Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей
Читати огляд-
locha
Нахабні і хами АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», які наважуються наїхати на своїх інвесторів, люди, які принесли їм гроші, тим самим проявляючи повагу і віру в свої проекти. Потрібно збирати гроші і писати заяви на інвесторів в поліцію. Знаю це від знайомих, інформація 100%
Serg33
Нахабні і хами АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», які наважуються наїхати на своїх інвесторів, люди, які принесли їм гроші, тим самим проявляючи повагу і віру в свої проекти. Потрібно збирати гроші і писати заяви на інвесторів в поліцію. Знаю це від знайомих, інформація 100%.
Марина
Можу сказати одне, що відділ продажів нахабний і хамський, адже в 2020 році я вимагала повернення грошей за свою квартиру в тар’ян вежах і скільки нервів мені коштувало ПОЗНЯКИЖИЛБУД знайти на неї покупця. У підсумку знайшли покупця і вирішили питання, але з якими скандалами, на жаль. Причиною небажання продовжувати участь у проекті є перенесення термінів введення в експлуатацію.
Міла
У центрі міста вже 2 роки тривають копання в болоті. Незрозуміло, куди дивиться Київська міська державна адміністрація. Як взагалі можна вкласти свої гроші в ЖК NVER, якщо він не будується? Відділ продажів, судячи з усього, займається продажем повітря.
Генадій
Черепахи будують повільно. Як збираються здавати у 2026 році – загадка! Магія, напевно, має статися.
олег
У центрі міста вже 2 роки тривають копання в болоті. Незрозуміло, куди дивиться Київська міська державна адміністрація. Як взагалі можна вкласти свої гроші в ЖК NVER, якщо він не будується? Відділ продажів, судячи з усього, займається продажем повітря
Дмитро
З жахом прочитав коментарі людей про ЖК «Нвер», не зрозумів, як таке можливо з компанією «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», вона начебто вже давно на ринку. Вирішив перевірити, поїхав після роботи на Лесі 7 і подивився на будівельний майданчик прямо з двору Jack House і був шокований, за 3 роки з моменту старту продажів зроблено мізерно мало, і це навіть будівництвом не назвеш.
Карен
Подивився фотографії на моніторинг ЛУН і розумію, що це довгобуд від Таряна. З якими труднощами будували і добудовують вежі Тар’яна, а тут кіт зовсім не валявся. Мені шкода інвесторів, які потрапили в цю авантюру.
Не купуйте квартиру в ЖК NVER, інакше ризикуєте забути про свої гроші на 10-12 років! У Taryan Group немає грошей на реалізацію цього проекту.
Об’єктами цього забудовника завжди є довгобуди з 3-4 перенесеннями термінів введення в експлуатацію. Жахливе ставлення до клієнтів. Будівництво триває вже третій рік
Анна
Дуже злый забудовник Taryan group, гроші взяли більше 2 років тому, будівництвом не займаються, і сміють погрожувати нашим обуренням! Всі факти є, вони вже звернулися до відповідних органів. Очікуйте перевірок.
Антон
Никакого комплекса на этом месте ближайшие лет 10 не будет точно при таких темпах, как он строится, если это можно стройкой вообще назвать.
Собственно смотрите фото, которое я сделал вчера и делйайте выводы самиВложения:
мирон
Житловий комплекс NVER – це довгобуд, будівництво якого тільки імітують, був на ділянці і зробив фото, факти говорять самі за себе
Вложения:
Марія
Настав час залучити незалежну експертизу не тільки до пошкоджень трубопроводу, про які люди пишуть у своїх відгуках, а й перевірити темпи будівництва, адже за 2 роки було зроблено занадто мало робіт, а гроші продовжують збирати.
Вложения:
Алекс
Нахабству немає меж. Купив у ЖК NVER квартиру і вже 2,5 роки терплю знущання з боку відділу продажів та керівництва компанії. Особливо грубо спілкується директор відділу продажів Олександра Баранова. Замість того, щоб будувати, як інші забудовники, ПОЗНЯКИЖИЛБУД грубіянять і провокують скандали
Вложения:
Леонид
Покупал квартиру в ЖК NVER в 2021 году, который расположен по адресу г.Киев, бульвар Леси Украинки 7-9 , до сих пор строительство не ведется должным образом. Фото со строительной площадки прикрепляю к данному отзыву, выводы можете делать сами, нормально ли было построено за 2.5 года…
Также был перенесен срок сдачи в эксплуатацию с 4 квартала 2025 года на 4 квартал 2026 года без уведомления инвесторов.
Достоинства:
Расположение в центре города
Недостатки:
Строительство не ведется должным образом
Сроки сдачи в эксплуатацию постоянно переносятся.
Хамское отношение со стороны отдела продаж и руководства компании.
Угрожают.Вложения:
Здорово подняться на крышу высотки и насладиться открывающейся панорамой города. А если это можно сделать легально, да еще и крыша «гостеприимна», то вообще красота. Посмотрела, какие из строящихся столичных новостроек смогут похвастать friendly-roof и отобрала 5 интересных вариантов.
Продолжение читайте в моём обзоре Friendly-roof: 5 ЖК с эксплуатируемой кровлей