Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей

Читати огляд
167 відповідей
  • жданов
    26.07.2024 о 12:47

роші забрали восени 2021 року, станом на сьогодня зроблено мало роботи, якщо це взагалі можна назвати будівництвом

Ноаиков А
    26.07.2024 о 12:45

Як і інші інвестори, вони мене просто ігнорують, не пускають в офіс, тому що втомилися від мене з моїми претензіями про дати стройки.

Володимир Васюк
    26.07.2024 о 12:44

Сколько можно игнорировать возмущенных инвесторов? Стройка не ведется!

Создается лишь видимость строительства, используя 1 старый экскаватор! Это ужас какой-то! Не вздумайте покупать здесь квартиру

TARYAN GROUP (АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД») належить колишньому регіоналу Мхітаряну, який ні в що не ставить своїх інвесторів

Навіть не вважають за потрібне відповідати на запитання інвесторів. Гнати треба в шию таких забудовників та запам’ятайте це далеко не преміум клас.

Владі слід звернути увагу на цей ЖК та провести перевірки на будівельному майданчику

Ті, хто вже купив, були кинуті в жахливому становищі. Будинок не будується!

Дмитрий
    25.07.2024 о 14:04

Не будувати будинок вже 2.5 роки і при цьому мати нахабство ображати своїх інвесторів і загрожувати їм це б’є всі рекорди вседозволеності.

льоня
    25.07.2024 о 14:03

блокують майнові права лише за те, що обурюються тим, що будинок не будують і
    пропонують знайти компромісне рішення.

Вадик
    25.07.2024 о 14:01

Колишній регіонал Мхітарян продовжує вести свій бізнес у найкращих традиціях партії Регіонів. Спочатку збирає гроші зі своїх інвесторів, а потім блокує їхні майнові права

Всі гроші, вкладені інвесторами в ЖК NVER, йдуть на добудову 3 Башти комплексу ЖК Taryan Towers

Сергей максов
    25.07.2024 о 13:59

дом не строится, А на ваши права потребителей им все равно. Законы не работают из-за связей застройщика

На сьогоднішній день наші майнові права заблоковані компанією АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД» і нам не дають права ними розпоряджатися, незважаючи на те, що сплачено 100% вартість квартири. Це свавілля

ЖК NVER не починали будувати протягом 2 років ми звернулися до офісу продажу з проханням повернути гроші або зробити заміну квартири на інший ЖК

Зовні виглядає непогано, але матеріали квартир дуже погані. Ціни високі, купувати квартиру тут не варто.

Файна Украйна
    24.07.2024 о 11:48

Будівництво ведеться неналежним чином, тому що продажі йдуть погано, на дворі війна, грошей у компанії немає. Інвесторів годують сніданками, які ось-ось почнуть активно будувати

Русланов
    24.07.2024 о 11:46

Замість того, щоб вирішити питання термінів введення будинку в експлуатацію, яке компанія порушує, вже перенісши дату введення в експлуатацію без повідомлення інвесторів

Зоряна
    24.07.2024 о 11:45

Будівництво не йде, я живу навпроти і на будівництві завжди немає людей. Лише пару разів на місяць вони активізуються і оператори знімають нібито діюче будівництво

Мариян
    24.07.2024 о 11:43

Після моїх скарг на темпи будівництва на мене написали купу заяв в органы і погрожували, щоб я закрив рота

Коли купували квартиру в ніколи, то навіть уявити не моиг, що зіткнуся з погрозами з боку компанії «Познякижилстрой», яка будує цей проект на бульварі Лесі Українки, 7-9.

гордон
    24.07.2024 о 11:41

Хто видав дозвіл на будівництво цього монстра довгобуда в центрі Києва? Слів немає, один жах.

РенатИ
    24.07.2024 о 11:41

Мало того, що проект будується жахливо повільно, так ще й ігнорують звернення інвесторів і відмовляються вирішувати питання компромиссним рішенням

Будівництво не йде, я живу навпроти і на будівництві завжди немає людей. Лише пару разів на місяць вони активізуються і оператори знімають нібито діюче будівництво

Зовні виглядає непогано, але матеріали квартир дуже погані. Ціни високі, купувати квартиру тут не варто.

Я пошкодувала, що купила тут квартиру ще в 2019 році, моя 3-я вежа ще не введена в експлуатацію. Термин ввода в эксплуатацию переносили вже 2 рази

Ставлення до інвесторів жахливе, будують з відтермінуванням введення в експлуатацію, компенсацій немає. Кажуть спасибі за те, що взагалі будуєм

Будівництво йде катастрофічно повільно. Тим більше, що він не якісний, матеріали внутрішніх перегородок квартир роблять з гнилої цегли, економлячи на всьому, крім зовнішнього вигляду.

Цей комплекс будується на гроші інвесторів ще одного житлового комплексу, а саме житлового комплексу «Нвер». Гроші збирали з людей, а їхні житлові комплекси навіть не будують.

Евген
    23.07.2024 о 11:30

Будівництво ведеться неналежним чином, тому що продажі йдуть погано, на дворі війна, грошей у компанії немає. Інвесторів годують сніданками, які ось-ось почнуть активно будувати.

CrymDonbass
    22.07.2024 о 12:58

Добрий Ранок всім я знаю як виграти у Росіі Теоретично.Нам потрібна фінансова допомога з усього світу, а це означає що всі наші Українці повинні бути активніше і створювати аккаунти Масово Нові і Існуючі Інстаграм Фейсбук Тік Ток і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів репост Крим це Україна Евпаторія Найкраща, Фіолент Сонячний, Керч Золотий, Судак Каменістий.

Евген
    22.07.2024 о 10:14

Хто видав дозвіл на будівництво цього монстра довгобуда в центрі Києва? Слів немає, один жах.

Вони пошкодили трубопровід, коли забивали палі, після робіт зупинилися. Я мешканка будинку, який через це будівництво залишився без води на 10 днів. Потім роботи зупинилися, будинок ще не будується

ЖК Нвер это самый настоящий обман, как можно не начинать стройку 3 года? Что происходит вообще?

Кирило
    22.07.2024 о 10:12

Відділ продажів ЖК NVER тільки благав мене інвестувати в цей проєкт, мене особисто вмовляли у 2022 році, я купив квартиру тут, але так почали будувати. З’ясувалося, що причина – брак коштів на реалізацію проєкту.

Чистий обман, я купив квартиру для доньки, але будівництво навіть не почалося після довгого очікування. Компанія не хоче повертати гроші.

Мишко
    22.07.2024 о 10:11

Компанія Taryan group мене обдурила, взявши гроші за квартиру в проєкті ЖК NVER у грудні 2021 року. Минуло більше 2,5 років, а мій будинок так і не почали будувати

Русаков
    22.07.2024 о 10:10

Будівництво йде катастрофічно повільно. Тим більше, що він не якісний, матеріали внутрішніх перегородок квартир роблять з гнилої цегли, економлячи на всьому, крім зовнішнього вигляду.

ЮркоР
    22.07.2024 о 10:10

Будівництво йде катастрофічно повільно. Тим більше, що він не якісний, матеріали внутрішніх перегородок квартир роблять з гнилої цегли, економлячи на всьому, крім зовнішнього вигляду

Катруся
    20.07.2024 о 11:14

Вони ще не завершили будувать ЖК Taryan Towers, 2 роки збирають гроші від інвесторів на будівництво жк NVER, який не будується!

Львов
    20.07.2024 о 11:13

Жахливий забудовник, не будує свій проект ЖК NVER, а погрожує інвесторам, які ризкнули і вклалися в нього.

Ян Новіков
    20.07.2024 о 11:10

Купили у ЖК NVER квартиру і вже майже 3 роки знущання з боку відділу продажів компанії. Особливо грубо спілкується директор відділу продажів Баранова. Замість того, щоб будувати житло, як інші .

григор а
    20.07.2024 о 11:07

будівництвом не займаються, і погрожувати нашим обуренням! факти є, вже звернулися до відповідних органів. очікуєм перевірок.

Усуновіч Андрій
    20.07.2024 о 11:06

Якщо придбаєте квартиру в ЖК NVER, ризикуєте забути про свої гроші на багато років!

Паалов
    20.07.2024 о 11:05

Жахливе ставлення до клієнтів. Будівництво триває вже третій рік.

Толік
    20.07.2024 о 11:04

Об’єкти цього забудовника є довгобуди з 3-4 та перенесенням термінів введення в експлуатацію. ставлення до клієнтів погане. Будівництво вже третій рік.

Компанія взали гроші більше 2 років тому, будівництвом не займаються, перед нами не звітують, і погрожують нашим обуренням!

Антонов
    19.07.2024 о 09:27

На ваши права потребителей им все равно. Законы не работают из-за связей застройщика.

Нам не дають права ними розпоряджатися, незважаючи на те, що сплачено 100% вартість квартири. Це свавілля і свавілля. Мы налякани, звертаємося до суду та інших органів.

алиса
    19.07.2024 о 09:25

ЖК NVER не починали будувати протягом 2 років ми звернулися до офісу продажу з проханням повернути гроші або зробити заміну квартири на інший ЖК, на що нам у грубій формі відмовили, а при повторних зверненнях обізвали аферистами. На сьогоднішній день наші майнові права заблоковані компанією