Отзывы о ЖК Паркленд от ZIM Capital group
Читати огляд-
Олександр Дядюк19.12.2016 о 00:16
Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Глибокошановні інвестори – тільки що приїхав із села і офігєл. За час моєї відсутності боти забудовника придумали нову тактику.
Почали писати всяку гидоту від мого імені.
Я дуже дякую пані Ірині Романовій за те, що вона свій форум організувала на засадах чесності і на відміну від комерційного Доміка – тут кожна сторона може викласти свою точку зору, проте є і свої недоліки.
Через відсутність реєстрації тут може під одним іменем писати хоч сто різних людей і не треба ламати акаунти – бо тут їх просто нема.
Відтак офіційно заявляю, що всі дописи написані сьогодні начебто від мого імені, починаючи з цієї гидоти:
– “Ще раз повторюся, ви мене всі вкрай вивели, я тепер усіх вас трахну в суді. Тепер побачимо хто буде кого благати зупинитися”
– ДО МЕНЕ НЕМАЮТЬ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ і написані ботами забудовника.
Тому, для запобігання цієї гидоти у подальшому, я створив сторінку на фейсбуці, яка називається – Будівельна піраміда ЖК “ParkLand” https://www.facebook.com/Будівельна-піраміда-ЖК-ParkLand-332420027151138/?fref=ts на якій я буду дублювати всі свої справжні дописи тут.
Там я пишу від імені сторінки (як її адміністратор), або від себе, що одне і те ж.
Тому, починаючи з даної хвилини, будь які дописи написані тут начебто від мого імені, якщо вони не продубльовані на відповідній сторінці у фейсбуці – НЕ МАЮТЬ ДО МЕНЕ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ.
І в цьому разі можете не сумніватись, що та гидота, яка буде написана начебто від мого імені – то лише гидота ботів забудовника.
А тепер трохи про такі брудні методи забудовника:
Не секрет, що багато забудовників створили спеціальні відділи, або наймають фрілансерів зі сторони, які на різних форумах мають під виглядом “реальних інвесторів” розхвалювати забудовника та опонувати критикам.
Проте, більшість забудовників усвідомлюючи важливість інформаційної роботи, на цьому не економлять і наймають досить висококваліфікованих спеціалістів, здатних грамотно аргументовано дискутувати.
І за мою практику я бачив лише два виключення з цього правила – це у Войцеховського і у Зім груп – коли беруть не якістю, а кількістю, коли наймають малоінтелектуальних, але напевно дуже дешевих фрілансерів (можливо школярів), але цілу шайку – і вони просто тупо і примітивно закидають опонента лайном, не обтяжуючи себе аргументованою дискусією.
Метод брудний, але малоефективний, досить швидко справжні інвестори починають розуміти, що до чого і в результаті рівень довіри до забудовника лише падає.
Будьте обачні і стережіться – як і недобросовісних забудовників так і їх аморальних ботів.Олександр Дядюк19.12.2016 о 00:02Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Просто прекрасно поступили тролі Зіма, зломавши мій поштовий аккаунт. Завтра я всім інвесторам надам докази і детально поясню всю ситуацію, вам більше ніколи не захочеться звязуватись з цими пройдисвітами.
Олег18.12.2016 о 23:56Ірина Романова
Как я рад что внес уведомления с этой темы в спам.
Тема мусор просто…
Дядюк и его кореш мошенник, начали все это, сегодня их изрядно тут по троллили.
Но сам факт полезности это темы сводится к нули, что весьма жаль.
Інвестор18.12.2016 о 23:04Ірина Романова
Як бачимо, боти від Дядюка почали вже писати від імені “Сергей Лунь”, що значить, що вони просто обливають брудом забудовника, їхня задача нагнати бруду і спробувати випросити забудовника більше дивідендів. Дуже погано, що даний форум є анонімним і будь-хто може писати від будь-чийого імені.
Сергей Лунь18.12.2016 о 22:53Інвестор
Доброго дня, Вадиме! Я є інвестором даного ЖК, а саме 5 будинку. При покупці ознайомився з документами, є певні нюанси, та я вирішив все ж таки інвестувати. ...
А звідки ми знаэмо, що ви інвестор, може ви теж бот, будь-хто може так назватись
Інвестор18.12.2016 о 22:17Вадим
Повторю ще тут. Перепрошую читачів, але роблю це для гарантії, що ця тема не потухне. Пані Ірино Романова, будь ласка, на останок. Повідомлення Володимира Б...
Шановний Вадиме!
Я дуже сумніваюся, що хтось додумався зламати пошту пана Дядюка чи пана Бондара, оскільки це не дуже проста процедура. Скоріше за все вони (не знаю хто) в графі “Имя:*” написали їхні імена, що з моєї точки зору є підло.
Дякую.
Вадим18.12.2016 о 22:13Ірина Романова
Всім добраніч. P.S. ZIM скоро певно почне демпінгувати по цінах на свій паркленд з огляду на запах смаленого, а також пробувати домовлятись з Іриною, але, сподіваюсь, що в них нічого не вийде.
Інвестор18.12.2016 о 22:12Вадим
Хочу звернутися до власника цього сайту - Ірини Романової. Пані Ірино, я дуже вдячний вам за цей сайт - напротивагу Доміку. Ваш сайт щойно врятував купу мої...
Доброго дня, Вадиме!
Я є інвестором даного ЖК, а саме 5 будинку. При покупці ознайомився з документами, є певні нюанси, та я вирішив все ж таки інвестувати. Для вирішення чи інвестувати чи ні краще не читати такі форуми, оскільки сюди може лити бруд будь хто захоче, зверніться в відділ продажу, або ще краще поговоріть з людьми, що живуть в 1-3 будинках.
Про бруд на цьому форумі. Ви могли помітити, що в графі “e-mail (почта)” можна вказувати будь-що як і в графі “Имя:*” і таким чином всі коментарі зверху могла написати навіть одна людина. Таким чином немає ніяких гарантів, що весь бруд зверху не написав пан Дядюк чи його підопічні. Пан Дядюк сам згадував, що його інтересує тільки грошова винагорода, тому підходи можуть бути різні.
Щоб пересвідчитися у тому, що на людей є реєстрація власності пробуйте в реєстрі пошукати інформацію на наступний реєстраційний номер об’єкта нерухомості “892703880000” і ви переконаєтеся, що у людей право власності є.
Як зазначалося вище, вулиця не відображається у веб інтерфейсі, оскільки ще не оновили сайт, таку ж відповідь вам можуть надати на гарячій лінії 0-800-50-85-84.
Таким чином я не поспішав би з висновками щодо забудови.
Дякую. З повагою.
Вадим18.12.2016 о 22:11Ірина Романова
Володимире Бондар, я так розумію, що Ви знайомі з Дядюком? То передайте йому, що тут поломали аккаунти в т.ч. і його. І що це підтвердження того, що ВІН, схоже, таки РУБАНУВ ГОЛОВУ цій ГІДРІ. Тепер вся надія тільки на те, що Ірина, власник цього сайту, далі вже сама розбереться з цією історією з ботами, а по документах далі вже всі інвестори розберуться самі. Головне – ПОВІДОМИТИ про небезпеку, яку так хочуть приспати!
Вадим18.12.2016 о 21:59Сергей Лунь
Ага, как только остатеи мозга включилось, пришдо осознание сказанного. А слово то не воробей... И осадочек то остался... Если это "якобы" не Вы, давайте встрет...
Я бажаю усій вашій команді проплачених аферистів – щоб доля переслідувала вас до кінця ваших днів, за те, що ви тут робите. – Така хитрість і розум пущена на підтримку розводу (потенційно) цілих сімей, які збирали собі на житло іноді все життя! Совість поміняли на цукерку ще в дитинстві ? Безсовісні…
Вадим18.12.2016 о 21:55Ірина Романова
Повторю ще тут. Перепрошую читачів, але роблю це для гарантії, що ця тема не потухне.
Пані Ірино Романова, будь ласка, на останок. Повідомлення Володимира Бондаря дещо вище, у ньому Володимир підтверджує взлом імейла вже свого (тобто ІНШОГО) дописувача. Може до часу поки Ви його побачите, то його вже видалить той хто зломав аккаунт.
ЯКРАЗ ТУТ вже ZIM Capital точно погорів. УЯВІТЬ – ЗЛОМАТИ ІМЕЙЛИ ДВОХ ДОПИСУВАЧІВ. Я можу тільки здогадуватись, але думаю що це коштує, як мінімум більше тисячі доларів.
Це залізобетонне підтвердження одного – ПОЧАЛИСЯ АГОНІЇ цього забудовника.
Ще раз – вдячний Вам за збереження мого потенційного вкладу.
Вадим18.12.2016 о 21:54Вадим
Хочу звернутися до власника цього сайту - Ірини Романової. Пані Ірино, я дуже вдячний вам за цей сайт - напротивагу Доміку. Ваш сайт щойно врятував купу мої...
Пані Ірино Романова, будь ласка, на останок. Повідомлення Володимира Бондаря дещо вище, у ньому Володимир підтверджує взлом імейла вже свого (тобто ІНШОГО) дописувача. Може до часу поки Ви його побачите, то його вже видалить той хто зломав аккаунт.
ЯКРАЗ ТУТ вже ZIM Capital точно погорів. УЯВІТЬ – ЗЛОМАТИ ІМЕЙЛИ ДВОХ ДОПИСУВАЧІВ. Я можу тільки здогадуватись, але думаю що це коштує, як мінімум більше тисячі доларів.
Це залізобетонне підтвердження одного – ПОЧАЛИСЯ АГОНІЇ цього забудовника.
Ще раз – вдячний Вам за збереження мого потенційного вкладу.
Вадим18.12.2016 о 21:46Ірина Романова
Хочу звернутися до власника цього сайту – Ірини Романової.
Пані Ірино, я дуже вдячний вам за цей сайт – напротивагу Доміку. Ваш сайт щойно врятував купу моїх грошей та мою сім”ю від інвестування у Паркленд.
Я уважно читав і провів власне невеличке розслідування цієї справи. Читав і Дядюка і документи різних інвесторів і т.д. Робив запити через сайт Мін”юсту. Запити не тільки по вулиці, а й по номерах і т.д.
Висновок такий: пан Дядюк, якому я надзвичайно вдячний, – підняв на поверхню усю гниль цього забудовника – очевидного афериста.
Усі коментарі Дядюка з матами вище – для мене очевидно, що вони з”явилися через взлом його аккаунта. Взлом організували явно через те, що він зачепив потенційно тему, яка поломає страшенні доходи ZIM Capital.
Із усього аналізу і запитів і уважного вичитування цієї гілки все стає очевидно. Домік – дійсно добре проплачена контора. Бо все всплило тут! А там молчок.
Тому, пані Ірино, дуже Вас прошу – придивіться уважно. Тролі тут найвищого гатунку, витончені. Я не маю сумнівів, що Ви самі все помітили – вони самі погоріли – перегнувши палку з матами від Дядюка.
Крім того, абсолютно всі питання задані Дядюком є цілком влучними. Повторюсь, реєстр я дуже добре покопав. Ні одного витягу (окрім витягу із нежилим приміщенням) сформувати в мене НЕ ВДАЛОСЯ. А про наступні будинки я вже мовчу.
Висновок: забудовник хоче все замазати із владою і правдою-неправдою впихнути квартири. На Ваш блог він кинув усі сили та витонченість дуже хитрих спеціалістів, щоб запудрити мізки. А суть одна – будівництво незаконне.
Я не сумніваюсь, що Ви уважно придивитесь до ситуації та не потрете повідомлення вище. А тільки розберетесь і, якщо треба, самі все тут напишете. Чому я пишу? Бо сам щойно вберігся від афери і бажаю, щоб молоді сім”ї з дітьми не позалишалися на вулиці. Вся надія на Вашу мудрість та хитрість побачити все, що криється за коментною баталією вище.
Якщо хто думає, що я бот. Вам, Ірино, я готовий підтвердити свою особу (можете зв”язатись зі мною по імейлу). ВСІМ ІНШИМ ЧИТАЧАМ. УВАГА. ЦЕ ЯВНО НЕЗАКОННЕ БУДІВНИЦТВО!!! НУ або напівзаконне, якщо таке буває (по аналогу із вагітністю). Якщо це не так – то нехай забудовник розкриє карти та викладе УСЮ ДОКУМЕНТАЦІЮ ТУТ, або де інде У ВІДКРИТОМУ ДОСТУПІ. Думаю, що він цього не зробить. А якщо раптом зробить (після означеної вище кухні тролів я в підробках не сумніваюсь), то її потрібно ще буде додатково перевірити через відповідні запити. МАЙБУТНІ ЖИТЕЛІ – ВІРТЕ ТІЛЬКИ ДОКУМЕНТАМ. І фільтруйте весь інформаційний флуд та вищевикладені виверти проплачених коментаторів.
НУ і Дядюку! Рекомендую виправити окреслену компрометуючу ситуацію зі зломаним акаунтом і написати тут чітке повідомлення, що це не Ви. В ідеалі не завадило б написати відповідну заяву до правоохоронних органів, адже такого роду взлом – це кримінал. Тим більше – що підозрюваний очевидний.
Сергей Лунь18.12.2016 о 20:57Ірина Романова
Ага, как только остатеи мозга включилось, пришдо осознание сказанного. А слово то не воробей… И осадочек то остался…
Если это “якобы” не Вы, давайте встретимся на ПаркЛенде! Если откажетесь – значит писали Вы и теперь пытаетесь отмазаться!!! Выбора то у Вас уже нет. Выбирайте!Шокированный18.12.2016 о 20:45Владимир Бондарь
Очень "красиво"тролли работают- Дядюк сегодня не в Киеве и без интернета,а тут от его имени матерят инвесторов и об анальном удовольствии философствуют. Очень д...
Ну да, мобильный интернет и телефон штуки недосягаемые. Такие дешевые съезды, аж тошнит…
Владимир Бондарь18.12.2016 о 20:19Ірина Романова
Очень “красиво”тролли работают- Дядюк сегодня не в Киеве и без интернета,а тут от его имени матерят инвесторов и об анальном удовольствии философствуют. Очень дёшево и новых инвесторов вы своим бредом уже отпугнули!
Інвестор Parkland18.12.2016 о 17:09Олександр Дядюк
І чого я буду з вами на тій помийці зустрічатися? Наймати мене не треба, мені ваші грошики не потрібні. Я успішний юрист і гарно заробляю в іншій сфері, зовсім ...
Ви самі собі суперечите, раніше писали, за що платять, тим і займаєтесь, притримуйтесь вже однієї версії
Олександр Дядюк18.12.2016 о 17:02Ірина Романова
І чого я буду з вами на тій помийці зустрічатися? Наймати мене не треба, мені ваші грошики не потрібні. Я успішний юрист і гарно заробляю в іншій сфері, зовсім не повязаній з будівництвом. А незаконна забудова мене хвилює тільки як свідомого мешканця такого прекрасного міста як Київ. Хочете мені при зустрічі грошиків підкинути, щоб я мовчав, то не вийде. Всіх свідомих громадян не заткнете. І не думаєте, що отримали право власності, то можете спокійно спати. Подивіться, як по ночам зносять незаконні МАФи, є про що задуматись.
КРИСТИНА18.12.2016 о 16:45Ірина Романова
Вам нужно в Верховную Раду свои силы и умения показывать, и бороться с такими же как и вы !
Олександр Дядюк18.12.2016 о 16:39Ірина Романова
Подивимось потім, дурні ви чи ні, коли будете ридати крокодилячими сльозами за своїми грошиками. А ЗІМ не поверне вам ні копійочки, хіба що розбитим металобетоном заберете, коли ті будинки зносити будуть.
Інвестор Parkland18.12.2016 о 16:36Олександр Дядюк
Немає тут власників квартир в цьому злополучному ЖК, та й не тільки тут, їх взагалі немає. По підробним документам вони отримали фількину грамоту, а тепер дурні...
Якщо Ви юрист і громадський активіст, то краще не дискредитуйте себе таким чином. Ви погрожуєте людям, а не забудовнику. Думаєте люди скинуться і Вас наймуть, якщо з Зімом не вийшло?
Олександр Дядюк18.12.2016 о 16:25Ірина Романова
Немає тут власників квартир в цьому злополучному ЖК, та й не тільки тут, їх взагалі немає. По підробним документам вони отримали фількину грамоту, а тепер дурні радуються. Ви мене вже дістали, я не тільки будівницво зупеню через три місяці, я ще й анулюю ті документи на право власності, що на Доміку викладали, вони отримані злочинним шляхом, а тому є незаконними!!!
Шокированный18.12.2016 о 16:16Josipovich
т.е. здесь на форуме никого из собственников ещё нет?
Инвесторы существующие и будущие. Собственники на домике выкладывали алиби документов!
Josipovich18.12.2016 о 16:12Шокированный
Цена вопроса 20 грн. Люди писали уже.
т.е. здесь на форуме никого из собственников ещё нет?
Інвестор Parkland18.12.2016 о 16:06Josipovich
Так вот это и есть главная проблема, с реестром я работаю давно. Если бы выдало отпали бы основные вопросы.
Почитайте domik, там інвестор давав прізвище, а забудовник номер об’єкта нерухомості, за якими можна перевірити в реєстрі. Все шукає, якщо працюєте з реєстром, то спробуйте
Шокированный18.12.2016 о 16:02Josipovich18.12.2016 о 15:51Шокированный
Так это вопрос к реестру, люди ж давали фамилии, по которым всё выбивалось!
Так вот это и есть главная проблема, с реестром я работаю давно. Если бы выдало отпали бы основные вопросы.
Шокированный18.12.2016 о 15:47Josipovich
хотелось бы верить, но пока это только слова, Держреєстр речових прав на нерухоме майно, пока не выдаёт даже такую улицу.
Так это вопрос к реестру, люди ж давали фамилии, по которым всё выбивалось!
Josipovich18.12.2016 о 15:44Інвестор Parkland
Перші 3 будинки отримали, причому вчасно. Четвертий здали в експлуатацію. Ми цим і керувались при виборі
Держреєстр речових прав на нерухоме майно, пока не выдаёт даже такую улицу.
Josipovich18.12.2016 о 15:43КРИСТИНА
Да как нет!!!!!!!!! 3 дома в Паркленде с документами уже получили право собственности!!!!!!! или это ничего для вас не значит???
хотелось бы верить, но пока это только слова, Держреєстр речових прав на нерухоме майно, пока не выдаёт даже такую улицу.
КРИСТИНА18.12.2016 о 15:32Ірина Романова
Да как нет!!!!!!!!! 3 дома в Паркленде с документами уже получили право собственности!!!!!!! или это ничего для вас не значит???
Інвестор Parkland18.12.2016 о 15:30Josipovich
Давайте пойдём другим путём, кто-то получил уже квартиру, есть право собственности? Пока похоже этого ни у кого нет, что и вызывает разумные сомнения.
Перші 3 будинки отримали, причому вчасно. Четвертий здали в експлуатацію. Ми цим і керувались при виборі
Josipovich18.12.2016 о 15:29Ірина Романова
Давайте пойдём другим путём, кто-то получил уже квартиру, есть право собственности? Пока похоже этого ни у кого нет, что и вызывает разумные сомнения.
Josipovich18.12.2016 о 15:26Ірина Романова
Вопрос простой, кто-то получил уже квартиру, есть право собственности? Пока похоже этого ни у кого нет, что и вызывает сомнения
Людмила18.12.2016 о 15:22Олександр Дядюк
Ще раз повторюся, я підар недойобаний, пєтух красножопий, очко якого чекає смачних членів інвесторів. Я не продажна сука, я маю гарну професію вимагатєля. А ж...
Мда… а так красиво пели…
Так вот Вы кто оказыватся…Олександр Дядюк18.12.2016 о 15:15Ірина Романова
Ще раз повторюся, я підар недойобаний, пєтух красножопий, очко якого чекає смачних членів інвесторів. Я не продажна сука, я маю гарну професію вимагатєля. А жопі моїй не звикати, вона вже розтягнута, як в корови пізда! Ви в мене всі будете прощенія просити!
Інвестор Parkland18.12.2016 о 15:10Ірина Романова
А де написано, що по 3 категорії не можна будувати 10 поверхів? Це ж не 20-поверхові висотки. Взагалі в Києві такі невисокі будинки майже не будують, тому казати, що у всіх мають бути однакові документи неправильно. Ми спеціально шукали низькоповерховий будинок, так от крім Паркленда, та деяких інших на Жулянах, знайти не вдалось. І у всіх декларації на третю категорію… Ви чомусь повторюєте одне й те саме у кожному повідомленні, наче мантру, а конкретики ніякої. Таке враження, що Вам дійсно платять за кожне повідомлення, по 20 гривень, як Ви самі писали, напевно знаєте розцінки
Артур18.12.2016 о 15:08Олександр Дядюк
Малошановні аноніми - як я вже писав - я з анонімами не зустрічаюсь, а то ви скажете, що я і у вас гроші вимагав. я і Бондар пишемо під власними іменами, у нас...
Не вижу логики в ваших действиях, лучше оставить тысячи людей без жилья и денег, которые они вложили в строительство, и остановить Пражский 2!!! кому вы сделаете лучше? Очередному “папику” который хочет по выгодней продать свое жилье, или придет очередной ваш соратник с деловым предложением за пару миллионов долларов решить все проблемы с вами! Отвечу за всех инвесторов, и в том числе за себя! вы просто продажная шкура, и вам начхать что тысячи невинных семей сейчас на грани бездомия, благодаря парочки заднеприводных недо-юро-адвокато-активистов!!!
Josipovich18.12.2016 о 15:04Ірина Романова
Форумчане, я может быть вполне на вашей стороне, но мне непонятна ваша реакция на вполне вменяемые вопросы. Мне глубоко по барабану кто в ваших дискуссиях чей бот, и кто кому рабинович. Вопрос могу ли я потерять деньги на этом строительстве, и будет ли в итоге квартира? Всё.
Josipovich18.12.2016 о 14:45Ірина Романова
Минуточку, вот меня как инвестора интересует, если у застройщика всё чисто с документами, то в чём проблема открыто, без обид показать их? А что я читаю у защитников застройщика – так ведь все в Киеве строят не законно и что?
Влад18.12.2016 о 14:45Josipovich
почитал я тут комменты, я так понимаю, что дела у застройщика совсем плохи,если приходится прибегать матам и угрозам.
Доброго дня. Якби ви були уважні, то помітили б, що на даному форумі може писати будь-хто під будь-якою поштою і якомога багато раз. Тобто немає ніякої ідентифікації. Таким чином немає аж ніяких гарантій, що це Дядюк пише сам собі і таким чином дескридетує забудовника ЗІМ. Представник забудовника як і більшість інвесторів беруть активну участь в обговоренні на форумі доміку. Дякую.
Олександр Дядюк18.12.2016 о 14:42Ірина Романова
Пані Кристіна – повторяю в котре, законне будівництво багатоквартирних багатоповерхових жилих комплексів може здійснюватись дише по 4-5 категоріями за дозвільною системою, а не за декларативною.
Всі житлові комплекси, які будуються по деклараціям по 3 категорії – однозначно незаконніКРИСТИНА18.12.2016 о 14:42Josipovich
почитал я тут комменты, я так понимаю, что дела у застройщика совсем плохи,если приходится прибегать матам и угрозам.
вы ошибаетесь!сюда просто другой комплекс еще привязали, которым данные активисты начали хвастаться , что они якобы закрыли стройку. а у этого застройщика все ок))) и думаю и тот все решит!
Josipovich18.12.2016 о 14:41Ірина Романова
Походу это какая-то новая “Элита-центр назревает”?
Олександр Дядюк18.12.2016 о 14:40Ірина Романова
малошановний бот я вже не раз вище писав, що висновок про звязок із “бришадою Войцеховського” я роблю лише тому, що такі методи роботи – не логічною аргументацією – а масовим стайним закиданням опонента какашками, я спостерігав лише у ботів Войцеховського, більш ніде.
Багато забудовників мають свою службу для дискусій на форумах – хвалить своє і опонувати критикам, але всі інші намагаються все ж таки аргументувати.
І лише у ботів Войцеховського я спостерігав таку методу як і тут – жодної аргументації, жодної логіки, лише стаєю закидати опонента лайном, а як не вдається – то заболтати тему дописами про всяку битовуху.
Саме за цією УНІКАЛЬНОЮ схожістю із методами роботи бригади Войцеховського я і зробив припущення про можливий певний звязок.
До речі методика дуже примітивна і скоріш дискредитує забудовника чим допомагає йому.І на відміну від усіляких “Департє” і прочих хоробрих анонімів, які зрозуміло ні за що не відповідають, я пишу під своїм власним імьям і за свої слова відповідаю.
Josipovich18.12.2016 о 14:37Ірина Романова
КРИСТИНА18.12.2016 о 14:36Ірина Романова
По вашей логике ,Дядюк, нужно все стройки закрыть. А чем вы тогда будете день зарабатывать?)
КРИСТИНА18.12.2016 о 14:33Ірина Романова
Я с радостью приду на встречу, только организовать нет возможности(
КРИСТИНА18.12.2016 о 14:29Олександр Дядюк
Після того, як ви надасте докази, що Бондар вимагав гроші, я надам докази по Войцеховському. Щодо документів по перших будинках я детально описав вище - все ...
Ну назовите хоть ондого законного застройщика по вашему мнению?????????