ЖК «Новые Теремки» в Новоселках (короткий обзор)
Читати огляд-
Коля06.06.2021 о 19:17
Арсений
Интересно что ж вы писать будете после того как "ми побачимо результат". А он фактически уже есть если принять во внимание слова Богдана
Хай це залишиться інтригою з м’ячем на стороні забудовника: чим швидше він покаже результат, тим швидше ви отримаєте мій коментар з цього приводу. Ну і тоді я хоча б знатиму, що коментувати, бо зараз мене інші коментатори остаточно заплутали своїми теоріями про те, який саме очікується результат, і ніхто навіть приблизно не наважується прогнозувати, коли саме його чекати, хоча я вже декілька разів ставив це питання. Я поки лишаюсь при своєму прогнозі: запустити газовий котел вище 10 поверху не порушуючи норм безпеки неможливо. Вже як викручуватиметься забудовник, чи автономними котельнями на даху, чи електрокотлами із відповідним забезпеченням потужностей, чи обходом норм через усілякі мутні схеми – це вже проблеми забудовника та його інвесторів.
Ви не хвилюйтесь, час летить швидко, і максимум через пів-року на початку зими можна буде робити висновки, навіть якщо забудовник проявить традиційну пасивність у вирішенні проблем інвесторів.Арсений06.06.2021 о 18:28Коля
Не бачу сенсу повторювати те, чого ви чомусь не бачите або просто не розумієте. Просто виходячи із заявленої вами обізнаності скажіть, коли в квартирах другої ч...
Интересно что ж вы писать будете после того как “ми побачимо результат”. А он фактически уже есть если принять во внимание слова Богдана
Олег06.06.2021 о 13:22Мирон
еще одно подтверждение что дома второй очереди таки в эксплуатацию сданы, авторитетное издание врать не будет
А це що роблять – по воді або газу?
Вложения:
Игорь06.06.2021 о 11:29Мирон
еще одно подтверждение что дома второй очереди таки в эксплуатацию сданы, авторитетное издание врать не будет
Вот и славненько, хочется скорее на осмотр
Богдан06.06.2021 о 11:16Коля
Не бачу сенсу повторювати те, чого ви чомусь не бачите або просто не розумієте. Просто виходячи із заявленої вами обізнаності скажіть, коли в квартирах другої ч...
да пишіть собі далі всяку ахінею) Ще раз повторюю вам – сертифікати вже є!
Вложения:
Коля05.06.2021 о 15:56Мирон
Также как в законодательстве нет влияния сроков задержки на изначальный проект. Есть договор суперфиция, который могут продлить или нет. Есть декларация начала ...
А ще законодавство ніяк не націлене на те, щоб захищати недобросовісних забудовників, котрі занижували категорію складності задля уникнення проходження Експертизи проекту комплексу, розбиваючи його на декларування окремих будинків.
Коля05.06.2021 о 15:49Мирон
Те, що начебто отримали Сертифікат на другу чергу, якось не дуже вплинуло на загальний рейтинг надійності. Очевидно тому, що капіталізація будівництва на решті черг ніяк не відповідає кількості проданих квартир, і найімовірніше з документами таки не все гаразд. Ну ви ж дійсно за те, що авторитетним порталам нерухомості треба довіряти?
Вложения:
Мирон04.06.2021 о 20:37еще одно подтверждение что дома второй очереди таки в эксплуатацию сданы, авторитетное издание врать не будет
Вложения:
Мирон04.06.2021 о 20:35Коля
У законодавстві України не визначене таке поняття, як "заморожене будівництво", але є факт затримки будівництва на кілька років і зміни в Декларації про початок...
Также как в законодательстве нет влияния сроков задержки на изначальный проект. Есть договор суперфиция, который могут продлить или нет. Есть декларация начала строительных работ, которая может меняться 100500 раз, так что вы уважаемый пытаетесь раздуть несуществующую проблему на ровном месте!
Коля04.06.2021 о 20:19Борис
Так ось вам ЖК в Києві, який був мертвий але в кінці минулого року його ДІМ відродив. Висота будинків 10-16 поверхів, і там буде... барабанний дріб... індивідуа...
Отже, мало було перших трьох версій про те, як забудовник викручуватиметься із організацією опалення на верхніх поверхах, так ви вирішили підкинути четверту. А потужностей вистачить, щоб експлуатувати електрокотли, як в Lucky Land? Є технічні умови, щоб заводити в квартири три фази?
Борис04.06.2021 о 19:02Коля
Якщо вірити свідкам успішності Новбуду, то проблеми вже почались: будинки вже скоро два місяці, як отримали Сертифікат готовності, а газу в квартирах досі нема....
Так ось вам ЖК в Києві, який був мертвий але в кінці минулого року його ДІМ відродив. Висота будинків 10-16 поверхів, і там буде… барабанний дріб… індивідуальне опалення!! Будують вище 30 метрів аж з піснею
Вложения:
Матвей03.06.2021 о 11:19Серега
Матвей, какие лифты кстати ставили?
Может не Otis или Kone, но я в первой очереди поднимался, ход плавный и кабина ничего такая изнутри. Что за марка не обратил внимания
Коля02.06.2021 о 15:14Денис
Ви взагалі з цього ЖК чи проходили повз? Яка версія? На 6 будинку вже встановлена котельня для 6-7 будинку. На 11му будинку буде котельня для 10-13 будинку. Цій...
Проходив повз і мав необережність вляпатись в інший ЖК цього необтяженого совістю забудовника. Знаючи сучасний стан справ у Петрівському кварталі, мене дивує ваша впевненість у тому, що в Нових Теремках усе значно краще.
Серега02.06.2021 о 13:17Матвей
Кабины лифтовые в порядок приводят? Это ж вторая очередь вроде бы
Матвей, какие лифты кстати ставили?
Серега02.06.2021 о 13:15Денис01.06.2021 о 20:44Коля
Ні, я не вкурсі. І очевидно, що не тільки я. Нагадаю, у статті автора блогу мова йде про індивідуальне опалення, потім з'явилося твердження в коментарях, що поч...
Ви взагалі з цього ЖК чи проходили повз? Яка версія? На 6 будинку вже встановлена котельня для 6-7 будинку. На 11му будинку буде котельня для 10-13 будинку. Цій статті вже 4 роки. Коли я інвестував в 2018 це вже було відомо.
Коля01.06.2021 о 19:17Денис
Ви взагалі не в матеріалі? В другій черзі газові котли тільки в 10поверхових будинках. 14 поверхівки не мають газових котлів, там дахова котельня та електроплит...
Ні, я не вкурсі. І очевидно, що не тільки я. Нагадаю, у статті автора блогу мова йде про індивідуальне опалення, потім з’явилося твердження в коментарях, що починаючи з 2-черги заплановані автономні котельні, ну і нарешті після усіх протиріч на цих сторінках ви народили ще одну версію.
Так коли все ж таки хоч одна із цих версій матеріалізується в реальність?Коля01.06.2021 о 19:04Евгений
Николай объясните мне такую штуку, вот вы пишете 16 мая про то что "інші кажуть що індивідуальне опалення буде змінено на автономну котельню на даху", но об это...
“Кожен судить по собі” (с). Почитайте, про що пише Денис 25 квітня, і не підсовуйте сюди Олександру, від імені котрої, за вашою ж логікою, можливо, ви самі і написали.
Матвей01.06.2021 о 15:55Кабины лифтовые в порядок приводят? Это ж вторая очередь вроде бы
Вложения:
Евгений01.06.2021 о 13:47Коля
Ще невідомо - це була остання зміна, чи лише крайня. Тимбільше результатів комплексної експертизи проекту будівництва досі нема. Крім того на етапі запровадженн...
Николай объясните мне такую штуку, вот вы пишете 16 мая про то что “інші кажуть що індивідуальне опалення буде змінено на автономну котельню на даху”, но об этом пишет девушка Александра 18 мая выше. Внимание вопрос – вы провидец или пишете от имени Александры просто пытаясь подтасовать факты?)))))))))))
Денис01.06.2021 о 09:23Коля
У законодавстві України не визначене таке поняття, як "заморожене будівництво", але є факт затримки будівництва на кілька років і зміни в Декларації про початок...
Ви взагалі не в матеріалі? В другій черзі газові котли тільки в 10поверхових будинках. 14 поверхівки не мають газових котлів, там дахова котельня та електроплити.
Коля01.06.2021 о 08:33Мирон
Разве строительство замораживалось либо были судебные решения об отмене разрешения? Ничего такого по Теремкам не было, никаких делопроизводств, запретов или фиг...
У законодавстві України не визначене таке поняття, як “заморожене будівництво”, але є факт затримки будівництва на кілька років і зміни в Декларації про початок будівельних робіт та відсутність експертизи проекту. Відомий стан на інших об’єктах забудовника. І усе це ніяк не говорить про благополучний стан в Нових Теремках.
Коли тут говорять про газифікацію по проекту за старими ДБН, хтось взагалі бачив цей проект? І як умудрилися запроектувати та затвердити газифікацію вище 30 метрів? Бо на сайті забудовника навіть технічні умови на підключення викладені лише на першу чергу, а чи існують вони взагалі на другу чергу і далі?Ну і якщо у забудовника справді якимось мутним чином є узгоджена уся документація на підключення газових котлів вище 10-поверху в обхід норм, котрі мали б гарантувати безпеку мешканців, то коли все-таки очікувати на запуск газу? Вже втретє про це питаю, але у відповідь лише слова про те, що все чудово не дивлячись на багаторічні затримки будівництва.
Мирон31.05.2021 о 21:32Коля
Ще невідомо - це була остання зміна, чи лише крайня. Тимбільше результатів комплексної експертизи проекту будівництва досі нема. Крім того на етапі запровадженн...
Разве строительство замораживалось либо были судебные решения об отмене разрешения? Ничего такого по Теремкам не было, никаких делопроизводств, запретов или фигни со стороны прокурорских как бывает иногда по застройке.
Коля31.05.2021 о 21:31Егор
Прочитайте комментарий Богдана, он все правильно расписал с указанием дат - никаких проблем с газификацией не будет
Якщо вірити свідкам успішності Новбуду, то проблеми вже почались: будинки вже скоро два місяці, як отримали Сертифікат готовності, а газу в квартирах досі нема. І відповіді про те, в який спосіб і згідно яких норм буде дозволено подачу газу в котли встановлені вище 30 метрів (або вище 10-го поверху), так ніхто і не надав.
Просто ще раз повторюю питання: скільки ще часу знадобиться на запуск газу для другої черги? Будинки ж начебто готові, і з проектною документацією також створджується, начебто усе гаразд.Егор31.05.2021 о 08:24Олександра
Були днями на будівництві. Менеджер розповіла, що котельня тих будинків, що не збудовані, буде на даху, котлів у квартирах не буде ( як планувалося раніше), та ...
Это речь сейчас о 5, 6, 7 очереди же так понимаю
Егор31.05.2021 о 08:23Коля
Це такий чорний жарт? На сайті забудовника навіть технічних умов на підключення газу не видно, про яку дату затвердження проекту можна говорити?
Прочитайте комментарий Богдана, он все правильно расписал с указанием дат – никаких проблем с газификацией не будет
Коля30.05.2021 о 21:13Богдан
це в дусі бабка на двоє сказала) я навів конкретнi факти та дати, а міркувати що може бути чи не бути це ні про що. Олександра ж взагалі пише про нові будинки щ...
Не бачу сенсу повторювати те, чого ви чомусь не бачите або просто не розумієте. Просто виходячи із заявленої вами обізнаності скажіть, коли в квартирах другої черги з’явиться газ, включно із поверхами вище 10-го? Вистачить одного місяця? Нормальним забудовникам для цього багато часу не треба, якщо будинки дійсно готові і ніяких проблем забудовник не створив спробами обійти норми та здоровий глузд. Якщо у Новбуду, як ви стверджуєте, все в порядку з підготовкою готових будинків до газифікації, правда ж вже найближчим часом ми побачимо результат, а не розчарованих інвесторів, котрі з плакатами у розпачі перед настанням морозів безрезультатно вимагатимуть якнайшвидшого запуску газу?
Богдан30.05.2021 о 12:31Коля
це в дусі бабка на двоє сказала) я навів конкретнi факти та дати, а міркувати що може бути чи не бути це ні про що. Олександра ж взагалі пише про нові будинки що не побудовані. і найголовніше – сертифікат вже діє, ось показую по 6 дому, є такий же статус і по 7-9
Инвестор Новбуд21.05.2021 о 08:20Novbud Мошенники… собрали деньги у инвесторов и не строят!
Вот видео одного из жк этого застройщика
Коля18.05.2021 о 22:35Олександра
Були днями на будівництві. Менеджер розповіла, що котельня тих будинків, що не збудовані, буде на даху, котлів у квартирах не буде ( як планувалося раніше), та ...
Як вміють розповідати новбудівські менеджери, і чого варті їхні слова, вже сказано більш ніж достатньо. В сухому залишку, єдині документи про газ на їхньому сайті – це технічні умови на підключення до газових мереж будинків першої черги. Про другу – нічого, окрім слів.
Олександра18.05.2021 о 12:52Коля
Були днями на будівництві. Менеджер розповіла, що котельня тих будинків, що не збудовані, буде на даху, котлів у квартирах не буде ( як планувалося раніше), та матиме місце вільне планування. Це якщо коротко.
Коля16.05.2021 о 11:19Богдан
судячи з усього в проектах були зміни які тягнуть за собою зміни в деклараціях об'єктів, остання зміна датується лютим 2019 - а новий ДБН застосовується з червн...
Ще невідомо – це була остання зміна, чи лише крайня. Тимбільше результатів комплексної експертизи проекту будівництва досі нема. Крім того на етапі запровадження нових ДБН про газопостачання зазначалося, що раніше затверджені проекти будуть дійсні для об’єктів, будівництво на котрих не зупинялося. З огляду на кількарічну затримку будівництва, ще невідомо, як забудовник доводитиме право на реалізацію проекту за старими нормами.
А взагалі для мене трохи дивною є ситуація, коли одні люди мені наполегливо доводять відсутність проблем у реалізації старого проекту газифікації, а інші кажуть що індивідуальне опалення буде змінено на автономну котельню на даху. Ви не хочете одне-одному позадавати запитання, чи вам не подобається лише те, що пишу я?
Коля16.05.2021 о 11:04Егор
Я ж говорю что не просто так ДБН-2001 применял, смотрите когда проектная документация утверждалась!!!!
Це такий чорний жарт? На сайті забудовника навіть технічних умов на підключення газу не видно, про яку дату затвердження проекту можна говорити?
Дмитро16.05.2021 о 01:16Стас
То или не комфорт или не тот комфорт))) ну как можно жить в доме где между квартирами газоблочная стена, там же слышимость пепец какая будет. Такое только в эко...
А ще і в звукоізоляцію скільки вкласти. Тут он поштукатурив, пофарбував і живи собі спокійно
Стас16.05.2021 о 00:58Mrak
іноді і в комфорті роблять з газоблоку, тому і питаю про всяк пожежний
То или не комфорт или не тот комфорт))) ну как можно жить в доме где между квартирами газоблочная стена, там же слышимость пепец какая будет. Такое только в экономке
Mrak16.05.2021 о 00:39Дмитро
Це ж комфорт-клас будинки - тільки з цегли і може бути)
іноді і в комфорті роблять з газоблоку, тому і питаю про всяк пожежний
Дмитро15.05.2021 о 23:11Mrak
з чого стіни міжквартирні зроблені взагалі?
Це ж комфорт-клас будинки – тільки з цегли і може бути)
Стас15.05.2021 о 20:10Mrak
з чого стіни міжквартирні зроблені взагалі?
Кирпич – все как у людей
Анатолий14.05.2021 о 23:16Михаил
Где это люльки висят, они окна где-то делают?
они не ставят профиль или стекла, а монтируют решетки: вон выше на этаж пока еще пусто а на уровне люльки уже прикрутили
Игорь13.05.2021 о 22:50Михаил
Это вторая очередь точно, какой дом сказать сложно – от 6-го до 9-го)
Alik13.05.2021 о 22:05Михаил
це точно не наш 10 будинок судячи по фасаду
Богдан12.05.2021 о 23:04Коля
Немає ніякого "но" - ДБН В.2.5-20:2018 про газопостачання ВЖЕ вступили в дію з 01.07.2019 року. Вище 10-го поверху індивідуальне опалення можливе лише за умови,...
судячи з усього в проектах були зміни які тягнуть за собою зміни в деклараціях об’єктів, остання зміна датується лютим 2019 – а новий ДБН застосовується з червня 2019. Значить газифікуватимуть згідно проекту без обмежень.
Егор12.05.2021 о 18:24Коля
Немає ніякого "но" - ДБН В.2.5-20:2018 про газопостачання ВЖЕ вступили в дію з 01.07.2019 року. Вище 10-го поверху індивідуальне опалення можливе лише за умови,...
Я ж говорю что не просто так ДБН-2001 применял, смотрите когда проектная документация утверждалась!!!!
Коля09.05.2021 о 21:02Кирилл
Класс - вот так по карте видно что через улицу прямо расположены яблочные сады, живописнейшее место
Це натяк на те, що якщо через дорогу від проблемного будівництва ростуть яблуні, то можна забити на той факт, що воно – проблемне?
Кирилл09.05.2021 о 18:56Петро
як на мене так краще тоді вже в ліс за Вудлайн, там реальний простір і не так нудно
да, минут 10 ходу, можно вместе с садами захватить
Петро09.05.2021 о 18:38Кирилл
Еще небольшой сквер есть возле Института Садоводства, тоже можно прогуляться
як на мене так краще тоді вже в ліс за Вудлайн, там реальний простір і не так нудно
https://instagram.com/novnedobud?igshid=7ivf0cf5fujs приєднуйтесь!!!