Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей

Читати огляд
178 відповідей
  • Катруся
    20.07.2024 о 11:14

Вони ще не завершили будувать ЖК Taryan Towers, 2 роки збирають гроші від інвесторів на будівництво жк NVER, який не будується!

Львов
    20.07.2024 о 11:13

Жахливий забудовник, не будує свій проект ЖК NVER, а погрожує інвесторам, які ризкнули і вклалися в нього.

Ян Новіков
    20.07.2024 о 11:10

Купили у ЖК NVER квартиру і вже майже 3 роки знущання з боку відділу продажів компанії. Особливо грубо спілкується директор відділу продажів Баранова. Замість того, щоб будувати житло, як інші .

григор а
    20.07.2024 о 11:07

будівництвом не займаються, і погрожувати нашим обуренням! факти є, вже звернулися до відповідних органів. очікуєм перевірок.

Усуновіч Андрій
    20.07.2024 о 11:06

Якщо придбаєте квартиру в ЖК NVER, ризикуєте забути про свої гроші на багато років!

Паалов
    20.07.2024 о 11:05

Жахливе ставлення до клієнтів. Будівництво триває вже третій рік.

Толік
    20.07.2024 о 11:04

Об’єкти цього забудовника є довгобуди з 3-4 та перенесенням термінів введення в експлуатацію. ставлення до клієнтів погане. Будівництво вже третій рік.

Компанія взали гроші більше 2 років тому, будівництвом не займаються, перед нами не звітують, і погрожують нашим обуренням!

Антонов
    19.07.2024 о 09:27

На ваши права потребителей им все равно. Законы не работают из-за связей застройщика.

Нам не дають права ними розпоряджатися, незважаючи на те, що сплачено 100% вартість квартири. Це свавілля і свавілля. Мы налякани, звертаємося до суду та інших органів.

алиса
    19.07.2024 о 09:25

ЖК NVER не починали будувати протягом 2 років ми звернулися до офісу продажу з проханням повернути гроші або зробити заміну квартири на інший ЖК, на що нам у грубій формі відмовили, а при повторних зверненнях обізвали аферистами. На сьогоднішній день наші майнові права заблоковані компанією

Рудик
    19.07.2024 о 09:23

З особистого досвіду можу сказати, що зіткнувся з погрозами з боку цієї компанії і це при тому, що я вклав гроші в їх об’єкт в Нвері, який вони не будували більше 3 років.

Валентина
    19.07.2024 о 09:22

Погрожують своїм інвесторам зверненням до поліції, коли інвестор незадоволений перенесенням термінів введення в експлуатацію

Аркадий
    19.07.2024 о 09:20

Компанія продає квартири в ЖК «Нвер», а гроші витрачає на добудову Taryan Towers, обманюючи інвесторів. Справжнє беззаконня.

Любомир
    17.07.2024 о 10:20

Цей житловий комплекс будує сім’я колишніх членів Партії регіонів. Вірмени, яким начхати на закони України та їх інвесторів. Терміни введення в експлуатацію переносяться багато разів.

Дамир
    17.07.2024 о 10:19

Житловий комплекс названий на честь сім’ї Мхітарян, справжніх рейдерів і шахраїв, які обдурили інвесторів ЖК на Лесі Українки 7-9. Не купуйте у них квартири.

Арина
    17.07.2024 о 10:19

Ця компанія продає квартири в ЖК «Нвер», а гроші витрачає на добудову Taryan Towers, тим самим обманюючи інвесторів в ЖК «Нвер». Справжнє беззаконня

«Познякіжилбуд» збирає гроші з людей, продаючи повітря під назвою ЖК «Нвер», там просто немає будівництва.

Для Тар’ян забудовника закони України не працюють, оскільки власники мають серйозні зв’язки в уряді. Вас просто викинуть за двері, як тільки ви обуритеся тим, що дата введення в експлуатацію купленого вами житлового комплексу переноситься, і навіть не один раз, а кілька.

Taryan group взял деньги у инвесторов и блокирует их собственность при малейшем возмущении со стороны инвесторов.

Маруся
    15.07.2024 о 10:35

Будівля Познякижилбуду, яка обдурила мою сім’ю на ЖК NVER. Наше життя перетворилося на кошмари та погрози. Хочете так само? Купуйте у них квартиру і отримуйте її.

Ліхачов Н
    15.07.2024 о 10:34

Царський – це місце, де знаходиться відділ продажів компанії Taryan, яка взяла у мене гроші, продавши квартиру в ЖК NVER і не будуе її вже 3 роки. Я звернувся за вирішенням питання – отримав погрози та повістку на допит до поліції. У них є цікавий метод вирішення питань з інвесторами.

галинка
    15.07.2024 о 10:33

Огидна компанія «Познякижилбуд», яка не бачить кордонів у спілкуванні з інвесторами. Вони грубіянять, як по телефону, так і при особистій зустрічі в офісі продажів Taryan.

Евгеній
    15.07.2024 о 10:32

Раніше елітний забудовник опустився до рівня звичайного рейдера. Після мого обурення він заблокував мої права власності на квартиру і почав погрожувати.

Зіновій
    15.07.2024 о 10:32

Вони не дозволяють нам подати позов до суду, починають залякувати адвокатів і тиснути на наших представників. Я навіть уявити собі таке не миг, коли купував тут квартиру на етапі будівництва.

Адже будівництво вашого житлового комплексу НВЕР від ПОЗНЯКИЖИЛБУД не почнеться навіть через 3 роки з того моменту, як у вас взяли не мали гроші і ви будетене задоволени, вас назвуть шахраями, і зробить це особисто власник цієї компанії Мхітарян. Жахливе ставлення до клієнтів.

Роман
    13.07.2024 о 11:22

Вони будуть погрожувати вам після того, як ви купите у них Майнови права на квартиру, щоб ви не наважилися відкрити рот і обуритися. Крім того, залякують ще й адвокатив! Не купуйте у них нічого.

ачкасов а
    13.07.2024 о 11:21

Дуже хамське керівництво компанії. Я був на прийомі у голови Бєлашова, ніякого врегулювання мого питання шляхом переговорів не пропонувалося, мої пропозиції були різко відхилені. І це при тому, що проблема сталася з вини компанії «ПОЗНЯКИЖИЛБУД»

Михайло
    13.07.2024 о 11:20

Вони зацікавлені лише в тому, щоб якнайшвидше забрати ваші гроші, а потім ви їм не цікаві. Вони будуть вести себе так, як хочуть, використовуючи свої зв’язки.

Катерина
    13.07.2024 о 11:18

Купувати квартиру тут не варто, адже ставлення до клієнтів навіть близько не наближається до ціни квадратного метра. Сервиса тут нет.

Артём
    13.07.2024 о 11:16

Дружина намагалася оформити повернення коштів, вкладених в проект NVER, але безрезультатно. Умови повернення просто знущаються. Перед підписанням договору уважно прочитайте його, все проти вас.

ИосифП
    12.07.2024 о 11:14

У компанії «Познякіділбуд» договори на придбання майновых прав, а саме такий договір при купівлі квартири, складаються не на користь клієнта, а навпаки проти нього. Віддавши їм свої гроші, ви фактично не маєте жодних прав.

Ренат
    12.07.2024 о 11:14

Ужасная компания, обманывают начиная от сроков сдачи домов в эксплуатацию и заканчивая тем, как заключен договор на покупку майновых прав.

Компания аферистов Познякижилбуд, которая продает долгострои по космическим ценам, пример тому ЖК НВЕР, в котором я купил квартиру и уже 3 года живу на нервах, мой дом не начинают строить.

vadik korolev
    12.07.2024 о 11:12

Что это за компания такая Taryan group, которая взял деньги у инвесторов блокирует их собственность при малейшем возмущении со стороны инвесторов? Как может такая компания работать в Украине?

Мій брат купив квартиру в Познякижилбуді в комплексі, що будується в центрі Києва, житловий комплекс не будується, замість діалогу і вирішення питання вони грубят і загрожують полицией.

Офис Тариана это ужас просто. Я заплатила 280 тысяч долларов за квартиру в НВЕРЕ и когда стала возмущаться тем, что дом не строят, меня перестали пускать на порог в TSARSKY! Это сущий кошмар.

Власники – дуже багаті Вірмени, які вважають своїх інвесторів пылью. Вони навіть не хочуть розмовляти, щоб знайти рішення проблем, що виникли з их власної вини.

Анастася
    11.07.2024 о 11:08

Жахливе ставлення до клієнтів. Ціни космічні, а ставлення хамське.

Kostyantin
    11.07.2024 о 11:05

Раніше будинки будувалися з якісних матеріалів, хоч і з деякими затримками. А зараз вони лише створюють видимість будівництва на будівництві НВЕР. Я намагався вирішити питання заміною квартири на другий ЖК, але, на жаль, мени видмовили. Не раджу цю компанию

Дуже погана компанія ПОЗНЯКИЖИЛБУД. Якщо до війни будували, хоч і з великими затримками, то зараз я потрапив саме купівлею квартири в ЖК NVER в ПОЗНЯКИЖИЛБУД. Будинок не будується вже 3 роки.

В этом Бизнес Центре находится компания аферистов Познякижилбуд, которая продает долгострои по космическим ценам, пример тому ЖК НВЕР, в котором я купил квартиру.

Андрій90
    11.07.2024 о 11:02

3 года живу на нервах, мой дом не начинают строить

Андрій Перлін
    10.07.2024 о 12:02

Спочатку збирають гроші зі своїх інвесторів, а потім блокують їх майнові права за те, що вони обурюються тим, що будинок не будують і пропонують знайти компромісне рішення.

СерійВ
    10.07.2024 о 12:00

Ті, хто вже купив, були кинуті в жахливому становищі. Будинок не будується!

Аліна
    10.07.2024 о 11:58

Компанія не має коштів для реалізації цього проекту, при цьому продовжує намагатися збирати гроші, рекламуючи цей проект.

ден ден
    10.07.2024 о 11:57

На сьогоднішній день наші майнові права заблоковані компанією АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД» і нам не дають права ними розпоряджатися, незважаючи на те, що сплачено 100% вартість квартири. Це свавілля і свавілля.

Місце належить справжньому рейдеру Мхітаряну Артуру, тут працюють нахабні люди, обходьте це мисце стороною.

Василь
    10.07.2024 о 11:53

Як би Мхітаряну не хотілося здаватися порядним бізнесменом, ситуація, що склалася, показала його справжнє обличчя, збирав гроші з інвесторів для ЖК
    Нвер і погрожує їм і блокує їх майно. Як довго це триватиме в нашій країні? Куди дивиться влада? Чи купили всіх?

Оля Ким
    09.07.2024 о 10:21

Відділ продажів Taryan Group реально нахабніє, вони обманюють своїх інвесторів, пишуть на них заяви через найманих юридичних компаний, а потім ще крутіше, відбирають у людей майно! Уникайте цього місця.