Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей

Читати огляд
167 відповідей
  • Рудик
    19.07.2024 о 09:23

З особистого досвіду можу сказати, що зіткнувся з погрозами з боку цієї компанії і це при тому, що я вклав гроші в їх об’єкт в Нвері, який вони не будували більше 3 років.

Валентина
    19.07.2024 о 09:22

Погрожують своїм інвесторам зверненням до поліції, коли інвестор незадоволений перенесенням термінів введення в експлуатацію

Аркадий
    19.07.2024 о 09:20

Компанія продає квартири в ЖК «Нвер», а гроші витрачає на добудову Taryan Towers, обманюючи інвесторів. Справжнє беззаконня.

Любомир
    17.07.2024 о 10:20

Цей житловий комплекс будує сім’я колишніх членів Партії регіонів. Вірмени, яким начхати на закони України та їх інвесторів. Терміни введення в експлуатацію переносяться багато разів.

Дамир
    17.07.2024 о 10:19

Житловий комплекс названий на честь сім’ї Мхітарян, справжніх рейдерів і шахраїв, які обдурили інвесторів ЖК на Лесі Українки 7-9. Не купуйте у них квартири.

Арина
    17.07.2024 о 10:19

Ця компанія продає квартири в ЖК «Нвер», а гроші витрачає на добудову Taryan Towers, тим самим обманюючи інвесторів в ЖК «Нвер». Справжнє беззаконня

«Познякіжилбуд» збирає гроші з людей, продаючи повітря під назвою ЖК «Нвер», там просто немає будівництва.

Для Тар’ян забудовника закони України не працюють, оскільки власники мають серйозні зв’язки в уряді. Вас просто викинуть за двері, як тільки ви обуритеся тим, що дата введення в експлуатацію купленого вами житлового комплексу переноситься, і навіть не один раз, а кілька.

Taryan group взял деньги у инвесторов и блокирует их собственность при малейшем возмущении со стороны инвесторов.

Маруся
    15.07.2024 о 10:35

Будівля Познякижилбуду, яка обдурила мою сім’ю на ЖК NVER. Наше життя перетворилося на кошмари та погрози. Хочете так само? Купуйте у них квартиру і отримуйте її.

Ліхачов Н
    15.07.2024 о 10:34

Царський – це місце, де знаходиться відділ продажів компанії Taryan, яка взяла у мене гроші, продавши квартиру в ЖК NVER і не будуе її вже 3 роки. Я звернувся за вирішенням питання – отримав погрози та повістку на допит до поліції. У них є цікавий метод вирішення питань з інвесторами.

галинка
    15.07.2024 о 10:33

Огидна компанія «Познякижилбуд», яка не бачить кордонів у спілкуванні з інвесторами. Вони грубіянять, як по телефону, так і при особистій зустрічі в офісі продажів Taryan.

Евгеній
    15.07.2024 о 10:32

Раніше елітний забудовник опустився до рівня звичайного рейдера. Після мого обурення він заблокував мої права власності на квартиру і почав погрожувати.

Зіновій
    15.07.2024 о 10:32

Вони не дозволяють нам подати позов до суду, починають залякувати адвокатів і тиснути на наших представників. Я навіть уявити собі таке не миг, коли купував тут квартиру на етапі будівництва.

Адже будівництво вашого житлового комплексу НВЕР від ПОЗНЯКИЖИЛБУД не почнеться навіть через 3 роки з того моменту, як у вас взяли не мали гроші і ви будетене задоволени, вас назвуть шахраями, і зробить це особисто власник цієї компанії Мхітарян. Жахливе ставлення до клієнтів.

Роман
    13.07.2024 о 11:22

Вони будуть погрожувати вам після того, як ви купите у них Майнови права на квартиру, щоб ви не наважилися відкрити рот і обуритися. Крім того, залякують ще й адвокатив! Не купуйте у них нічого.

ачкасов а
    13.07.2024 о 11:21

Дуже хамське керівництво компанії. Я був на прийомі у голови Бєлашова, ніякого врегулювання мого питання шляхом переговорів не пропонувалося, мої пропозиції були різко відхилені. І це при тому, що проблема сталася з вини компанії «ПОЗНЯКИЖИЛБУД»

Михайло
    13.07.2024 о 11:20

Вони зацікавлені лише в тому, щоб якнайшвидше забрати ваші гроші, а потім ви їм не цікаві. Вони будуть вести себе так, як хочуть, використовуючи свої зв’язки.

Катерина
    13.07.2024 о 11:18

Купувати квартиру тут не варто, адже ставлення до клієнтів навіть близько не наближається до ціни квадратного метра. Сервиса тут нет.

Артём
    13.07.2024 о 11:16

Дружина намагалася оформити повернення коштів, вкладених в проект NVER, але безрезультатно. Умови повернення просто знущаються. Перед підписанням договору уважно прочитайте його, все проти вас.

ИосифП
    12.07.2024 о 11:14

У компанії «Познякіділбуд» договори на придбання майновых прав, а саме такий договір при купівлі квартири, складаються не на користь клієнта, а навпаки проти нього. Віддавши їм свої гроші, ви фактично не маєте жодних прав.

Ренат
    12.07.2024 о 11:14

Ужасная компания, обманывают начиная от сроков сдачи домов в эксплуатацию и заканчивая тем, как заключен договор на покупку майновых прав.

Компания аферистов Познякижилбуд, которая продает долгострои по космическим ценам, пример тому ЖК НВЕР, в котором я купил квартиру и уже 3 года живу на нервах, мой дом не начинают строить.

vadik korolev
    12.07.2024 о 11:12

Что это за компания такая Taryan group, которая взял деньги у инвесторов блокирует их собственность при малейшем возмущении со стороны инвесторов? Как может такая компания работать в Украине?

Мій брат купив квартиру в Познякижилбуді в комплексі, що будується в центрі Києва, житловий комплекс не будується, замість діалогу і вирішення питання вони грубят і загрожують полицией.

Офис Тариана это ужас просто. Я заплатила 280 тысяч долларов за квартиру в НВЕРЕ и когда стала возмущаться тем, что дом не строят, меня перестали пускать на порог в TSARSKY! Это сущий кошмар.

Власники – дуже багаті Вірмени, які вважають своїх інвесторів пылью. Вони навіть не хочуть розмовляти, щоб знайти рішення проблем, що виникли з их власної вини.

Анастася
    11.07.2024 о 11:08

Жахливе ставлення до клієнтів. Ціни космічні, а ставлення хамське.

Kostyantin
    11.07.2024 о 11:05

Раніше будинки будувалися з якісних матеріалів, хоч і з деякими затримками. А зараз вони лише створюють видимість будівництва на будівництві НВЕР. Я намагався вирішити питання заміною квартири на другий ЖК, але, на жаль, мени видмовили. Не раджу цю компанию

Дуже погана компанія ПОЗНЯКИЖИЛБУД. Якщо до війни будували, хоч і з великими затримками, то зараз я потрапив саме купівлею квартири в ЖК NVER в ПОЗНЯКИЖИЛБУД. Будинок не будується вже 3 роки.

В этом Бизнес Центре находится компания аферистов Познякижилбуд, которая продает долгострои по космическим ценам, пример тому ЖК НВЕР, в котором я купил квартиру.

Андрій90
    11.07.2024 о 11:02

3 года живу на нервах, мой дом не начинают строить

Андрій Перлін
    10.07.2024 о 12:02

Спочатку збирають гроші зі своїх інвесторів, а потім блокують їх майнові права за те, що вони обурюються тим, що будинок не будують і пропонують знайти компромісне рішення.

СерійВ
    10.07.2024 о 12:00

Ті, хто вже купив, були кинуті в жахливому становищі. Будинок не будується!

Аліна
    10.07.2024 о 11:58

Компанія не має коштів для реалізації цього проекту, при цьому продовжує намагатися збирати гроші, рекламуючи цей проект.

ден ден
    10.07.2024 о 11:57

На сьогоднішній день наші майнові права заблоковані компанією АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД» і нам не дають права ними розпоряджатися, незважаючи на те, що сплачено 100% вартість квартири. Це свавілля і свавілля.

Місце належить справжньому рейдеру Мхітаряну Артуру, тут працюють нахабні люди, обходьте це мисце стороною.

Василь
    10.07.2024 о 11:53

Як би Мхітаряну не хотілося здаватися порядним бізнесменом, ситуація, що склалася, показала його справжнє обличчя, збирав гроші з інвесторів для ЖК
    Нвер і погрожує їм і блокує їх майно. Як довго це триватиме в нашій країні? Куди дивиться влада? Чи купили всіх?

Оля Ким
    09.07.2024 о 10:21

Відділ продажів Taryan Group реально нахабніє, вони обманюють своїх інвесторів, пишуть на них заяви через найманих юридичних компаний, а потім ще крутіше, відбирають у людей майно! Уникайте цього місця.

ЕленаЛ
    09.07.2024 о 10:20

У бізнес-центрі є відділ продажів компанії АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», це справжні шахраї, вони збирають гроші з інвесторів, а потім погрожують їм заявами в поліцію! Не купуйте у них нічого, вас обдурять і будуть грубіянити і погрожувати! Прикладом їхнього ставлення є житловий комплекс «Нвер» на Лесі Українки.

Як тільки інвестори почали писати правдиві відгуки про ЖК NVER, вони тут же видалили карту з google maps, що ще раз підтверджує спроби ретельно приховати те, що відбувається в ЖК NVER, який будує ця компанія «Познякижилбуд».

Дуже хамські співробітники відділу продажів, які покажуть своє обличчя, як тільки ви обуритеся темпами будівництва. Вони змінюються на 100% в порівнянні з поведінкою, коли вас вмовляли вкласти сюди свої гроші. Не думайте купувати тут квартири.

Права власності інвесторів не дотримуються. Вони блокують оплачене майно та погрожують повідомити про це поліцію. Ганьба.

Дуже хитра стратегія цієї компанії, на об’єкті ЖК Нвер, який будує компанія АТ ПОЗНЯКИЖИЛБУД, зайняли дуже цікаву позицію, мені інвестору кажуть, що будинок будується, але будівельні роботи на будівництві не ведуться. При цьому вони вже перенесли термін введення в експлуатацію на 1 рік, а саме на 4 квартал 2026 року, що теж не відповідає дійсності, оскільки не будуть вводити будинок в експлуатацію до 2028 року при нинішніх темпах будівництва.

Валик
    08.07.2024 о 10:31

Компанія, з якою неможливо шукати компромісне рішення. З вас візьмуть гроші, а потім відмовляться пускати на поріг, коли ви будете морочитися питаннями, чому не починається будівництво проекту Нвер. Я не рекомендую тут нічого купувати.

Лодита
    08.07.2024 о 10:30

Ця компанія взяла у мене гроші у 2021 році, будинок ЖК NVER не будується, а у відповідь на мої претензії відмовляється вести переговори та погрожує зберегти за собою мої майнови права на придбану та 100% опла.чену квартиру

Весь офіс продажів ПОЗНЯКИЖИЛБУД – це злі собаки, яких вірменські господарі обрушать на вас, якщо ви незадоволені темпами будівництва ЖК «Нвер». Ганьба! Ганьба! Ганьба!

Купівля квартири в ЖК NVER – це поховання ваших грошей на 10-12 років, а то й більше. Будівництво не ведеться вже 3 роки, а власник Тар’ян каже, що об’єкт активно будується. Чисту брехню можна перевірити на бульварі Лесі, 7-9

Хочеш стати жертвою корупції та наїздів? Купити в АТ ПОЗНЯКИЖИЛБУД Основні права на квартиру. Весь спектр рейдерства проти Вас в повному пакеті ГАРАНТОВАНИЙ!

Ул’яна
    07.07.2024 о 09:43

NVER – це довгобуд, будівництво якого тільки імітують, був на ділянці і зробив фото, факти говорять самі за себе.