ЖК Hvoya в Пущі-Водиці

Читати огляд
4 відповіді
  • Добрий День всім я знаю як виграти у Кацапів Теоретично.Слухайте Мене Уважно Нам потрібна фінансова допомога з усього світу, а це означає що всі наші Українці повинні бути активніше і створювати аккаунти Масово Нові і Існуючі Інстаграм Фейсбук Тік Ток і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів репост ДЯКУЮ. Повернемо Крим і Донбас додому . Давайте разом захищати Україну

    Сусід
    10.08.2023 о 17:18

    Це не оверпрайс ціна. Це просто пошук “лохів”, вибачте. Бо та якість забудовника і той сервіс його кишенькової керуючрї компанії не коштують взагалі й половини ціни за кв м. Почитайте відгуки на domik.ua про ЖК Зіма – Скайленд, Паркленд, Парадайс – це все правда і навіть, не вся. Все набагато гірше. Не думайте, що Зім зробив виключення для Хвої. Як тільки отримаєте ключі – об вас витруть ноги та почнуть вимагати гроші за повітря.

    Ціна за метр не дуже адекватна – по ціні 3к у цьому комплексі пошукати та купити будинок у Бучі

    ЖК Hvoya в Пущі-Водиці Навесні столичні забудовники трохи активізувались, та й цікавість інвесторів до новобудов підвищилась, тому я із задоволенням повертаюсь до формату оглядів житлових комплексів.
    Продовження читайте в моєму огляді ЖК Hvoya в Пущі-Водиці