ЖК «Дніпровська мрія» на Ленинградке (короткий обзор)
Читати огляд-
41Влад09.08.2021 о 18:57
Борис
Хотите в отделе продаж выселить из какой я квартиры??? Очень банальный подход)))
У тебя фантазия больная. Конкретное предложение покупки твоей квартиры для себя.
Только не начинай выдумывать это ОП хочет меня вычислить или хотят мне рот закрыть таким методом или ещё какая больная фантазия.
Я ГОТОВ КУПИТЬ ТВОЮ КВАРТИРУ по цене по какой ты покупал . Будешь продавать ?Борис09.08.2021 о 18:37Влад
Мне продай , я куплю твою квартиру по цене покупки. Я серьёзно, готов купить! Что ты на это ответишь или будешь снова выдумывать хрень, потому как у тебя то и к...
Хотите в отделе продаж выселить из какой я квартиры??? Очень банальный подход)))
Влад09.08.2021 о 18:17Борис
Продали,переуступили,ахах,кому?Это говно никому не нужно даже по цене пригорода.В нормальных ЖК паркинг распродается один из первых,а здесь и половина не продан...
Мне продай , я куплю твою квартиру по цене покупки. Я серьёзно, готов купить! Что ты на это ответишь или будешь снова выдумывать хрень, потому как у тебя то и квартиры никакой нет?
Борис09.08.2021 о 18:07Жанна
Нет, это бизнес по городу Киеву процветает и вы явно в теме. Жильё стоит тысячи долларов - паника , обман , наговоры на застройщиков приносят дивиденды для бото...
Продали,переуступили,ахах,кому?Это говно никому не нужно даже по цене пригорода.В нормальных ЖК паркинг распродается один из первых,а здесь и половина не продана.
Жанна09.08.2021 о 17:40Рептилоид
Жанна, это заговор мирового правительства, ковидом не удалось остановить гжб, чипизация тоже не помогла. Поэтому массонская ложа натравила тысячи ботов, что бы ...
Нет, это бизнес по городу Киеву процветает и вы явно в теме. Жильё стоит тысячи долларов – паника , обман , наговоры на застройщиков приносят дивиденды для ботов вроде вас . Чем обосновать ещё 24/7 ваш негатив на этом и других форумах. Кому не нравилось- продали , переуступили и живут не заморачиваясь.
Барыга-шпиён09.08.2021 о 17:37Ты же сам, дятел, написал что начав строить 10 дом, гжб отказался от строительства и бросил его на шею заказчику
Влад09.08.2021 о 17:32Вот и сущность ботофермы под разными никами скрывая своё имя писать гадости о ЖК и застройщике .
Рептилоид09.08.2021 о 17:25Жанна
Не верю в случайности. Чем ближе к сдаче дома , то сразу же ботоферма активно пытается нагнетать людей, ссоры, споры и тд. Все это делается для заработков на «п...
Жанна, это заговор мирового правительства, ковидом не удалось остановить гжб, чипизация тоже не помогла. Поэтому массонская ложа натравила тысячи ботов, что бы остановить самого могущественного в мире говнозастройщика
Барыга-шпиён09.08.2021 о 17:18Влад
Как инвестор Мрии - Я за охраняемую территорию и точка , думаю и большенство будет такого же мнения. Читайте больше проверенную информацию, так как тут на фору...
Конечно круто будет жить в ЖК Бережанский с видом на недострой в своем же жк
Жанна09.08.2021 о 17:15Не верю в случайности. Чем ближе к сдаче дома , то сразу же ботоферма активно пытается нагнетать людей, ссоры, споры и тд. Все это делается для заработков на «панической» продаже квадратных метров. Высиживают время, только инвестора успокоятся, они опять «мульку» кидают. Так что правильно бы удалять таких особей безвозвратно.
Влад09.08.2021 о 17:04Valentyn Viktorovich
Добрый день, форумчане. Хочу вставить пять копеек, ДМ далековато от метро , но мне машиной будет удобно добираться на правый берег, считаю инвестиция не плохая....
Как инвестор Мрии – Я за охраняемую территорию и точка , думаю и большенство будет такого же мнения.
Читайте больше проверенную информацию, так как тут на форуме завёлся проплаченный паразит Борис, он пишет под разными никами и только и пишет враньё !!Борис09.08.2021 о 16:57Влад09.08.2021 о 16:54Барыга-шпиён
Например на бережанском уже прошло почти 2 года с момента получения сертификата, а придомовую территорию там львовские рукожопы доделать не могут. Поинтересуйте...
Бориска , а ты тут 3 года сидишь и за бабло обливаешь застройщика по чем зря.
Вот тебе пускай правда глаза колет !1. По Бережанскому:
3 і 9 будинки другий раз подано на сертифікат готовності. Дані внесені в реєстр, очікують розгляду. По кадастровому номеру ділянки ось яку видає інформацію: https://e-construction.gov.ua/permits_doc_new/filter=211_8000000000:78:018:0010
10 будинок ГЖБ добудовувати не збирається, він повністю належить АТП — ось вони самі хай і добудовують. Квартири в ньому на продаж не виставлялися.
У 8 домі заливають підлоги, там ще до готовності трохи є роботи. Якби ви справді були інвестором ЖК, знали б цю інформацію, вона не таємна.
Також зараз ведуться прибудинкові роботи , доріжки,вкладається бруківка, встановлюються сміттєві баки і т.д.2. По Баггоутовскому:
Сейчас подрядчики занимаются коммуникациями, есть сроки завершения. Вода, канализация — сентябрь. Газ, котельная — октябрь. Электричество по постоянной схеме — до февраля.3. По Днепровской Мрие это из отчета и внутренним работам видно прекрасно как хорошо продвинулись и враньё что внутри дома ничего не сделано не пройдёт. Лифты есть на складе, каждый день фурами подвозят материалы !!!
ЛИПЕНЬ
1 СЕКЦІЯ:
– ВИКОНАНО СТЯЖКУ 2-26 ПОВЕРХИ
– ВИКОНАНО РОЗВЕДЕННЯ КОМУНІКАЦІЙ ПІД САНТЕХНІКУ ТА ОПАЛЕННЯ 100%
– ВИКОНАНО РОЗВЕДЕННЯ КОМУНІКАЦІЙ ПІД ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ 100%
– ВИКОНАНІ СТОЯКИ ВОДОПРОВОДУ І ПОЖЕЖНИХ МАГІСТРАЛЕЙ НА 100%
– ШТУКАТУРНІ РОБОТИ ВИКОНАНІ 100%
– ВИКОНАНО ДОЩОВУ КАНАЛІЗАЦЮ НА 100%
– УТЕПЛЕННЯ ФАСАДУ МІНЕРАЛЬНОЮ ВАТОЮ ВИКОНАНО НА 98%
– ВСТАНОВЛЕНІ ТЕХНІЧНІ ДВЕРІ 9-10, 18 – 26 ПОВЕРХИ
– ВЕДЕТЬСЯ ВСТАНОВЛЕННЯ ТЕХНІЧНИХ ДВЕРЕЙ З 2 ПО 8 ПОВЕРХИ
– ЗАВЕЗЕНО ВХІДНІ МЕТАЛЕВІ ДВЕРІ
– ВИКОНАНА ФІНІШНА ШТУКАТУРКА СТІН НА ЗАГАЛЬНИХ КОРИДОРАХ 2, 3, 4 ПОВЕРХИ
– ВИКОНАННЯ ВЕРТИКАЛІ ПО 26 ПОВЕРХ ХОЛОДНОЇ/ГАРЯЧОЇ ВОДИ ТА ОПАЛЕННЯ
– ВИКОНАНО ШТУКАТУРНІ РОБОТИ НА ХОЛОДНИХ ПЕРЕХОДАХ 3-15 ПОВЕРХИ
– ВИКОНАНО СТЯЖКУ НА ХОЛОДНИХ ПЕРЕХОДАХ 3-17 ПОВЕРХИ2 СЕКЦІЯ:
– ШТУКАТУРНІ РОБОТИ ВИКОНАНІ 2- 25 ПОВЕРХИ
– ВИКОНАНО СТЯЖКУ ДО 17 ПОВЕРХУ
– ВСТАНОВЛЕНІ ВХІДНІ МЕТАЛЕВІ ДВЕРІ НА 35%
– ВИКОНАНО РОЗВЕДЕННЯ КОМУНІКАЦІЙ ПІД САНТЕХНІКУ ТА ОПАЛЕННЯ ДО 24 ПОВЕРХУ
– ВИКОНАНІ РОЗВЕДЕННЯ КОМУНІКАЦІЙ ПІД ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ДО 23 ПОВЕРХУ
– УТЕПЛЕННЯ ФАСАДУ МІНЕРАЛЬНОЮ ВАТОЮ ВИКОНАНО НА 99 %
– ВСТАНОВЛЕНО ВІКНА КОМЕРЦІЙНИХ ПРИМІЩЕНЬ 80%3 СЕКЦІЯ:
– ШТУКАТУРНІ РОБОТИ ВИКОНАНІ НА 4-16 ПОВЕРХАХ
– ВИКОНАНО СТЯЖКУ 4-10 ПОВЕРХИ
– ВИКОНАНО РОЗВЕДЕННЯ ЕЛЕКТРИКИ ДО 13 ПОВЕРХУ
– ВИКОНАНО РОЗВЕДЕННЯ КОМУНІКАЦІЙ ПІД САНТЕХНІКУ ТА ОПАЛЕННЯ 4-13 ПОВЕРХИ
– УТЕПЛЕННЯ ФАСАДУ МІНЕРАЛЬНОЮ ВАТОЮ ВИКОНАНО НА 95 %ПЕРЕЛІК ЗАГАЛЬНИХ ВИКОНАННЯ РОБІТ:
– ВИКОНАНІ МОНОЛІТНІ РОБОТИ ВИЇЗДУ/В’ЇЗДУ У ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ
– ВИКОНАНІ СХОДОВІ МАРШІ ПАРКІНГУ НА 98%
– ПЛИТА ОСНОВНОГО ПАРКІНГУ ВИКОНАНА НА 100%
– ВИКОНАНО ГІДРОІЗОЛЯЦІЮ ОСТАННЬОГО ШАРУ ДАХУ ПО ВСІМ СЕКЦІЯМ 60%Барыга-шпиён09.08.2021 о 16:28Valentyn Viktorovich
Добрый день, форумчане. Хочу вставить пять копеек, ДМ далековато от метро , но мне машиной будет удобно добираться на правый берег, считаю инвестиция не плохая....
Например на бережанском уже прошло почти 2 года с момента получения сертификата, а придомовую территорию там львовские рукожопы доделать не могут.
Поинтересуйтесь их другими типа “сданными” жк: баговутивським и бережанским. Может желание инвестировать в ДМ отпадетБорис09.08.2021 о 16:26Valentyn Viktorovich
Я думаю через несколько лет,через которые сдадут ДМ мнения на этот счёт могут ещё несколько раз поменяться
Valentyn Viktorovich09.08.2021 о 15:44Добрый день, форумчане. Хочу вставить пять копеек, ДМ далековато от метро , но мне машиной будет удобно добираться на правый берег, считаю инвестиция не плохая… А интересует следующий вопрос : территория будет под охраной или свободный доступ? Или мнение инвесторов какое по этому поводу?
Влад08.08.2021 о 16:22Барыга-шпиён
Они ещё в начале своего звёздного пути. Чтобы понимали что их ждёт - жк баговутивський. Лун -> Стрічка новин -> Дата введення. Если этого мало можно ещё...
Вижу целый день отрабатывал и строчил тут басни. Борис, а может посвети в жопу тому кто тебе деньги платит, может увидишь там замороженный дом!
1. По Бережанскому:
3 і 9 будинки другий раз подано на сертифікат готовності. Дані внесені в реєстр, очікують розгляду. По кадастровому номеру ділянки ось яку видає інформацію: https://e-construction.gov.ua/permits_doc_new/filter=211_8000000000:78:018:0010
10 будинок ГЖБ добудовувати не збирається, він повністю належить АТП – ось вони самі хай і добудовують. Квартири в ньому на продаж не виставлялися.
У 8 домі заливають підлоги, там ще до готовності трохи є роботи. Якби ви справді були інвестором ЖК, знали б цю інформацію, вона не таємна.
Також зараз ведуться прибудинкові роботи , доріжки,вкладається бруківка, встановлюються сміттєві баки і т.д.2. По Баггоутовскому:
Сейчас подрядчики занимаются коммуникациями, есть сроки завершения. Вода, канализация – сентябрь. Газ, котельная – октябрь. Электричество по постоянной схеме – до февраля.3. По Днепровской Мрие это из отчета и внутренним работам видно прекрасно как хорошо продвинулись и враньё что внутри дома ничего не сделано не пройдёт. Лифты есть на складе, каждый день фурами подвозят материалы !!!
ЛИПЕНЬ
1 СЕКЦІЯ:
– УТЕПЛЕННЯ ФАСАДУ МІНЕРАЛЬНОЮ ВАТОЮ ВИКОНАНО НА 95 %ПЕРЕЛІК ЗАГАЛЬНИХ ВИКОНАННЯ РОБІТ:
– ВИКОНАНО ГІДРОІЗОЛЯЦІЮ ОСТАННЬОГО ШАРУ ДАХУ ПО ВСІМ СЕКЦІЯМ 60%Марио08.08.2021 о 14:54Барыга-шпиён
Они ещё в начале своего звёздного пути. Чтобы понимали что их ждёт - жк баговутивський. Лун -> Стрічка новин -> Дата введення. Если этого мало можно ещё...
Но пока эти грабли их лично по лбу не ударят, они этого не поймут. Не тот уровень iq, чтобы учиться на чужих ошибках.
Барыга-шпиён08.08.2021 о 12:57Фицжеральд
Точно не было месяца чтоб работа стала? Может работа просто делается медленно ? Или может ГЖБ застройщик негодный ?
Они ещё в начале своего звёздного пути.
Чтобы понимали что их ждёт – жк баговутивський. Лун -> Стрічка новин -> Дата введення.
Если этого мало можно ещё проверить жк бережанский. Кстати там лун светит один замороженный дом.Фицжеральд08.08.2021 о 02:11Юлія
Борис зараз скаже, що то все було зроблено ще 2 роки назад , але на сайті Мрії видно як помісячно що робили і де ; не було місяця щоб робота стояла!! Ось правд...
Точно не было месяца чтоб работа стала? Может работа просто делается медленно ? Или может ГЖБ застройщик негодный ?
Борис07.08.2021 о 15:24Юлія
Дно у вашій голові. Хай вся брехня вилізе вам боком. Чітко вказала , що і де зроблено і мене вже не цікавить думка продажного Бота Бориса, який найнятий флудити...
Проклинання-на більше боти ГЖБ не здатні,ви просто нікчеми)))Я вам не менш чітко вказав на реальні темпи які прописані у звіті,так що досить вже ваших казок,другий рік їх тут читаю
Юлія07.08.2021 о 14:21Борис
У вас що,пластинку заїло?Ахах,здадуть будинок,з такими темпами це буде не скоро,якщо взагалі буде.На 1й та 2й секції не роблять все швидко,я раніше вже писав ва...
Дно у вашій голові. Хай вся брехня вилізе вам боком. Чітко вказала , що і де зроблено і мене вже не цікавить думка продажного Бота Бориса, який найнятий флудити Мрію.
Влад07.08.2021 о 14:05Юлія
Тобто здадуть будинок, а ви будете казати , а чому у квітні 2021 так повільно робили штукатурні роботи на 3 секції, хоча на 1 і другій активно! Ви загралися до...
Юлия, согласен с Вами на 10000 %✊👍
Радует адекватность будущих соседей 😉
Дом реально крутейший , кому не нравится пусть найдут лучше. Мне все гуд.Ошибки загрузки:
- 689B8961-83FA-41E1-A05A-F59BC1B66DB2.jpeg: Файл превышает допустимый размер файла.
Борис07.08.2021 о 13:44Юлія
Тобто здадуть будинок, а ви будете казати , а чому у квітні 2021 так повільно робили штукатурні роботи на 3 секції, хоча на 1 і другій активно! Ви загралися до...
У вас що,пластинку заїло?Ахах,здадуть будинок,з такими темпами це буде не скоро,якщо взагалі буде.На 1й та 2й секції не роблять все швидко,я раніше вже писав вашому колезі,що по 1й секції цілу весну у звітах просто копіювали інформацію за лютий місяць.Так що якщо ви хочете викрутитися і показати що хоч десь робота кипить,то це не так,ну хіба що фасад,його я не спорю зробили відносно швидко,все інше дно!!!
Юлія07.08.2021 о 13:10Борис
Чому не написали скільки часу штукатурилася 2га секція?Не хвилюйтесь я напишу,почали її штукатурити в червні 20го року а закінчили в липні 21го,13 місяців 25 по...
Тобто здадуть будинок, а ви будете казати , а чому у квітні 2021 так повільно робили штукатурні роботи на 3 секції, хоча на 1 і другій активно! Ви загралися до абсурду.
Погано у вас виходить відпрацьовувати гроші за флуд, старайтесь краще чи хай вас звільняють!
Ви тут рвали на собі сорочку і казали всередині нічого не зроблено і не робиться, я вам навела конкретні факти робіт станом на липень 2021.Борис07.08.2021 о 12:44Юлія
Борис зараз скаже, що то все було зроблено ще 2 роки назад , але на сайті Мрії видно як помісячно що робили і де ; не було місяця щоб робота стояла!! Ось правд...
Чому не написали скільки часу штукатурилася 2га секція?Не хвилюйтесь я напишу,почали її штукатурити в червні 20го року а закінчили в липні 21го,13 місяців 25 поверхів-ось це і є ті надшвидкі темпи про які ви з бронелобим тут цілий час обманюєте людей.3тю мали почати ще в минулому році,а почали лише в березні цього року,цю всю інформацію я беру зі звітів на офіційному сайті,так що її легко перевірити.А про підйомні механізми на 2гу 3тю секцію чому нічого не написали,про котельню,про ліфти,про комунікації не ті що в середині будинку,а ті що йдуть до будинку,ой вибачте,в ГЖБ про них навіть не знають,бо ще ні на одному об’єкті не підключили їх повністю))))
Юлія07.08.2021 о 11:58Юлія
Ось інформація для БРЕХУНА Бориса , що начебто нічого пів року не робилося на Мрії і не робиться. Відкриваю очі цьому невігласу і БРЕХУНУ! ЛИПЕНЬ 1 СЕКЦІЯ: – ...
Борис зараз скаже, що то все було зроблено ще 2 роки назад , але на сайті Мрії видно як помісячно що робили і де ; не було місяця щоб робота стояла!! Ось правдиві факти , а не побрехеньки проплаченого Бориса, хай флудить в іншому місці, а наш будинок залишить у спокої!
Юлія07.08.2021 о 11:50Борис
Я нічого ні в кого тут не просив,пропонував так,це все добровільно,а ви в відділі продажу дуже боїтеся ініціативної групи,не даремно боїтеся,вона все таки буде)...
Ось інформація для БРЕХУНА Бориса , що начебто нічого пів року не робилося на Мрії і не робиться. Відкриваю очі цьому невігласу і БРЕХУНУ!
ЛИПЕНЬ
1 СЕКЦІЯ:
– ВИКОНАНО ГІДРОІЗОЛЯЦІЮ ОСТАННЬОГО ШАРУ ДАХУ ПО ВСІМ СЕКЦІЯМ 60%Кому цікаво помісячно можна передивитися і побачити результати і динаміку. Це чисті факти! А то Борис нам тут каже , що Дніпровська Мрія тільки зовні зроблена , а в середині нічого зовсім не робили і не роблять! То хай подавиться своєю брехнею!
Борис07.08.2021 о 10:50Юлія
А вже не просите нічого, бо бачите що ваше шарлатанство не проходить. Брешіть тут далі, але й флудити у вас не дуже виходить, бо по фактам вас поставили на місц...
Я нічого ні в кого тут не просив,пропонував так,це все добровільно,а ви в відділі продажу дуже боїтеся ініціативної групи,не даремно боїтеся,вона все таки буде)))
Ліфти й обладнання на складі,цю пісню я чую ще з березня місяця,чому вони на складі досих пір,а не змонтовані,на якому складі,хто це каже,які є цьому підтвердження окрім ваших брехливих постів???Штукатурні роботи майже завершені,у вас з бронелобим прям одні фрази на двох,а чи знаєте ви що штукатурні роботи проводять відразу після кладки цегли і що в 3й секції кладку завершили ще в листопаді минулого року,а значить за 9 місяців,оштукатурили аж цілих 16 поверхів(я вже не беру до уваги що вони мали починати нижні поверхи і не чекати поки домурують всю секцію)по 2й секції вони закінчили мурувати ще в липні минулого року і оштукатурили її теж в липні,але вже цього року,їм знадобилося рік на одну секцію.паркінг про який ви пишете ще не готовий.Машини підвозять тільки на 1шу секцію тому що на двох інших немає підйомного механізму.Про спроможність Гала вже всі побачили ще по двох інших об’єктах,які вже будують п’ять років і кінця цьому будівництву немає.Так що брешете саме ви!!!Юлія07.08.2021 о 07:17Борис
Відчепіться від мене зі своїм договором,я вас нічого не прошу мені показати,щоб це зробити,вам для початку потрібно стати інвестором.А з приводу 80% то вам треб...
А вже не просите нічого, бо бачите що ваше шарлатанство не проходить. Брешіть тут далі, але й флудити у вас не дуже виходить, бо по фактам вас поставили на місце, а всеодно перекручуєте все і брешете. Брехун!
———————————————————————
Ліфти й обладнання на складі, штукатурні роботи по всьому будинку майже завершені, двері встановлюються, паркінг залитий, комунікації підводяться , машини щоденно підвозять матеріали, робітники на місцях і це все позитивна динаміка, яка свідчить про повну спроможність добудувати і здати будинок якнайскорше.Борис07.08.2021 о 06:52Юлія
Нешановний, ви обманюєте у всьому, нічого я вам показувати не збираюсь - це незаконно просити показати договір начебто під благими намірами! З приводу будинку,...
Відчепіться від мене зі своїм договором,я вас нічого не прошу мені показати,щоб це зробити,вам для початку потрібно стати інвестором.А з приводу 80% то вам треба ще повторити шкільну програму,26 поверхів 3 секції,це виходить 78 поверхів,з них до кінця не готовий жоден,10 з них взагалі з голими стінами,паркінг не готовий,з 8 ліфтів змонтовано 0,котельня відсутня,прибудинкова відсутня,комунікацій немає,то яка готовність будинку у відсотках?
Юлія07.08.2021 о 06:44Борис
Ааа,затримка у інших уже 3-5 років,скоро будете писати 10 років затримки.А чи відомо вам що середня затримка по місту Київ становить 9 місяців,а така вона саме ...
Нешановний, ви обманюєте у всьому, нічого я вам показувати не збираюсь – це незаконно просити показати договір начебто під благими намірами!
З приводу будинку, то досить вводити в оману людей, будинок більш ніж на 80% ГОТОВИЙ! Дивіться на звіт на сайті! !!!
Повторюю, ви БРЕХУН і НЕВІГЛАС!Фицжеральд07.08.2021 о 01:33Юлія
Невіглас- Брехун Борис чує він тільки себе. Раджу інвесторам і потенційним покупцям перевіряти інформацію особисто, а інвесторам ні в якому разі не передавати і...
Шарлатаны те, кто задерживает строительства на годы и при этом еще и врут
Борис06.08.2021 о 22:31Юлія
Яка здорова людина буде передавати дані договору на невідомий е-мейл по проханню підозрілої особи. Якщо уважно читали , я за ініціативну групу, але щоб все було...
Ааа,затримка у інших уже 3-5 років,скоро будете писати 10 років затримки.А чи відомо вам що середня затримка по місту Київ становить 9 місяців,а така вона саме із за таких говно забудовників як Гал.Про договір я вже написав,ви його навіть і в прозорому варіанті розвитку подій не покажете, тому що у вас його попросту нема.А з приводу готовності будинку 80% це ви реально насмішили,особливо враховуючи те що половина 3ї секції взагалі з голими стінами і на перших до кінця не облаштований ні один поверх,але в принципі якщо враховувати на яких етапах Гал лишає свої будови,то можливо ви і праві)))
Юлія06.08.2021 о 22:04Яка здорова людина буде передавати дані договору на невідомий е-мейл по проханню підозрілої особи. Якщо уважно читали , я за ініціативну групу, але щоб все було прозоро і не допускати туди шарлатанів і брехунів. Ви з цього числа, тому висловила свою чітку позицію ! Досить корчити дурня за затримку., коли всім відомо затримки по місту по 3 – 5 років, а в нас 8 місяців і дім готовий на 80 % точно, якщо навіть не більше. І темпи все більш нарощуються.
Борис06.08.2021 о 21:39Юлія
Невіглас- Брехун Борис чує він тільки себе. Раджу інвесторам і потенційним покупцям перевіряти інформацію особисто, а інвесторам ні в якому разі не передавати і...
Як ви заспівали,що дуже не хочеться щоб була ініціативна группа)))Як це звучить- ми вивели на чисту воду, ахах,хто ми,ви- працівниця відділу продажів,чи бронелобий Влад який пише з кучи ніків-це сумнівна компанія.А з приводу “перевіряйте данні”не можу не погодитись, достатньо відкрити звіт,і подивитися на ці вражаючі темпи,за минулий рік до речі також,потім глянути на термін вводу в експлуатацію і на залишок роботи і все стане ясно.
Юлія06.08.2021 о 21:03Невіглас- Брехун Борис чує він тільки себе. Раджу інвесторам і потенційним покупцям перевіряти інформацію особисто, а інвесторам ні в якому разі не передавати інформацію по договору на сумнівні е-мейли стороннім людям. Бориса ми вже гуртом вивели на чисту воду. Це ШАРЛАТАН!!!!
Борис06.08.2021 о 19:28Юлія
Включайте тепер задню, ви обзивали мене і інших учасників форуму і Ви казали ,що нічого не зроблено по внутрішнім роботам! Вашу брехню розвінчали одразу ж, нав...
Мабуть ви забули і писали з іншого ніка,тому що конкретно вас,я не ображав.Про яку “задню” йде мова???Якщо ви про фото договору,то почитайте уважно,відразу написав що фото може бути без призвищ.З приводу внутрішніх робіт,скажіть будь ласка, скільки оштукатурили з квітня місяця по липень?А оштукатурили 0,так так за три місяці 0 поверхів, сантехніки з опаленням зробили аж цілий один поверх за цей весь час,а ви тут пальці в кров постирали,пишете про якісь нереальні темпи.Так що ваша правда,не зовсім правда)
Юлія06.08.2021 о 19:11Борис
Вам би культури трошки навчитися, не завадило б))) Скажіть мені,що ж це я збрехав про Мрію?І фото договорів я не виманював,по перше це суто добровільна справа,...
Включайте тепер задню, ви обзивали мене і інших учасників форуму і Ви казали ,що нічого не зроблено по внутрішнім роботам!
Вашу брехню розвінчали одразу ж, навели конкретний приклад тільки по 3 секції за попередній місяць зроблено 5 поверхів штукатурних робіт!!! А ви всім вішаєте на вуха , що нічого не зроблено!!! Ви БРЕХУН і невіглас! Тому вашим словам немає віри , а правда на стороні справжніх інвесторів !!!Борис06.08.2021 о 18:59Юлія
Йдіть лісом , ви себе дискредитували брехнею про нашу Мрію і виманюванням фото договорів інвесторів.
Вам би культури трошки навчитися, не завадило б)))
Скажіть мені,що ж це я збрехав про Мрію?І фото договорів я не виманював,по перше це суто добровільна справа,а по друге,вистачить фото без призвища і особистих данних,так що не перебільшуйте.А якщо ви пишете так,аби писати що попало,то мабуть краще йти лісом саме вам)))Юлія06.08.2021 о 18:14Борис
Якби він так само змінювався в середині,як зовні,було б взагалі чудово)
Йдіть лісом , ви себе дискредитували брехнею про нашу Мрію і виманюванням фото договорів інвесторів.
Борис06.08.2021 о 18:04Юлія
Проїздила сьогодні повз і погуляла біля нашого будинку, спостерігала як будівельники працювали і техніка, підвозили якісь скручені штуки, на території, фасаді б...
Якби він так само змінювався в середині,як зовні,було б взагалі чудово)
Юлія06.08.2021 о 17:57Проїздила сьогодні повз і погуляла біля нашого будинку, спостерігала як будівельники працювали і техніка, підвозили якісь скручені штуки, на території, фасаді бачила людей, і у вікнах працювали; чесно кажучи в захваті як змінився будинок всього за пару місяців – КРАСЕНЬ !!
Ошибки загрузки:
- 996F2CB3-3AED-47BD-A08F-620621B2FD3D.jpeg: Файл превышает допустимый размер файла.
Марио05.08.2021 о 19:04Мне кажется, если этот дом будут строить вечно, подвозить и подвозить материалы, это будет счастье для Влада )
А ГЖБ в этом кстати реальные мастера. Они свои дома умеют строить так, чтобы вроде бы и стройка не останавливалась ни на день, но при этом и без результата в виде готового дома.Влад05.08.2021 о 14:55Возле нашего дома фура сгружает во внешний лифт материалы, и ещё машинка поменьше толи мусор забирают или тоже что-то привезли.
Вложения:
Борис04.08.2021 о 21:30Леся
Я думаю он просто пытается запугать инвесторов, чтобы выкупить инвестицию задешево и быстро заработать. Не зря же он просил фото договоров для "инициативной гру...
Браво,вы меня разкусили))Приз за глупейшую причину отправляется вам)))
Борис04.08.2021 о 21:29Юлія
Це зовсім якесь шарлатанське створення «ініціативної групи» , точно не збираюся в приймати в ньому участі! Я за відкрите створення, але щоб і можна було голосу...
Можете пояснити,що в цьому ви побачили шарлатанського?
Юлія04.08.2021 о 19:02Леся
Я думаю он просто пытается запугать инвесторов, чтобы выкупить инвестицию задешево и быстро заработать. Не зря же он просил фото договоров для "инициативной гру...
Це зовсім якесь шарлатанське створення «ініціативної групи» , точно не збираюся в приймати в ньому участі! Я за відкрите створення, але щоб і можна було голосуванням чи як інакше відсіювати осіб з неадекватною поведінкою при прийняті важливих рішень! Бо такі шахраї можуть скористатися в своїх цілях довірою інших членів групи.