До кінця року: 4 львівських ЖК на фінальній стадії будівництва
Читати огляд-
Добрий Вечір я знаю як виграти у Оккупантів!!!!!)Теоретично.Потрібно щоб весь світ допомогав нам фінансово,а це означає що всі наші Українці повинні створювати аккаунти масово нові і існуючі Facebook Twitter Instagram TikTok Badoo Pokerstars YouTube Counter-Strike Lineage2 Чат Bizzare і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів давайте разом захищати Україну РЕПОСТ ДЯКУЮ Крим це Україна Евпаторія Найкраща
Непатріот06.09.2023 о 21:06Ірина Романова
Непатріот, я не потру ваш комент. Навіть більше - підкажу напрямок для "треба повертатися", ним вже пішов "русский военный корабль"
Дякую за вашу позицію, я ставлюся з захопленням до риси стояти на своєму, яка притаманна, на жаль, одразу двом воюючим сторонам. На жаль, їх просто більше, а зброю дають тільки, щоб триматися та виснажувати противника. Висновки, що чекає на країну, мабуть, очевидні. Якщо головний скарб не люди, тоді, в принципі, є логіка в тому, щоб це шоу продовжувалося.
Сподіваюся, моя думка хибна, все буде добре, та колись завдяки Вашому блогу обиратиму ще одне житло.
Непатріот
На мою думку, є кілька факторів, що негативно вплинули на зацікавленість цією темою: - люди, яких поки не позбавили права обирати власну долю, намагаються закрі...
Непатріот, я не потру ваш комент. Навіть більше – підкажу напрямок для “треба повертатися”, ним вже пішов “русский военный корабль”
посадовец
Ни одного комента. Похоже блог при смерти. Эх, а а были времена свитлопарк лохов в коментах разводил по паре сотен комментариев в неделю.
Посадовець, ну не все так сумно, як ви вважаєте 🙂 Тут йде мова про львівські, а не столичні проєкти, і я вірю, що й вони знайдуть свою аудиторію у блозі 😉
Непатріот05.09.2023 о 22:13посадовец
Ни одного комента. Похоже блог при смерти. Эх, а а были времена свитлопарк лохов в коментах разводил по паре сотен комментариев в неделю.
На мою думку, є кілька факторів, що негативно вплинули на зацікавленість цією темою:
– люди, яких поки не позбавили права обирати власну долю, намагаються закріпитися за кордоном, або хто намагається виживати за умов війни
– чоловіки, яких просто зрівняли з рабами, вимушені шукати шляхи як врятувати власне життя
– багато померлих, яким вже нічого не цікавоДалі буде гірше, якщо нічого не змінювати в країні: хто хотів, вже зі зброєю вбиває інших людей, хто хотів, втік, або буде намагатися уникати шансів звільнити цю землю.
PS: пишу українською не знаю навіщо – вона мені нерідна, ніколи нею не буде, мабуть, треба повертатися.
Комент, мабуть, потруть, але ще раз висловлюсь про ностальгію, як було класно жити до 2014, коли не було суперечок якою мовою спілкуватися, поряд був дружній сусід, і проблеми були зовсім не проблемами.
посадовец04.09.2023 о 21:19Ни одного комента. Похоже блог при смерти. Эх, а а были времена свитлопарк лохов в коментах разводил по паре сотен комментариев в неделю.
Подивившись будинки в столичних ЖК, які мають непогані шанси отримати Сертифікат готовності в цьому році, вирішила зробити аналогічну добірку для житлових комплексів, що будуються у західному регіоні України, а точніше у Львові.
Продовження читайте в моєму огляді До кінця року: 4 львівських ЖК на фінальній стадії будівництва