ДПТ: що будуватимуть у Воскресенській промзоні
Читати огляд-
Сергей26.05.2024 о 14:37
Обращаюсь сюда если у меня есть вопросы, быстро отвечают и нет возни с документами: [url]https://lawly.com.ua/service/advokat-po-mobilizaczii[/url]
Сергій
Пані Ірино! Дуже радий читати знову Ваші огляди, пов'язані з розбудовою міста Києва та приміських територій. Як завжди матеріали викладено цікаво, докладно та ...
Сергіє, дякую за увагу та цікавість до блога! Дуже приємно бачити зворотній зв”язок від читачів 🙂
Слава Україні!Сергій09.11.2023 о 16:44Пані Ірино! Дуже радий читати знову Ваші огляди, пов’язані з розбудовою міста Києва та приміських територій. Як завжди матеріали викладено цікаво, докладно та з професійним аналізом запропонованих перетворень як вже забудованих територій так і поки що вільних. Особливо приємно те, що Ви робите це українською мовою. Так тримати й тримаймося. Все буде Україна!
Adrenaline
Як мешканці майбутнього жк будуть виїжджати на роботу - навіть не уявляю. Станом на теперішній час, щоранку, окрім вихідних - суцільний двокілометровий затор вз...
Adrenaline, так, з виїздом тут у всіх будуть веикі труднощі…
Як на мене, ця місцевість для комфортного житла не дуже придатна – принаймні зараз. Сподіваємось, що окрім житла тут збудують дороги та інфраструктуру.Adrenaline04.06.2023 о 21:31Як мешканці майбутнього жк будуть виїжджати на роботу – навіть не уявляю. Станом на теперішній час, щоранку, окрім вихідних – суцільний двокілометровий затор вздовж усього проспекту Нарбута, і це, зауважу, лише до Броварського пр-ту. Якщо їхати на правий берег – доведеться провести у заторі ще більш тривалий час.
Цю промзону безумовно, варто змінювати, проте у нас буде як завжди, все якомога щільніше забудують багатоповерхівками без інфраструктури. Школа, якщо й буде – то тільки приватна.Андрей
Як на мене готелі перетворяться на квартири і наклепають з десяток вичерпних 30+ людяшників. краще б лінії метро замість гаражів зробили до станції Троєщина 2, ...
Так, теж є в мене така підозра щодо готелів…
Андрей29.05.2023 о 14:22Як на мене готелі перетворяться на квартири і наклепають з десяток вичерпних 30+ людяшників. краще б лінії метро замість гаражів зробили до станції Троєщина 2, як колись і було на генпланах Києва про будівництво гілки метро на трою з лівобережки (блакитна лінія)
Нещодавно було затверджено детальний план території (ДПТ) частини Воскресенської промзони. Пропоную подивитись, як має змінитися ця частина столиці.
Продовження читайте в моєму огляді ДПТ: що будуватимуть у Воскресенській промзоні