ЖК «Новые Теремки» в Новоселках (короткий обзор)
Читати огляд-
121Инвестор 201710.07.2021 о 15:26
Коля
Не перекручуйте чужі слова. Він не казав, що Новбуд щось продає собі у збиток. Він казав, що продають нижче собівартості, щоб накосити грошей перед зникненням. ...
Вони перестали продавати через біржу щоб більше отримати грошей. А через це можливо продати одну квартиру декілька раз. І судячи по тому як вони беруть $ за квартиру у відділі продажу, дуже скоро цим забудовником може зайнятись податкова. У них вже не раз відбувались обшуки. Короче, люди не ведіться на ботів і солодку ціну. Якщо вам не потрібні гроші, віддайте мені)))) я хоч дякую скажу, а новбуд – ні.
Олег10.07.2021 о 14:24Коля
Замість абстрактних лозунгів краще наведіть якісь конкретні приклади введених в експлуатацію будинків без балконних огорож. А взагалі я казав, що питання відсу...
я не видел проекта с точно такими перилами, но вот вам пример – автограф на левом, где ограждение открытого балкона и саму балконную дверь еще перекручивали/настраивали/переставляли даже когда народ въехал. а территорию ограждали и насаждения садили еще полгода. и с ук терли инициативной группой по тому чтобы тарифы нормальные были и услуги оказывали нормально. хочется понимаю идеальную картинку – но увы, не в сказке живем
Коля10.07.2021 о 12:29Вадим
все сразу не будет, вы как будто никогда квартиру в новом доме не получали: посидите почитайте что по столице и пригороду происходит когда люди получают ключи. ...
Вибачте, не встигаю швидко відповідати усім ботам Новбуду одночасно. Ви недоречно намагаєтесь перетролити тему на “все і одразу”. Мова йде навіть не про те, щоб будинки, котрі обіцяли заселяти у 2018-у стали придатними для проживання хоча б у 2021-у. А про те, що для кожного наступного об’єкту Новбуд все повільніше та гірше виконує умови Договору з очевидністю того, що для багатьох інвесторів Договори навряд-чи будуть виконані хоч як-небудь та коли-небудь.
Коля10.07.2021 о 12:03Олесь
У нас знайомий взяв квартиру десь в Бучі. Вже пару років ЖК сидить на генераторі: то інтернет пропаде, то пралка стане, то світло зникне. Тут хоч нормально відр...
Якийсь знайомий, десь у Бучі… Краще б він взяв у Новбуду 2016-році в 12-лінії Петрівського кварталу. Зараз би як і більшість їх інвесторів, котрі не позбулися цього неліквіду за переуступкою, жив би десь на зйомній квартирі та вразі перебоїв електроенергії та інтернету міг би легко переїхати в інше місце. А ще краще б інвестував у 2018-му в Нові Жуляни. Тоді міг би взагалі без зайвих ілюзій починати відкладати гроші на інше житло. Взагалі-то і Нові Теремки чудово підходять на роль “нема квартири – нема проблем з комунікаціями”.
Коля10.07.2021 о 11:42Denis
хахаха, человек говорит что эта компания продает квартиры вгоняя себя в долги, а вы это еще и подтверждаете? ну и умора: никто не будет строить столько очередей...
Не перекручуйте чужі слова. Він не казав, що Новбуд щось продає собі у збиток. Він казав, що продають нижче собівартості, щоб накосити грошей перед зникненням. Продають, але не будують собі в збиток. Абсолютно логічний висновок в умовах, коли за демпінговими цінами намагаються продавати нові об’єкти, багато років не добудовуючи попередні, котрі давно розпродані. Місяцями вихваляються установкою балконних огорож в начебто збудованих будинках, створюють ще якусь видимість роботи, але так, щоб сильно не витрачатись.
Але щось усе це не дуже допомагає забудовнику останнім часом. За даними біржі Перспектива-Комодіті, востаннє в Нових Теремках вдавалося щось продати ще у квітні. З такими успіхами скоро не буде грошей навіть на нинішню в’ялу картинку якоїсь діяльності. Схоже, що скоро на Нових Теремках картинка діяльності зрівняється з картинкою в Нових Жулянах.
Вложения:
Олесь10.07.2021 о 11:29Вадим
все сразу не будет, вы как будто никогда квартиру в новом доме не получали: посидите почитайте что по столице и пригороду происходит когда люди получают ключи. ...
У нас знайомий взяв квартиру десь в Бучі. Вже пару років ЖК сидить на генераторі: то інтернет пропаде, то пралка стане, то світло зникне. Тут хоч нормально відразу з електромережею живлять
Лева09.07.2021 о 21:42Инвестор 2017
ООО фрази які я чув від сервісного відділу. Один в один. Щодо підписання договору. Забудовник веде себе як гопник і не виконує умови договору. Інвестори 5ї черг...
может просто те кто ставят подпись не понимают что она имеет юридическую силу?? Действительно – зачем читать то что подписываешь, это же для слабаков) Сначала вложили деньги, а потом выясняется что в договоре есть “формулировки”) может просто передумали, теперь очень сильно хочется получить с застройщика все деньги, но договор законно этого не позволяет? Извините – накипело, вот как есть изложил
Вадим09.07.2021 о 20:29Коля
Так я і написав, що порівняно з третьою, а тимбільше наступною сергами, інвестори другої - просто щасливчики. Але це не відміняє того факту, що інвестори другої...
все сразу не будет, вы как будто никогда квартиру в новом доме не получали: посидите почитайте что по столице и пригороду происходит когда люди получают ключи. Или получается хорошо сэкономить деньги и постепенно строить жизнь или бери вторичку, понимая что тебя ждет на все сто
Denis09.07.2021 о 15:35Aleksa09kiev
Вот удивительные вы люди, честное слово. Сначала подписываете документы, в которых соглашаетесь разделять риски компании, а когда эти самые риски угрожают компа...
Большая часть инвесторов вообще договора не читает, покупают по картинке и вообще не вникают а потом начинается: сдайте день в день, хочу балкон с выносом, паркоместо дорого – буду бросать свой таз во дворе, а чего охрана и уборка столько стоит я думал все включено ничего не выключено и тд и тп
Denis09.07.2021 о 15:33Коля
Якраз підприємець з нього дуже навіть непоганий: вчасно "зафіксував збитки", позбувся неліквіду і живе та розвивається далі. Навідміну від тих інвесторів Новбуд...
хахаха, человек говорит что эта компания продает квартиры вгоняя себя в долги, а вы это еще и подтверждаете? ну и умора: никто не будет строить столько очередей и продавать столько квартир себе в минус – это идиотизм
Влад07.07.2021 о 16:01Присоединяетесь к чату обманутых инвесторов в Viber, будем думать что делать
https://invite.viber.com/?g2=AQB2OHO19jIKJE2gTwlhi14kgKLHPVV6JQ4wg29OqxvjjPLRBM5jCab8BAKrBArnАлефтиночка03.07.2021 о 16:29Коля
рамзесс опять копипасты тырит, лишь бы ботов новобуда очернить
Снова ерунду пишите, ведь смешно же, и никто не поверит в такой бред. Какие еще таке “боты новбуда”???!!! Новбуд – провереный временем надежный и честный застройщик, не нуждающийся в ботах!!!!!!! Уж поверте мне, как местному иксперту! Я ТОЧНО ВРАТЬ НЕ СТАНУ!!!!!!
Коля03.07.2021 о 16:04Саша
Арендодатель не будет сносить ничего что построено выше 4 этажа - это не выгодно экономически (еще нужно будет получить решение на снос, еще тот гемор в средств...
Так а я і не казав, що орендодавець буде щось зносити. Навіть те, що нижче 4-х поверхів. Навіть якщо він захоче позбутися зародків, наприкад, 5-черги, то він може просто зобов’язати орендаря-невдаху привести територію до первісного стану.
Всі варіанти хоч і розмито, але окреслені в ст.147 Цивільного кодексу. Про захист інтересів інвесторів там ні слова.Инга03.07.2021 о 15:33Виктор
да подъедьте и на месте все решится)) Поверьте - язык до Киева доведет)
Спасибо, мне бы хотелось все решить побыстрее и без нескольких визитов, если знаете кого нужно просто поделитесь
Саша03.07.2021 о 13:34Коля
Якщо порівнювати з усією купою проблем інвесторів Новбуду, то відсутність огорож на балконах є справді мікроскопічною проблемою, не вартою уваги. Я б і справді ...
Арендодатель не будет сносить ничего что построено выше 4 этажа – это не выгодно экономически (еще нужно будет получить решение на снос, еще тот гемор в средствах и времени), то есть если договор будет в ноябре приостановлен он сам себя лишит денег. Так что этого просто не будет.
Виктор03.07.2021 о 13:09Инга
У кого дети уже ходят в Яблочко, поделитесь пожалуйста нужными "теплыми" контактами - хочу определить дочку с осени
да подъедьте и на месте все решится)) Поверьте – язык до Киева доведет)
Коля03.07.2021 о 11:16Берилия
Мне бригада сказала что месяца три-три с половиной им нужно на двохкомнатную в таких условиях. Сентябрь-октябрь обычно теплые, так что должны успеть вьехать к о...
рамзесс опять копипасты тырит, лишь бы ботов новобуда очернить
Берилия03.07.2021 о 10:30Вероника
мы ключи получили, в отделе продаж сказали что большая часть жильцов (за 200 человек) получили также, особо времени радоваться некогда, начали спешно готовится ...
Мне бригада сказала что месяца три-три с половиной им нужно на двохкомнатную в таких условиях. Сентябрь-октябрь обычно теплые, так что должны успеть вьехать к осенним дождям.
Коля03.07.2021 о 10:11Петро
А ви дійсно вважаєте що договір суперфіцію розірвуть при наявності побудованого будинку? Серйозно?))))) А що будуть потім з такою ділянкою робити? Може варто го...
Яка різниця, що вважаю я. Головне факти. А вони невтішні. Договір суперфвцію розривати не потрібно, адже восени термін його дії завершиться не зважаючи на мою чи вашу думку. Ну а подальші варіанти розвитку подій дуже приблизно можна оцінити за статтею 417 Цивільного кодексу “Правові наслідки припинення права користування земельною ділянкою”. Звісно, якщо інвестори другої черги встигнуть до того часу отримати право власності на свої квартири – їм турбуватися з цього приводу взагалі не варто. У них і без того буде купа традиційних для інвесторів Новбуду клопотів. А долю інших черг, якщо чого, вирішить суд.
Алефтиночка03.07.2021 о 08:23Олег
какая еще наглость? вдумайтесь что пишете: сертификат на сайте есть - ок, но эти перила еще же довешивали, и пусть довешивают - я только на праздниках пришел с ...
Извините, всьо именно так. А ведь я и раньше говорила, что Новбуд – надежная компания. И будет достраивать дом сколько угодно даже после получения Сертификата готовности, сколько б лет для этого не понадобилось. А не бросил, как другие застройщики. Сколько таких по Києву??? Вот же и оно, лучше вкладывать в надежного застройщика, такого как Новбуд.
Петро02.07.2021 о 22:55Инга
У кого дети уже ходят в Яблочко, поделитесь пожалуйста нужными "теплыми" контактами - хочу определить дочку с осени
спробуйте для початку просто записатися в чергу, зараз все набагато простіше вирішується і не потрібно платити гроші
Петро02.07.2021 о 22:50Коля
Якщо порівнювати з усією купою проблем інвесторів Новбуду, то відсутність огорож на балконах є справді мікроскопічною проблемою, не вартою уваги. Я б і справді ...
А ви дійсно вважаєте що договір суперфіцію розірвуть при наявності побудованого будинку? Серйозно?))))) А що будуть потім з такою ділянкою робити? Може варто голову перевірити у лікаря?)))
Инга02.07.2021 о 22:13У кого дети уже ходят в Яблочко, поделитесь пожалуйста нужными “теплыми” контактами – хочу определить дочку с осени
Nazar02.07.2021 о 21:42Вероника
мы ключи получили, в отделе продаж сказали что большая часть жильцов (за 200 человек) получили также, особо времени радоваться некогда, начали спешно готовится ...
Мені бригада сказала що місяця три-три з половиною їм потрібно на двокімнатну в таких умовах. Вересень-жовтень зазвичай теплі, так що повинні встигнути в’їхати до осінніх дощів
Коля02.07.2021 о 20:23Владимир Коваленко
Захищати забудовника не буду, а просто скажу. Як тільки в країні міняється влада – одразу починається якийся движняк серед забудовників. Ну, чому так, здогадати...
Прямо таки жодного ЖК не покинув: розкажіть про це інвесторам Нових Жулян.
Проблеми Новбуду почалися набагато раніше, ніж після зміни влади. Приблизно, відколи почалася більш-менш серйозна конкуренція на ринку приміських квартир, і відколи нормативно-правова база почала вдосконалюватись та ускладнювати життя недобросовісним забудовникам.Вложения:
Коля02.07.2021 о 20:04Олег
опять какой-то очередной разгон новой "зрады", проедьтесь по городу или поговорите с теми кто получал квартиры последние 5 лет по городу и рядом - если бы даби ...
Замість абстрактних лозунгів краще наведіть якісь конкретні приклади введених в експлуатацію будинків без балконних огорож.
А взагалі я казав, що питання відсутності балконних огорож – це взагалі надто дрібна проблема, порівняно з усім трешем, з котрим стикаються інвестори Новбуду. Зате дуже зручна тема для забудовника, щоб дешево і сердито місяцями вдавати бурхливу діяльність, замість вирішувати реальні проблеми.
Олег02.07.2021 о 18:18Коля
опять какой-то очередной разгон новой “зрады”, проедьтесь по городу или поговорите с теми кто получал квартиры последние 5 лет по городу и рядом – если бы даби не выдавала сертификаты за оградки, клумбы, покраску дверей подвалов и прочую фигню то их бы уже давно снесли разъяренные инвесторы: они и так там сидя на теплых стульях нормально зарабатывают. инвесторам только плюс от таких решений – особенно если была задержка. мне например точно не принципиально если приклепают ту решетку через месяц
Олег02.07.2021 о 18:16Алефтиночка
Что значит "должны докрутить"?! Дом готов, смотрите информацию на сайте ГАСИ. Прикрутите свою наглость и перестаньте искать должников!!!
какая еще наглость? вдумайтесь что пишете: сертификат на сайте есть – ок, но эти перила еще же довешивали, и пусть довешивают – я только на праздниках пришел с прорабом третий раз смотреть квартиру по заходу на ремонтец, или вы считаете что не нужно ничего довешивать?)
Инвестор 201702.07.2021 о 17:07ООО фрази які я чув від сервісного відділу. Один в один. Щодо підписання договору. Забудовник веде себе як гопник і не виконує умови договору. Інвестори 5ї черги вже рік не можуть розірвати договір і повернути кошти. Відповіді на листи просто не отримують. Пеня, що раніше була прописана у договорі ще не повернулась жодному інвестору через хитре формулювання, яке вони змінювати не хочуть, а зараз ще й законне право на переуступку заборонили. Так що договір з Новбудом має ту саму силу що і надпис на стіні.
Захищати забудовника не буду, а просто скажу. Як тільки в країні міняється влада – одразу починається якийся движняк серед забудовників. Ну, чому так, здогадатися легко. Проблеми в «Новбуда» почалися якраз зі зміною влади, якщо бути спостережливим. Ні на що не натякаю і може, і помиляюся, і то просто дійсно через карантин несподіваний і курс нестабільний якісь негаразди почалися. Але ж будівництва жодного ЖК забудовник не покинув. А це хороша ознака. Надія є!
Aleksa09kiev02.07.2021 о 14:54Вот удивительные вы люди, честное слово. Сначала подписываете документы, в которых соглашаетесь разделять риски компании, а когда эти самые риски угрожают компании банкротством – а значит тем же самым угрожают и вам, – начинаете кричать «отдайте деньги». А то что компания строит, пусть и помалу, совсем вас не радует? Пока компания строит и сдает дома, хотя и с задержкой, вы лично еще не банкрот. И у вас остаются шансы – либо получиьт свою квартиру, либо претендовать на возврат вложенной суммы согласно подписанному договору. А там явно четко определено, какую часть от вложений суммы сможете вернуть. Конечно, покупателю квартиры надо быть бдительным. И спасибо тем, кто создавал инициативные группы и встречался с главой компании. Легче всего кричать. Только крики не помагают. Застройщик обещает достроить все свои проекты, и с квартирами будут все, кто их уже купил и ждет. И оснований не верить, по большому счету, нет.
Коля02.07.2021 о 14:32Вадим
не пойму к чему этот коммент, можно подумать я и другие люди не знают как и по какому принципу инвестировали. Дом наш сдан и слава в яйца, дальше уж вырулим как...
Так я і написав, що порівняно з третьою, а тимбільше наступною сергами, інвестори другої – просто щасливчики. Але це не відміняє того факту, що інвестори другої черги досі не можуть повноцінно отримати усе, що передбачено Договором.
Инвестор 201702.07.2021 о 09:26Коля
Якраз підприємець з нього дуже навіть непоганий: вчасно "зафіксував збитки", позбувся неліквіду і живе та розвивається далі. Навідміну від тих інвесторів Новбуд...
Поправочка, вийшов навіть в непоганий плюс.
Вадим01.07.2021 о 18:40Коля
Питання виконання Договорів з інвесторами другої серги досі відкрите.
не пойму к чему этот коммент, можно подумать я и другие люди не знают как и по какому принципу инвестировали. Дом наш сдан и слава в яйца, дальше уж вырулим как-нибудь. Или это просто злорадство? вы же не отсюда вообще!
Коля30.06.2021 о 22:21Denis
предприниматель с вас не очень, квартиры "або по собівартості, або навіть нижче" смеялся так что жена пришла в комнату и спросила все ли в порядке у меня))))
Якраз підприємець з нього дуже навіть непоганий: вчасно “зафіксував збитки”, позбувся неліквіду і живе та розвивається далі. Навідміну від тих інвесторів Новбуду, котрі й надалі розпорошуватимуть життя на мітингах під адмінбудівлями забудовника.
Коля30.06.2021 о 22:15Игорь
Маразм и немного конспирологии. Начиная от продажи квартир в убыток как уже заметили и заканчивая тем что человек не в курсе что уже и 3 и 4 очереди распроданы ...
Без маячні та конспірології, просто факт: коли всі квартири в будинках продані, при цьому стан будинків вкрай печальний і на будмайданчику місяцями практично неможливо побачити якихось змін, при цьому намагаються продавати наступні черги, перспективи яких ще жалюгідніші – це чи не найголовніша ознака будівельної піраміди.
Игорь30.06.2021 о 19:31Инвестор 2017
З ким Ви розмовляєте? Це боти яких найняв забудовник, щоб хвалити НедоБуд. Помітьте що вони будуть писати доти, поки їх коментар не буде останнім. Це відома пра...
Маразм и немного конспирологии. Начиная от продажи квартир в убыток как уже заметили и заканчивая тем что человек не в курсе что уже и 3 и 4 очереди распроданы полностью.
Denis30.06.2021 о 19:10Инвестор 2017
З ким Ви розмовляєте? Це боти яких найняв забудовник, щоб хвалити НедоБуд. Помітьте що вони будуть писати доти, поки їх коментар не буде останнім. Це відома пра...
предприниматель с вас не очень, квартиры “або по собівартості, або навіть нижче” смеялся так что жена пришла в комнату и спросила все ли в порядке у меня))))
Алефтиночка29.06.2021 о 10:00Олег
за неделю, ну две должны докрутить оставшееся, я на своем доме смотрел там немного осталось - не думаю что за это время кто-то даже успеет сухую часть работ в к...
Что значит “должны докрутить”?! Дом готов, смотрите информацию на сайте ГАСИ. Прикрутите свою наглость и перестаньте искать должников!!!
Олег28.06.2021 о 18:15Вадим
Ви ж не гірше за мене знаєте що грати будуть мати значення коли люди реально заселяться. А їм ще ремонт фігачіть. Що то завжди в нових будинках з незначного дор...
за неделю, ну две должны докрутить оставшееся, я на своем доме смотрел там немного осталось – не думаю что за это время кто-то даже успеет сухую часть работ в квартире сделать)
Вложения:
Коля27.06.2021 о 23:20Вадим
Ви ж не гірше за мене знаєте що грати будуть мати значення коли люди реально заселяться. А їм ще ремонт фігачіть. Що то завжди в нових будинках з незначного дор...
Якщо порівнювати з усією купою проблем інвесторів Новбуду, то відсутність огорож на балконах є справді мікроскопічною проблемою, не вартою уваги. Я б і справді не звернув на таке уваги, якби не було задане питання. Це вже більше питання до Державної аудиторської служби, проясняти, чому ДАБІ не відмовила у видачі Сертифікату готовності для явно не завершеної будівлі, котра не відповідає проектній документації та не є безпечною для перебування людей.
Чисто з точки зору інвесторів другої черги – то це, можливо, не дуже і погано. Принаймні є надія, що після завершення суперфіції на земельну ділянку восени цього року, вони не залишаться нізчим. Хоча це – не точно. Чомусь забудовник вже третій місяць не поспішає отримувати адресу для будинків, хоча термін присвоєння після подачі документів складає до 30-ти днів. Або у забудовника нема можливості зібрати усі необхідні документи, або він не поспішає з цим, навмисно затягуючи час: кілька років інвестори чекали, зачекають ще кілька місяців.
Головне, щоб інвестори встигли оформити право власності на свої квартири до того, як наприкінці року власник земельної ділянки може захотіти сам розпоряджатися усім, що знаходитиметься на його землі. Ну, може він і добросовісний, принаймні добросовісніший за забудовника, і не схильний привласнювати чуже. Але все-таки, краще вже оформити право власності на квартиру без огорожі на балконі і з туманними перспективами підключення газу, ніж потім роками в судах відстоювати право на те, за що сповна заплатив свої гроші.
Принаймні у інвесторів другої черги є хоч якісь перспективи у найближчі місяці стати повноцінними власниками своїх квартир. Інвестори третьої черги можуть про таке тільки мріяти. Для інвесторів четвертої та наступних черг, навіть не знаю про що мріяти і на що сподіватися.Вадим27.06.2021 о 21:11Коля
Варіант а) привезли огорожі "французьких балконів" для третьої черги, щоб вони валялися мінімум пару років, поки там не вставлять всі вікна та не зроблять фасад...
Ви ж не гірше за мене знаєте що грати будуть мати значення коли люди реально заселяться. А їм ще ремонт фігачіть. Що то завжди в нових будинках з незначного доробляється після здачі будинків. Це дрібниця яка навіть уваги не варта
Ramzess26.06.2021 о 20:37Dmitriy
спасибі, я знайшов цю новину і попереходил по посиланнях - сертифікати дійсно вже в реєстрі, так що дискусія на тему "здача в експлуатацію" закрита https://novy...
мы ключи получили, в отделе продаж сказали что большая часть жильцов (за 200 человек) получили также, особо времени радоваться некогда, начали спешно готовится к ремонту
Вероника25.06.2021 о 22:51Dmitriy
спасибі, я знайшов цю новину і попереходил по посиланнях - сертифікати дійсно вже в реєстрі, так що дискусія на тему "здача в експлуатацію" закрита https://novy...
мы ключи получили, в отделе продаж сказали что большая часть жильцов (за 200 человек) получили также, особо времени радоваться некогда, начали спешно готовится к ремонту
Коля25.06.2021 о 21:26Dmitriy
Питання виконання Договорів з інвесторами другої серги досі відкрите.
Dmitriy25.06.2021 о 11:55Антон
Новобуд официально известил о получении сертификата второй очередью через все свои сайты и страницы
спасибі, я знайшов цю новину і попереходил по посиланнях – сертифікати дійсно вже в реєстрі, так що дискусія на тему “здача в експлуатацію” закрита https://novyeteremki.com.ua/news/vvedennya-v-ekspluatatsiyu-nt-2/
Антон24.06.2021 о 20:33Новобуд официально известил о получении сертификата второй очередью через все свои сайты и страницы
Вложения:
Коля22.06.2021 о 20:26Тим часом за даними з сайту біржі e-commodity.fbp.com.ua востаннє у Нових Теремках вдалося напарити “квартиру” ще у квітні цього року. Загалом в поточному році продано аж три “квартири”. Із вересня-жовтня минулого року знаходити покупців на таке “щастя” вдається в одиничних випадках з тенденцією на повне застигання продажів. Бажаючих під виглядом квартир купувати папірці деривативу та майнових прав, практично не залишилось. Все до цього йшло. У декого такі папірці від Новбуду ще з 2016 валялись, нічого не принісши окрім втрачених в очікуванні та прослуховуванні безперервної брехні нервів. В Петрівському кварталі 12-лінію вже майже 5 років добудовують, і знову перенесли довгообіцяне завершення на майбутнє..
Продаж брехливих обіцянок під брендом “надійного забудовника” не міг тривати вічно. Скоро в Нових Теремках та Петрівському кварталі можна буде зачиняти відділи продажів як і в Нових Жулянах, де будівництво вже заморожено.
Є якісь плани по виходу зі штопору, чи єдиний план – це продавати, поки продається?