Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей
Читати огляд-
locha21.06.2024 о 12:01
Нахабні і хами АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», які наважуються наїхати на своїх інвесторів, люди, які принесли їм гроші, тим самим проявляючи повагу і віру в свої проекти. Потрібно збирати гроші і писати заяви на інвесторів в поліцію. Знаю це від знайомих, інформація 100%
Serg3321.06.2024 о 12:00Нахабні і хами АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», які наважуються наїхати на своїх інвесторів, люди, які принесли їм гроші, тим самим проявляючи повагу і віру в свої проекти. Потрібно збирати гроші і писати заяви на інвесторів в поліцію. Знаю це від знайомих, інформація 100%.
Марина20.06.2024 о 11:32Можу сказати одне, що відділ продажів нахабний і хамський, адже в 2020 році я вимагала повернення грошей за свою квартиру в тар’ян вежах і скільки нервів мені коштувало ПОЗНЯКИЖИЛБУД знайти на неї покупця. У підсумку знайшли покупця і вирішили питання, але з якими скандалами, на жаль. Причиною небажання продовжувати участь у проекті є перенесення термінів введення в експлуатацію.
Міла20.06.2024 о 11:30У центрі міста вже 2 роки тривають копання в болоті. Незрозуміло, куди дивиться Київська міська державна адміністрація. Як взагалі можна вкласти свої гроші в ЖК NVER, якщо він не будується? Відділ продажів, судячи з усього, займається продажем повітря.
Генадій20.06.2024 о 11:29Черепахи будують повільно. Як збираються здавати у 2026 році – загадка! Магія, напевно, має статися.
олег20.06.2024 о 11:28У центрі міста вже 2 роки тривають копання в болоті. Незрозуміло, куди дивиться Київська міська державна адміністрація. Як взагалі можна вкласти свої гроші в ЖК NVER, якщо він не будується? Відділ продажів, судячи з усього, займається продажем повітря
Дмитро19.06.2024 о 11:28З жахом прочитав коментарі людей про ЖК «Нвер», не зрозумів, як таке можливо з компанією «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», вона начебто вже давно на ринку. Вирішив перевірити, поїхав після роботи на Лесі 7 і подивився на будівельний майданчик прямо з двору Jack House і був шокований, за 3 роки з моменту старту продажів зроблено мізерно мало, і це навіть будівництвом не назвеш.
Карен19.06.2024 о 11:28Подивився фотографії на моніторинг ЛУН і розумію, що це довгобуд від Таряна. З якими труднощами будували і добудовують вежі Тар’яна, а тут кіт зовсім не валявся. Мені шкода інвесторів, які потрапили в цю авантюру.
Не купуйте квартиру в ЖК NVER, інакше ризикуєте забути про свої гроші на 10-12 років! У Taryan Group немає грошей на реалізацію цього проекту.
Об’єктами цього забудовника завжди є довгобуди з 3-4 перенесеннями термінів введення в експлуатацію. Жахливе ставлення до клієнтів. Будівництво триває вже третій рік
Анна17.06.2024 о 10:27Дуже злый забудовник Taryan group, гроші взяли більше 2 років тому, будівництвом не займаються, і сміють погрожувати нашим обуренням! Всі факти є, вони вже звернулися до відповідних органів. Очікуйте перевірок.
Антон14.06.2024 о 13:23Никакого комплекса на этом месте ближайшие лет 10 не будет точно при таких темпах, как он строится, если это можно стройкой вообще назвать.
Собственно смотрите фото, которое я сделал вчера и делйайте выводы самиВложения:
мирон14.06.2024 о 13:22Житловий комплекс NVER – це довгобуд, будівництво якого тільки імітують, був на ділянці і зробив фото, факти говорять самі за себе
Вложения:
Марія13.06.2024 о 14:17Настав час залучити незалежну експертизу не тільки до пошкоджень трубопроводу, про які люди пишуть у своїх відгуках, а й перевірити темпи будівництва, адже за 2 роки було зроблено занадто мало робіт, а гроші продовжують збирати.
Вложения:
Алекс13.06.2024 о 14:16Нахабству немає меж. Купив у ЖК NVER квартиру і вже 2,5 роки терплю знущання з боку відділу продажів та керівництва компанії. Особливо грубо спілкується директор відділу продажів Олександра Баранова. Замість того, щоб будувати, як інші забудовники, ПОЗНЯКИЖИЛБУД грубіянять і провокують скандали
Вложения:
Леонид12.06.2024 о 18:02Покупал квартиру в ЖК NVER в 2021 году, который расположен по адресу г.Киев, бульвар Леси Украинки 7-9 , до сих пор строительство не ведется должным образом. Фото со строительной площадки прикрепляю к данному отзыву, выводы можете делать сами, нормально ли было построено за 2.5 года…
Также был перенесен срок сдачи в эксплуатацию с 4 квартала 2025 года на 4 квартал 2026 года без уведомления инвесторов.
Достоинства:
Расположение в центре города
Недостатки:
Строительство не ведется должным образом
Сроки сдачи в эксплуатацию постоянно переносятся.
Хамское отношение со стороны отдела продаж и руководства компании.
Угрожают.Вложения:
Здорово подняться на крышу высотки и насладиться открывающейся панорамой города. А если это можно сделать легально, да еще и крыша «гостеприимна», то вообще красота. Посмотрела, какие из строящихся столичных новостроек смогут похвастать friendly-roof и отобрала 5 интересных вариантов.
Продолжение читайте в моём обзоре Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей