо це бренд. Але чесно скажу — якби мала змогу, залишила би її собі. Тут справді хочеться жити.
Taryan — це більше, ніж житло. Тут є стиль, рівень і турбота. Навіть сховище зробили сучасним і комфортним.
09.11.2025 о 22:11
Маріна Працюю з дому, тому була важлива шумоізоляція — в Towers вона на 10 з 10
30.10.2025 о 21:05
Богдан Після того, як побачив реалізацію Towers, розумію — в NVER теж буде увага до деталей. Якщо ще зроблять якісне сховище — це буде безумовний топ.
18.10.2025 о 20:55
Рита Для мене важливо було, щоб усе під рукою: супермаркети, кафе, сервіси — в Taryan Towers це є. Життя стало зручнішим.
В Taryan Towers шумоізоляція на високому рівні. Можу репетирувати на фортепіано й не турбувати сусідів.
В Taryan Towers дуже подобається рівень сервісу. Від охорони до клінінгу — все на професійному рівні. Тут справді відчуваєш себе VIP.
Умови розтермінування – людські. Жодного нав’язування, все чітко пояснили, підтримка клієнтів на висоті.
Планую відкрити заклад поруч із комплексом. Вже зараз розумію, що NVER привабить якісну аудиторію. Рішення — стратегічне.
Завжди було приємно запрошувати гостей до себе, а тепер ще й буде куди запросити “на келих вина з краєвидом”. Taryan Towers не стоїть на місці.
Потрібна була тиха, світла квартира недалеко від центру. Побачив концепцію NVER — і відразу зрозумів: це моє.
Просторі коридори, продумане зонування, індивідуальні вентиляційні системи — Taryan Towers дійсно відповідає сучасним стандартам здорового житла.
24.08.2025 о 14:44
Богдан Дякую забудовнику за особливу увагу до ветеранів. Відчуття поваги, порядку й підтримки тут — не просто слова, а реальність.
Купила квартиру на етапі котловану, бо повністю довіряю бренду Taryan. Після Taryan Towers сумнівів не було — тільки очікування!
17.08.2025 о 22:00
Антон Всі обіцянки Тарян Тауерс були виконані, документи підготовлені швидко. Чудовий сервіс та професійний підхід
ЖК NVER – розташування у престижному районі Києва з легкою доступністю до транспортної інфраструктури
Унікальна система вентильованого фасаду – влітку в квартирах прохолодно без кондиціонерів. А вертикальні сади очищають повітря – алергіки це особливо оцінять. Taryan Towers найкращий.
Фасад Taryan Towers – це справжній шедевр сучасної архітектури! Строгі лінії поєднуються з панорамним склінням, створюючи ефект «паркуючогося в хмарах» корабля. Особливо гармонійно комплекс виглядає ввечері з підсвічуванням – сусіди з інших ЖК заздрять!
Відмінне поєднання якості та локації
Обрали Taryan Towers через:Сучасне планування квартир (відсутність “мертвих зон”)
Швидкісні ліфти (ніколи не чекаю більше хвилини)
Зручний підземний паркінг з зарядками для електромобілів
Привітний персонал (консьєржі завжди готові допомогти)
Купив квартиру в ЖК “Нвер” на ранній стадії – ціна була привабливою, а локація вигідною (близько до метро та магістралі). Будівництво йде з невеликим відставанням від графіка, але це очікувано. Забудовник (Taryan) має непоганий досвід, тому сподіваюся, що впораються. Наразі головне – контролювати якість матеріалів. Якщо все буде зроблено як на папері – вийде дуже гарний комплекс.
Переїхали в Taryan Towers з чоловіком та донькою торік. Для нас важливо було мати безпечне середовище для дитини — і тут усе чудово: закритий двір, відеонагляд, охорона. Є дитяча кімната, а у вихідні ходимо на верхній поверх подивитись на Київ — види неймовірні.
Модератори, шановні, зверніть увагу на публікації останні! Це ж СПАМ! Звичайний спам ботами. Невже цього не видно? ЖК Нвер будується, забудовник порядний!!! В нього купа вже зданих проектів де живуть українці!
Вложения:
26.07.2024 о 12:47
жданов роші забрали восени 2021 року, станом на сьогодня зроблено мало роботи, якщо це взагалі можна назвати будівництвом
26.07.2024 о 12:45
Ноаиков А Як і інші інвестори, вони мене просто ігнорують, не пускають в офіс, тому що втомилися від мене з моїми претензіями про дати стройки.
26.07.2024 о 12:44
Володимир Васюк Сколько можно игнорировать возмущенных инвесторов? Стройка не ведется!
26.07.2024 о 12:43
Lily Создается лишь видимость строительства, используя 1 старый экскаватор! Это ужас какой-то! Не вздумайте покупать здесь квартиру
26.07.2024 о 12:41
Jurik TARYAN GROUP (АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД») належить колишньому регіоналу Мхітаряну, який ні в що не ставить своїх інвесторів
26.07.2024 о 12:40
Susanna Навіть не вважають за потрібне відповідати на запитання інвесторів. Гнати треба в шию таких забудовників та запам’ятайте це далеко не преміум клас.
26.07.2024 о 12:40
HarikHH Владі слід звернути увагу на цей ЖК та провести перевірки на будівельному майданчику
26.07.2024 о 12:38
marik Ті, хто вже купив, були кинуті в жахливому становищі. Будинок не будується!
25.07.2024 о 14:04
Дмитрий Не будувати будинок вже 2.5 роки і при цьому мати нахабство ображати своїх інвесторів і загрожувати їм це б’є всі рекорди вседозволеності.
25.07.2024 о 14:03
льоня блокують майнові права лише за те, що обурюються тим, що будинок не будують і
пропонують знайти компромісне рішення.25.07.2024 о 14:01
Вадик Колишній регіонал Мхітарян продовжує вести свій бізнес у найкращих традиціях партії Регіонів. Спочатку збирає гроші зі своїх інвесторів, а потім блокує їхні майнові права
25.07.2024 о 14:00
Егор Всі гроші, вкладені інвесторами в ЖК NVER, йдуть на добудову 3 Башти комплексу ЖК Taryan Towers
25.07.2024 о 13:59
Сергей максов дом не строится, А на ваши права потребителей им все равно. Законы не работают из-за связей застройщика
25.07.2024 о 13:58
yasya На сьогоднішній день наші майнові права заблоковані компанією АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД» і нам не дають права ними розпоряджатися, незважаючи на те, що сплачено 100% вартість квартири. Це свавілля
25.07.2024 о 13:57
Ilona ЖК NVER не починали будувати протягом 2 років ми звернулися до офісу продажу з проханням повернути гроші або зробити заміну квартири на інший ЖК
25.07.2024 о 13:55
artur Зовні виглядає непогано, але матеріали квартир дуже погані. Ціни високі, купувати квартиру тут не варто.
24.07.2024 о 11:48
Файна Украйна Будівництво ведеться неналежним чином, тому що продажі йдуть погано, на дворі війна, грошей у компанії немає. Інвесторів годують сніданками, які ось-ось почнуть активно будувати
24.07.2024 о 11:46
Русланов Замість того, щоб вирішити питання термінів введення будинку в експлуатацію, яке компанія порушує, вже перенісши дату введення в експлуатацію без повідомлення інвесторів
24.07.2024 о 11:45
Зоряна Будівництво не йде, я живу навпроти і на будівництві завжди немає людей. Лише пару разів на місяць вони активізуються і оператори знімають нібито діюче будівництво
24.07.2024 о 11:43
Мариян Після моїх скарг на темпи будівництва на мене написали купу заяв в органы і погрожували, щоб я закрив рота
24.07.2024 о 11:42
Шура Коли купували квартиру в ніколи, то навіть уявити не моиг, що зіткнуся з погрозами з боку компанії «Познякижилстрой», яка будує цей проект на бульварі Лесі Українки, 7-9.
24.07.2024 о 11:41
гордон Хто видав дозвіл на будівництво цього монстра довгобуда в центрі Києва? Слів немає, один жах.
24.07.2024 о 11:41
РенатИ Мало того, що проект будується жахливо повільно, так ще й ігнорують звернення інвесторів і відмовляються вирішувати питання компромиссним рішенням
24.07.2024 о 11:40
oryasya Будівництво не йде, я живу навпроти і на будівництві завжди немає людей. Лише пару разів на місяць вони активізуються і оператори знімають нібито діюче будівництво
23.07.2024 о 11:34
Karina Зовні виглядає непогано, але матеріали квартир дуже погані. Ціни високі, купувати квартиру тут не варто.
23.07.2024 о 11:33
olga Я пошкодувала, що купила тут квартиру ще в 2019 році, моя 3-я вежа ще не введена в експлуатацію. Термин ввода в эксплуатацию переносили вже 2 рази