Готові квартири на виплат в передмісті столиці
Читати огляд-
CrymDonbass22.07.2024 о 13:00
Добрий День всім я знаю як виграти у Росіі (Оккупантів)Теоретично.Нам потрібна фінансова допомога з усього світу, а це означає що всі наші Українці повинні бути активніше і створювати аккаунти Масово Нові і Існуючі Інстаграм Фейсбук Тік Ток і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів репост ДЯКУЮ. Давайте Разом Захищати Україну!!:))
Антон
Купував першу квартиру у Атланта в Броварах, жк олімпійський. Умови розтермінування найкращі по області, а можливо і по Києву, але якість житла дуже низька, Шан...
Антоне, ябачила будинки і квартири від Атланта – і я не можу сказати, що в них “якість житла дуже низька”. Так, це не бізнес-клас, але забудовник в ньому і не позиціонує свої ЖК. Як на мене, всі вони – чесний економ. Або навіть економ+, бо квартири тут мають непогані планування, стіни-стелі рівні, вікна норм.
А щодо “Шанхаю”, то мабуть ви мали на увазі щільність забудови та кількість квартир? І ось тут я з вами повністю згодна, мені б теж в такому будинку було б не дуже комфортно жити (напевно).Ekaterina ✨
Доброго дня! Маю такі дані, нещодавно дізнавалась в ЖК АГАМ - Розтермінування 31000грн/м2 - 70%мін внесок, залишок на 24міс - для 2к квартири, мінімальна квад...
Ekaterina, дякую за актуальну інформацію щодо умов розтермінування в цьому ЖК!
Антон16.05.2023 о 15:59Купував першу квартиру у Атланта в Броварах, жк олімпійський. Умови розтермінування найкращі по області, а можливо і по Києву, але якість житла дуже низька, Шанхай одним словом.
Доброго дня! Маю такі дані, нещодавно дізнавалась в ЖК АГАМ
– Розтермінування 31000грн/м2 – 70%мін внесок, залишок на 24міс – для 2к квартири, мінімальна квадратура 2к – 70 кв.м.
Поглянувши на пропозиції розтермінування від столичних забудовників, вирішила подивитись, на яких умовах та в яких ЖК можна придбати квартиру на виплат від забудовника в передмісті столиці. Спойлер: є доволі цікаві варіанти.
Продовження читайте в моєму огляді Готові квартири на виплат в передмісті столиці