Отзывы о ЖК Scandia в Броварах

Читати огляд
430 відповідей
  • Дмитро
    20.09.2024 о 19:50

    Вибір в Бровара не великий, Аьлант, Крона або Скандія. Обрали скандію: ціна-якість найкраща, знаходиться на в’їзді в Бровари, а так як працюю в Києві то це найзручніший район щоб швидко добратись до Києва. Тому, хто розглядає Бровари, раджу придивитись на жк Скандія. Звісно є і мінуси: невистачає мережевого супермаркету та нової пошти поруч. Але думаю, це справа часу.

    Степан
    Будівництво заморожено ! Будинок D18 не будують, інвестори у розпачі. Раніше хохаб імітація робіт була то тепер все заглохло. Сумно, черговий київміськбуд.

    Хто вам таке сказав?? Усі будинки будуються, навіть залили фундамент під новий будинок. Вже вигнали стіни на другому навчальному закладі. Тільки відклали озеро на кращі часи.

    Ольга
    11.09.2024 о 11:41

    Купили квартиру в жк Скандія в травні цього року. Зробили ремонт, дуже задоволені. Якість будівництва на висоті, хороші ліфти. Тихе місце, хороше повітря, немає метушні.
    Хотілось би пошвидше облагородити озеро і зону відпочинку. Доречі, маршрутка на Київ ходить по роскладу від центрального входа в жк

    Микола
    31.08.2024 о 22:02

    Скандія – перспективний проект.
    Красиві будинки, хороші планування квартир. Чого зараз не вистачає, так це якогось базового інфоаструктурного об’єкта. Наприклад Фори чи Атб. Поява одного із них дасть великий поштовх і додаткову привабливість комплексу.

    ЖК Scandia
    29.08.2024 о 10:34
    Степан
    Будівництво заморожено ! Будинок D18 не будують, інвестори у розпачі. Раніше хохаб імітація робіт була то тепер все заглохло. Сумно, черговий київміськбуд.

    Вітаємо!
    Так, по деяким об’єктам, заявлені до війни терміни введення в експлуатацію, з об’єктивних причин було перенесено.
    Але за 2 з половиною роки війни, забудовником будо введено в експлуатацію 4 багатоквартирні будинки, отримали ключі від квартир більше 600 нових сімей. Добудовано і введено в експлуатацію 1-й дитячий навчальний заклад і будується ще один.
    Наразі, у будинку D11-12 – тривають сантехнічні роботи та підготовка до облаштування території, виконуються гідроізоляційні роботи на покрівлі й цоколі та інші важливі етапи будівництва.
    D18 – розпочато роботи з оздоблення фасаду, а також активно ведуться роботи з благоустрою прибудинкової території.
    Ви можете переконатися у прогресі, відвідавши відділ продажу та оглянувши територію комплексу й будівельний майданчик. А невдовзі вийде традиційний щомісячний відеозвіт з будівельних майданчиків нашого житлового комплексу.
    Ми живемо й працюємо у непрості часи, але в ЖК SCANDIA ваші інвестиції залишаються захищеними, і ми з упевненістю дивимося в майбутнє нашого житлового комплексу.

    Степан
    28.08.2024 о 10:25

    Інформація не відповідає дійсності!
    жк Скандія будується за графіком. Навіть заклали фундамент під новий будинок.

    Степан
    23.08.2024 о 13:14

    Будівництво заморожено !
    Будинок D18 не будують, інвестори у розпачі. Раніше хохаб імітація робіт була то тепер все заглохло. Сумно, черговий київміськбуд.

    Ірина
    30.06.2024 о 20:56

    Не раджу купувати в Скандії квартиру! Враховуючи що все на електриці 100 разів обдумайте своє рішення. Під час блекауту ви залишаєтеся без електрики а плити електричні, в БЕЗ ВОДИ!!!
    Насоси не працюють.
    Також глобальною проблемою є відсутність парковок, як наслідок всі вулички забиті припаркованими автомобілями, за нагальної потреби там не проїде ні швидка ні пожарка!!!

    ЖК Scandia
    30.03.2024 о 12:09

    Дорогі друзі!
    Раді вам повідомити про надзвичайну новину у ЖК Scandia!
    Державна інспекція архітектури та містобудування України, сертифікатом № ІУ123240309348, оголосила про введення в експлуатацію будинку D13! Це вже 4-й житловий будинок, не враховуючи дитячого навчального закладу, які введені в експлуатацію під час війни.
    Це значима подія у ЖК Scandia і ще один успішний крок у розвитку проекту. І ми дуже вдячні усім, хто підтримує нас на цьому шляху. Ця подія – наша спільна перемога!
    Тож, незабаром, ми розпочнемо підготовку запуску процесу передачі квартир та документів. Залишайтеся на зв’язку, та чекайте подальших повідомлень. Адже наш менеджер післяпродажного супроводу (після підготовки усіх необхідних документів) зв’яжеться з вами для подальшого інформування та супроводу.
    Нагадуємо, що у цьому будинку можна придбати квартири за державною програмою єОселя.

    Наталі
    28.12.2023 о 09:10
    Наталі
    Передайте тому лікарю, нехай хімію йде вчити -)). Бо ви цитуєте маячню. Фенол звичайно не цукерка, але жодного разу не канцероген. Формальдегід - газ, щоб ним н...

    Полістирол, який там згадується, це також полімер – інертний, морозо- і термостійкий. Ви ним користуєтеся у побуті постійно, усі стаканчики для йогуртів зроблені з нього, наприклад -)). Ніякого фенолу з формальдегідом звідти не виділяється)).

    Наталі
    28.12.2023 о 09:01
    Андрій
    Добрий день, майбутні інвестори. Хочу залишити відгук стосовно скандії та їх керівництва. На майбутнє, щоб всі розуміли і поміркували 10 разів, перед тим, як ку...

    Передайте тому лікарю, нехай хімію йде вчити -)). Бо ви цитуєте маячню. Фенол звичайно не цукерка, але жодного разу не канцероген. Формальдегід – газ, щоб ним надихатися до шкоди організму, треба над банкою з ним дихати. У фенольформальдегідному (як варіант, бо бувають різні) пінопласті ці речовини зв’язані, це полімер. І “відідрати” одне від іншого неможливо. Провітрюйте помешкання (це треба робити завжди і при будь яких фасадах) і буде вам щастя -)).

    ЖК Scandia
    22.12.2023 о 17:08

    Дорогі друзі та інвестори Scandia!

    Як прийнято, по завершенню року, ми хочемо підбити підсумки, поділитися успіхами і здобутками проекту та планами на майбутнє.

    Не дивлячись на надзвичайно складну ситуацію ми продовжуємо розвиток проекту про що і хочемо розповісти цим постом.

    За ці майже два роки, навіть в умовах війни, але з Вашою підтримкою, було досягнуто чимало.

    Ви бачили, як у вересні 2022 року ми ввели в експлуатацію будинок D3 (це 120 квартир), а також дитячий садочок на 180 місць. У листопаді 2022 року було введено будинок D6 (це 161 квартира), а у червні цього року було введено будинок D2 (196 квартири).

    Не дивлячись на дефіцит робочої сили, матеріалів, стрімке падіння купівельної спроможності ми продовжували не тільки вводити будинки, а і будувати нові.

    Вже після початку бойових дій майже з цокольного поверху виріс будинок D11/12, по якому зараз закінчуємо «коробку». Ми активно добудовуємо будинок D18 та вводимо будинок D13 в експлуатацію просто зараз. Розпочато будівництво початкової школи перших-четвертих класів. Окрім основних об’єктів ми працювали і над інфраструктурою. Ми зводили трансформаторні підстанції, котельні, завершили облаштування дитячого майданчику біля будинку D27. Проводили передачу квартир інвесторам будинків, що введено прямо перед війною D7 та D8. Одними з перших розпочали роботу з державною програмою «єОселя».

    Це доволі немало навіть для звичайних часів. Але все це було зроблено в сьогоднішніх умовах, вже після початку повномасштабного вторгнення!

    Більше ніж 500 сімей отримали ключі від своїх жаданих квартир вже під час війни!

    Ми згодні, що ситуація в якій всі ми опинилися є дуже складною. Багато процесів протікають не так швидко, як ви і ми того бажаємо. Ми визнаємо що так, дійсно мають місце затримки по деяких видах робіт і виконання певних проектів. Мають місце відстрочка виконання робіт, у тому числі з облаштування прибудинкових територій, дооблаштування всередині будинків і в місцях загального користування. Деякі речі довелося відкласти, як і довелося відкласти великий інфраструктурний проект – Парковий комплекс з озером. Деякі проекти, нажаль сьогодні ми просто не в силах реалізувати в той термін як би того хотілося.

    Ми дякуємо за терпіння і розуміння з Вашого боку, тому що так само зацікавлені реалізувати все обіцяне. Щоб комплекс був таким, як планувалося і Ви пишалися проектом разом з нами.

    Не дивлячись на події, ми дивимось оптимістично у майбутнє.

    Ми прагнемо продовжити роботи по всіх проектах. І серед основних цілей наступного року ми бачимо наступні:
    • Ввести будинок D18 в експлуатацію;
    • Добудувати і ввести в експлуатацію великий 7-секційний будинок D11/12;
    • Активно проводити роботи по зведенню будинку D16/17;
    • Закінчити внутрішнє облаштування і відкрити дитячий садочок;
    • Сподіваємось і надалі щомісяця спостерігати як відкриваються об’єкти громадської інфраструктури в комерційних приміщеннях.

    Ми вдячні нашим Захисникам, і сподіваємось на швидкі позитивні новини, що наближають нашу Перемогу. А тим часом робитимемо все, що від нас залежить для розбудови і поліпшення проекту Scandia.

    Ірина
    09.12.2023 о 12:47

    У мене запитання до обслуговуючої компанії ЖК: чому не чистять сніг?
    Чому вже більше місяця не можуть відремонтувати двері вхідні ( будинок 12)? Обіцяли в понеділок, вже п’ятий буде понеділок. Тобто йдуть ремонти, то під’їзду під’їхати як?
    Також глобальною проблемою є паркуваня машин. Проїхати по комплексу це цілий квест! Де обіцяні стоянки?

    ЖК Scandia
    08.12.2023 о 16:48
    Oksana
    Мабуть нових мешканців потрібно попереджати про "комфорт" ЖК, особливо в опалювальний сезон! А те що у війну люди вкладають кошти в нерухомість, яка на територі...

    Вітаємо!

    Ми всі стурбовані ситуацією, що виникла з опаленням 2-х будинків у ЖК Scandia.

    Кожен новий будинок у ЖК Scandia має свою окрему котельню. Тому підключається до газової мережі окремо і після виконання певних робіт з боку Газмережі України.

    Наразі Газмережі України ЗАВЕРШИЛИ роботи по переключенню мережі газопостачання з низького на середній тиск газу в ЖК Scandia! І ми змогли розпочати пуск котелень в цих будинках.

    Тож, ситуація успішно вирішується і на даний час відбувся пуск котелень у будинку № 2, а невдовзі з’явиться опалення і у будинку № 6.

    Нажаль, така ситуація виникла через бюрократичні процедури які не залежать ні від мешканців цих будинків, ні від нас. Тимчасова відсутність опалення принесла незручності усім учасникам, і зокрема забудовнику. Ми робимо все можливе, аби не допустити подібної ситуації у майбутньому.

    Також, одне з болючих для нас питань – тариф на електроенергію для цих 2-х будинків. Тож хочемо наголосити, що питання побутового тарифу по електроенергії, для будинків 2 та 6, у процесі вирішення з постачальником. Найближчим часом очікуємо гарних новин і з цього питання.

    Та, не зважаючи на складну ситуацію у країні, ми будуємо, вводимо будинки в експлуатацію, а нові мешканці отримують свої квартири і не втрачають свої інвестиції.

    Дякуємо за розуміння та за довіру!
    Ваша Scandia.

    ЖК Scandia
    Доброго дня! Дякуємо за слушні запитання та активну позицію. Як бачите, не зважаючи на війну, ми продовжуємо будувати, вводимо будинки в експлуатацію, а нові м...

    Мабуть нових мешканців потрібно попереджати про “комфорт” ЖК, особливо в опалювальний сезон! А те що у війну люди вкладають кошти в нерухомість, яка на території України?! Ви б без них навряд продовжували будівництво нових будинків! Вчасно подавайте заявки в певні структури, щоб не виникало подібних ситуацій! Не потрібно дурити людей у відділі продажу! Тепер стало ясно чому інвесторам квартири на гаджетах продаєте і на територію без пропуска не впускаєте! Люди роками без обіцяного проживають та вибивають свій оплачений комфорт!

    Марина
    23.11.2023 о 14:07
    ЖК Scandia
    Доброго дня! Дякуємо за слушні запитання та активну позицію. Як бачите, не зважаючи на війну, ми продовжуємо будувати, вводимо будинки в експлуатацію, а нові м...

    23 листопада на вулиці зараз -5, вночі було -9. Опалення буде коли? В -15, або -20? Будуєте не зважаючи на війну? Вам не зважаючи на війну купуючи квартири люди давали менше грошей? До чого тут війна? Ви не думали, що не зважаючи на війну, люди шукають змогу купити квартиру в Україні і купують за повний прайс, але отримують за ці гроші дописи на кшталт “забудовник незважаючи на війну” Цікава відповідь про ліфти, але не сказано, чи буде перерахунок? Чому весь будинок має страждати, через одну людину, яка буцімто зламає ліфт? Факт того, що побутового тарифу немає, це ваша інертність, бо проблема йде з одного зданого будинку в інший. Не соромтеся писати про те, що про прямий договір на електрику ті хто купив квартиру, й ті хто будуть купувати можуть тільки мріяти, бо, по-перше електрику продаєте ви, а по-друге, як ви сказали, постачальник інертний. І перше з другим ніяк не пов’язано

    Денис
    23.11.2023 о 12:28
    Олександр
    Уже електроенергія по тарифам для громадян?

    Для перших 6 будинків вже тариф для населення (2,64 грн за кВт) але за тимчасовою схемою (без прямих договорів з ДТЕК). Ця тимчасова схема має діяти на період воєнного стану + 1 рік. Для останніх двох будинків тариф комерційний (7,39 грн за кВт). Керуюча Компанія займається переведенню їх на тимчасову схему аналогічно першим 6 будинкам.

    Доброго дня!

    Дякуємо за слушні запитання та активну позицію.
    Як бачите, не зважаючи на війну, ми продовжуємо будувати, вводимо будинки в експлуатацію, а нові мешканці отримують свої квартири, роблять там ремонти та заселяються.

    Відповідаємо на Ваші запитання:

    Забудовник виконав усі необхідні роботи з монтажу котельні, щоб Ваш будинок мав систему опалення. Наступного тижня, компанія Газмережі України, закінчить обов’язковий процес параметризації всіх вузлів обліку, який триває вже кілька місяців. Після чого, протягом кількох днів, опалення буде увімкнуто. Це має відбутися до кінця поточного місяця. Зі свого боку ми прикладали та прикладаємо максимум зусиль, щоб підключення опалення мешканцям відбулося якнайшвидше.

    Ліфти Schindler, що встановлюються в ЖК Scandia, високотехнологічні та досить високої якості. Мають безліч датчиків, що контролюють не тільки навантаження, але й запилення та характер експлуатації. Нецільове використання, зафіксоване електронікою, не тільки призводить до пошкодження ліфта, але й спонукає компанію Schindler відкликати свої гарантійні зобов’язання. А у тарифі на утримання ліфтів, амортизаційні відрахування на негарантійний ремонт чи заміну ліфтів, не передбачено. Тому, забудовник, намагається якомога довше зберегти ліфти для Вашого зручного користування у майбутньому, після того як у основній масі квартир виконаються ремонти.

    Роботи з переведення будинка на побутовий тариф з електроенергії тривають і знаходяться на завершальному етапі. Отримання бажаного тарифу для мешканців ускладнюється через інертність постачальника. Проте, наразі, ми прогнозуємо, що перехід відбудеться до кінця календарного року.

    Дякуємо за розуміння.

    16.11.23 опалення немає, ліфт не працює, тариф за електроенергію 7.38, платіжки проходять вчасно. Забудовник ігнорує, керуюча компанія розводить руками!

    Опалення і минулому році включили 28.12.
    В цьому році станом на 15.11 опалення немає. Ліфти включати відмовляються. Світло на коммерційному тарифі. В підвалах вода. Дах тече та “гуляє” з грохотом, коли вітер. Забудовник та керуюча компанія компанія ігнорує мешканців.

    Ольга
    15.11.2023 о 11:14
    Олександр
    14.11.2023 о 23:56
    Виктория
    Мы внесли полную сумму за эту квартиру . В отделе продаж говорят что дом строится , а на самом деле там не видно никаких строителей . Раньше за месяц по этажу с...

    Див.квартири тиждень назад то один точно будинок добудовується….вводитимуть в експлуатацію до кінця року! А пару будується…..

    Олександр
    14.11.2023 о 23:54
    Андрій
    Добрий день, майбутні інвестори. Хочу залишити відгук стосовно скандії та їх керівництва. На майбутнє, щоб всі розуміли і поміркували 10 разів, перед тим, як ку...

    Андрію вітаю! Розглядаємо даний жк під є оселю! Тихе, затишне місце і не мурашник в 25 поверхових будинках де ще в придачу все на електриці!!!!
    Життя в Скандії змінилося в кращу сторону!!!???

    Олександр
    14.11.2023 о 23:40
    Ольга
    09.12.2022 о 10:59
    Диана
    Смущают коммуникации . Вода плохая (судя по отзывам) , а берут как за артезианскую? Плюс электроэнергия, до сих пор не подключены к нормальным тарифам 1,68 ? И ...

    Живем в д8, с канализацией проблем нет, а вот электроэнергия 5,77 за кВт, обещали к декабрю 2022 изменить, но пока так…. Читала что в каких-то домах тариф уже нормальный, но эта информация с форума. Вода… кому как, у меня живут люди говорят хорошая

    Ольга
    09.12.2022 о 10:56
    scandia.ua
    Чудова новина для друзів та інвесторів проекту Scandia!🎊 📌Ми отримали Сертифікат готовності будинку D8 про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’є...

    Добрый день. Тарифы на электроэнергию 5,77!!! Можно получить комментарий когда они нормализуются? За ноябрь 2022 счет пришел 894 грн за 155кВт. Заранее благодарна за ответ

    Андрій
    29.08.2022 о 16:27

    Добрий день, майбутні інвестори. Хочу залишити відгук стосовно скандії та їх керівництва. На майбутнє, щоб всі розуміли і поміркували 10 разів, перед тим, як купити квартиру в цьому жк, який буде всілякими обіцянками затягувати Вас купити квартиру. Особливо менеджери, які живуть своїм життям від керівництва, яке не може донести точну інформацію, що очікує на покупців, коли їх будинок буде здаватись.

    До минулих будинків питаннь взагалі немає. Там все круто, заздрю власникам тих квартир. Ми ж зіткнулись з жорсткою економією та шахрайством з боку забудовника, а саме:

    – Всі будинки окрім нових(нові це типу D6/D2 і ті що будуються, D13, D18), були оздоблені мінватою, як казав Мар’ян Осінчук “Отримавши всі технології світу, ставляться якісні вікна, якісне утеплення фасаду”. Стосовно вікон можливо питаннь немає(ми ще чекаємо на здачу нашого будинку, тому поки що нічого не скажу, але як тільки отримаємо, відзвітуюсь).
    Стосовно оздоблення, то скандія скатилась до рівня “дна”, якісне для них тепер пінопласт, замість мінвати. І не тому що мінвати зараз “нету нигде, а если есть то не хватает”, а тому, що пінопласт дешевше в 5 разів мінвату і в 10 разів гірше. Відразу відповідь менеджерам скандії, те що ви кладете 1 пояс 30-40 см мінвати то все хрінь, весь будинок має бути утеплений мінватою, а не десь там біля вікон та пожежний пояс через кожних 3 поверхи. Навіть Атлант змінив відношення до пінопласту та утеплюють мінватою, не змінивши ціни на квартири(звичайно в атланту свої нюанси також, але ми порівнюємо зараз скандію)!
    До речі, мінвата є в продажі і не потрібно лапшу вішати на вуха інвесторам, просто комусь треба зекономити, щоб закинути собі грошей в карман.
    І не потрібно там розповідати про якість там ГОСТи і так далі, це все давно куплене в нашій країні, тому що викорінити корупцію повністю не можливо.

    !! рекламна пауза !!

    Натикнулись на висновки лікарів, які прокоментували якісний пінопласт, яким утеплюють фасади та те, які він наслідки за собою тягне. Питання було таке “Чи дійсно пінополістерол(він же пінопласт) шкодить організму, а забудовники закривають на це очі?”.

    “Хочу сказать как врач-все действительно так, всем просто плевать. Меж тем и формальдегид и фенол-настолько же мощные канцерогены как и бензопирен. Их мутагенная активность очень велика не только для плода, но и для уже родившихся. Толуол накапливается и подавляет активность гипофиза через подавление гонадолиберина, а это центр управления гонадами-половыми железами, вырабатывающими половые гормоны. По сути вы добровольно делаете себя бесплодными. Про астму и гепатит говорить не стоит. Вы строите себе газовую камеру и отстаиваете это. Особенно умиляют те, кто говорит, что воздух грязный и так. Ну так сделайте его еще вреднее для себя. Вместо воды можно пить ацетон, какая разница, вода то у нас не супер чистая.”

    – Зараз вже почались гойдання з приводу перестінок, те що у Вас було зазначено в договорі, те що у вас в підписаній схемі є перестінки – забудовник робити їх не буде, ще одна економія, якої немає у інших забудовників. А нашому, начхати на інвесторів та дотримання умов договору(схемам квартир, в яких стоїть підпис директора комплексу).

    – Що ще очікувати від данного забудовника ми вже не знаємо, але краще вже не буде.

    Зробимо висновок:
    ЖК просто клас, нам все подобається *Біжіть, далі ніж бачите, шукайте квартиру в інших ЖК, де дійсно якісні умови*

    Краще подумайте 10 разів, перш ніж купувати квартиру, перечитайте умови на яких Вам будуть передавати ключі від Вашої квартири(хоча всерівно, скандія знайде, як юридично Вас, дорогі інвестори обікрасти), запишіть на диктофон, тому що в відділі продажу будуть казати одне, а по факту будете мати тільки одні проблеми. І запам’ятайте, якісного життя, як сказав “Людина 2019 року, Мар’ян Осінчук на інтерв’ю в ютубі, точніше з 6-ї хвилини 10 секунди.” тут вже не буде, і повернеться все до газоблоку, від якого застройщик відмовився. І коронна фраза “Мы научились наконец-то считать свои деньги, мы научились наконец-то считать свои расходы…” – далі, як кажуть стендапери, продовжіть речення самі 😀

    Те що там в минулих будинках все круто, відновили світло по 1.44(до 250 кВт·год на місяць (включно) ціна становить 1,44 грн за 1 кВт·год) СУПЕР.
    D4,D7,D8,D3 з мінвати, то всьо круто, але майбутні будинки вже на дуже жорсткій економії.

    Це тільки початок історії з дна ЖК, чекайте на нові звіти, так як і ми чекаємо кожного дня нову порцію макаронів на вуха. Все буде, Україна!

    Виктория
    13.06.2022 о 21:44
    Назар
    Як це кинули?

    Мы внесли полную сумму за эту квартиру . В отделе продаж говорят что дом строится , а на самом деле там не видно никаких строителей . Раньше за месяц по этажу строили , сейчас не видно никаких результатов

    Назар
    11.06.2022 о 00:15
    Виктория
    06.06.2022 о 17:24

    Не советую покупать здесь квартиру . Я внесла полную сумму и меня кинули .

    Дмитрий Шостак (ПОШУКАЧ)
    Как то комметарии притихли :-) А мне Скандия понравилась! Из комментов вижу, что были проблемы с комуналкой, но понимаю, когда все 80 с гаком гектар застроят, б...

    Очень важно когда выбираешь застройщика что бы он использовал хорошие и проверенные материалы, а не самые дешевые материалы и типы строительства, если стены то пористая керамика или другая строительная керамика которая отличается тем что теплая и хорошо звукоизолирует, а так же достаточно долговечная , уже не говоря о том что она пожаробезопасна.

    Виктория
    18.01.2022 о 15:28

    Добрый день, подскажите пожалуйста что всё таки на данный момент с комунальными ? 🙏Какие цены ?

    Віталіна
    14.01.2022 о 20:48

    Добавьте меня в Вайбер или тг чат жк 0936012344

    scandia.ua
    22.12.2021 о 13:51

    Таких новин хочеться публікувати ще і ще) 😏🎊
    Маємо ще одну чудову новину для друзів та інвесторів проекту Scandia!✨
    📌Ми отримали Сертифікат готовності будинку D7 про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, реєстраційний номер
    ІУ123211213323.
    Ми розпочали підготовку документів для передачі квартир власникам. 📑
    Дякуємо за довіру, та бажаємо гарного та щасливого життя у нових комфортних квартирах.😍💙

    Вложения:
    scandia.ua
    22.12.2021 о 13:50

    Чудова новина для друзів та інвесторів проекту Scandia!🎊
    📌Ми отримали Сертифікат готовності будинку D8 про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, реєстраційний номер ІУ123211213871.
    Ми розпочали підготовку документів для передачі квартир власникам.📑
    Дякуємо за довіру, та бажаємо гарного та щасливого життя у нових комфортних квартирах. 😍💙

    Вложения:
    Алексей
    0681821231

    привет, 1 год назад купил квартиру в д7

    Алексей
    29.11.2021 о 11:20
    Алексей
    29.11.2021 о 11:14

    Добавьте меня в Вайбер или тг чат жк, есть важная новость о глобальной проблеме подъезда в доме 14)

    Леонід
    03.09.2021 о 14:45
    Олег
    Застекление балкона это жлобство! Я бы вводил большие штрафы за то что самовольно нарушают стилимтику фасада здания! Стрелять таких надо! Избавляйтесь от этой д...

    ось на тему особистого засклення балконів. так виглядають житлові будинки в Німеччині. хіба не краса.

    Ошибки загрузки:
    1. IMG_20210821_101454.jpg: Файл превышает допустимый размер файла.
    Арамис
    13.08.2021 о 07:59
    Арамис
    07.08.2021 о 10:04
    Kristi
    Какие реальные тарифы на 1 к. квартиру в среднем ?

    Я бы еще спросил есть ли тепловые счетчики на каждую квартиру отдельно и почему ПРОДАЮТ подвалы для жильзов хотя подвалы как бы и есть собственность жильцов

    Костя
    09.07.2021 о 13:33
    Марина
    Тоже интересно

    +-5 месяцев, в договоре указано 6

    Джони(на)
    08.07.2021 о 02:36
    Marti
    Ну я живу и при чем за свои кровные, при чем в квартире почти в 90кв.м. Да, конские, но все это приходящее и уходящее. Это не значит, что всё, давайте ляжем и у...

    А вы в ” диванных воинах”? Или Вы считаете что кто то будет делать за Вас? И Вы как тюлень поползете на тариф 13 грн? Потому что этой новой УК надо войти благодаря Вам официально.

    Павел
    03.07.2021 о 15:49
    Brend Parfum
    Подскажите, какие реальные сроки сдачи домов, на сколько задерживают сдачу? Хотим инвестировать в Д2, озвученные сроки 4 квартал 2022. Интересно, какие будут ре...

    дом D4 задержали на 5 месяцев, но это при том что в договоре было указано +6 месяцев на оформление, так что это ерунда. У других застройщиков люди годами квартиры ждут.

    Игорь Строев
    Веселье то какое на ветке. Интересно наблюдать со стороны как боты отдела продаж вовсю рубятся с жильцами. А доводы "через 5 лет точно будет хорошо" и "ну и что...

    Ну я живу и при чем за свои кровные, при чем в квартире почти в 90кв.м. Да, конские, но все это приходящее и уходящее. Это не значит, что всё, давайте ляжем и умрем

    Кстати да, УК скорее всего поменяется, если все диванные воины что-то сделают. И тариф без согласования поставили 12 с гаком…13 почти((( но вот завтра собрание и будем решать

    Веселье то какое на ветке.
    Интересно наблюдать со стороны как боты отдела продаж вовсю рубятся с жильцами.
    А доводы “через 5 лет точно будет хорошо” и “ну и что, что конские тарифы, я давно об этом знала” заставляют временами падать со стула от хохота. Ни один инвестор такое не напишет.
    Ибо все считают деньги и всем хочется комфотра за свои кровные сейчас, а не когда-то там через пять лет.