Отзывы о ЖК Паркленд от ZIM Capital group
Читати огляд-
Справедливый17.12.2016 о 14:17
Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
я тоже подъехал бы
орать так орать…
ахахахахахДядюк аферюга)17.12.2016 о 14:13Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Я как бот)) хочу встретиться с дядюком вы придёте в паркленд? Вы меня увидите вживую, посмотрим сколько нас ботов)))
Или вы только у застройщика милостыню просите?
Справедливый17.12.2016 о 14:10Ірина Романова
АААААААААХАХАХХАХААХХА
мне лично вообще всё равно что у тебя с Зимом происходит, просто сижу и ору с тебя, ты ко мне обращаешься??
Судя по твоей истерике, ты спалился и пытаешься отпетлять.
И судя по всему, скоро ты петушком станешь, готовь очко, таких пухлых как ты, там любят!ахахаха
вот ты дебил, тупо ору с тебя…Олександр Дядюк17.12.2016 о 14:06Ірина Романова
Боже – яка істерика ботів!
Що господар зрозумів, що ви бездарі лише підставили його своєю аж занадто примітивною брехнею?
Що із теплого офіса на стройку раствор носити не хочеться?
Так у кого там Бондар вимагав гроші?
Шановний забудовник – гоніть цих бездарєй – вони лише шкодять вамДо речі – ми ж вам пропонували – зверніяться із заявою у міліцію – тільки ж ви не звернетесь, бо за завідомо неправдиве повідомлення про злочин світить реальний строк. А ми звернемось і офіційно процесуально доведемо, що ви брехуни і шахраї
Справедливый17.12.2016 о 13:57Ірина Романова
Шизофрения прогрессирует…
бздюк всех называет Войцеховскими и в который раз обращается к кому попало, и требует чтоб ему назвали имя.
Родной, ты полечись немного, а то в тюрьме за вымогательство, как сядешь, там лечиться времени не будет.
Лично я за справедливость и хрущу поп корном и жду не дождусь когда всю твою шайку покажут в суде с приговором – ВЫМОГАТЕЛЬСТВО!
Раз ты такой дебил, что так в тупую засветил свою схему, уверен что сейчас появятся всё новые пострадавшие от твоих афер, которые ранее просто молчали.
Уж такие совпадения, как ты это пытаешься показать …. не думав…. Киселёв нервно курит в сторонке…Олександр Дядюк17.12.2016 о 13:37Ірина Романова
Шановна бригада ботів Войцеховського. Якими бездарними ви були у Войцеховського, такими і залишились і свою роботу ви ведете не на підставі грамотної аргументованої дисткусії, а тупо масовістю, цілою стаєю накидаючь або на критика забудовника, або на нещасного інвестора забиваючи баки останньому.
Боти – ви бездарні – ви навіть не вмієте грамотно організувати компанію з дискредитації.
Ніхто перед вами не виправдовується – вам задали елементарне питання – як прізвище і ім’я так званого зама, у якого Бондар вимагав гроші і як правильно звучить його посада.
Все – вас лише попросили елементарне
Ви можете писати все що завгодно на Дядюка, ми порушимо кримінальну справу, Бондар пройде допит на поліграфі (дектекторі брехні) і ми все це офіційно підтверджене оприлюднено.
І ваша брехня і підлість вернеться бумерангом вам же.
Тому ще раз – як прізвище і імья так званого зама, у якого Бондар начебто вимагав гроші?Справедливый17.12.2016 о 12:56Ірина Романова
Опять оправдания…
Бедный,несчастный дядюк-бздюк, как ты попался…
Изворачиваешься как уж на сковородке!
Конечно, вокруг все виноваты, один ты белый и пушистый.
Так ты хотя бы объяснил своим, чтоб так в открытую не вымогали, судя ж по твоей деятельности, опыта в прокачке на бабки у тебя ого го!Інвестор Parkland17.12.2016 о 12:28Олександр Дядюк
Шановний бот забудовника - такі як ви і Muhammad_Ali - лише підставляєте забудовника. Провокацію треба належно готувати, для того,щоб вона тут же не розсипалсь....
Я такий же бот як і Ви. На Ваш погляд, всі інвестори Паркленду повинні або сидіти мовчки або включатись в обливання брудом забудовника?
Олександр Дядюк17.12.2016 о 12:20Ірина Романова
Шановний бот забудовника – такі як ви і Muhammad_Ali – лише підставляєте забудовника. Провокацію треба належно готувати, для того,щоб вона тут же не розсипалсь.
Але Muhammad_Ali ледащо, не вивчив як слід того кого зібрався підставити, його графік, звичне місцеперебування і ляпнув версію, яка дуже легко перевіряється і сиплеться.
Я б на місці забудовника таке ледащо як Muhammad_Ali гнав би у три шиї, бо ця брехня легко перевіряється і в результаті буде дискредитований лише забудовник.
Пане забудовник – гоніть вшию те ледащо Muhammad_Ali
А лже інвестору Парк Ленду можу порадити лише одне – назвіть прізвище того зама, у якого бондар вимагав гроші?Інвестор Parkland17.12.2016 о 12:05Олександр Дядюк
Глибокошановна власниця цього форуму пані Ірина, ви могли бачити, що хоча я дискутував жорстко, але на відміну від моїх опонентів, які весь час мене обзивають, ...
Олександр, а що Вам ще залишається відповідати? Стільки роботи пророблено, а грошей не вдалось отримати…
Олександр Дядюк17.12.2016 о 11:48Ірина Романова
Глибокошановна власниця цього форуму пані Ірина, ви могли бачити, що хоча я дискутував жорстко, але на відміну від моїх опонентів, які весь час мене обзивають, я намагався на особистості не переходити.
Проте, остання брехня (вибачте Іра), але підора, що ховається під ніком Muhammad_Ali – вивела мене із себе.
Цей підор написав сьогодні вранці на Доміку, що вчора о 18-40 до них прийшов мій товариш Володимир Бондар і вимагав гроші.
Це попри те, що вчора, як і кожен понеділорк, середу і пятницю, всі ми з 18-00 і до 19-30 тренуємось у підвалі з нашим тренером.
Те, що вчора Бондар з 18-00 і до 19-30 тренувався, причому на вулиці Бажова, яка біля метро Дарниця, що дуже далеко від Парк Ленду може підтвердити багато свідків, які готові підтвердити це у суді під присягу і навіть під детектор брехні.
І якби брехливий (ставатиму ввічливішим) – гей Muhammad_Ali, не ховався б під ніком, то я б негайно звернувся б до суду та до правоохоронних органів.
До речі, якщо забудовник не кончений аферист і шахрай, я рекомендую йому звернутись до правоохоронних органів із заявою про шахрайство. У разі такого звернення Бондар готовий дати свідчення на детекторі брехні, щодо того чи був він у відділі продаж і чи щось вимагав. При цьому, ми весь перебіг справи і результати досліджень на детекторі брехні негайно оприлюднимо на цьому сайті.
Також просимо назвати ім’я і прізвище так званого зама для того щоб ми також подали заяву до правоохоронних органів про завідомо недостовірне повідомлення про злочин (якщо така була – бо звинувачення когось у злочині (вимаганні грошей), якщо такого не було – це злочин).
Я думаю, що це буде чесно – ви подасте до міліції заяву про вимагання грошей Бондарем, а ми свою, будуть проведенні слідчі дії та експертизи і тоді люди все побачать самі і дадуть оцінку.
Тому ще раз прошу забудовника назвати імья і прізвище так званого зама, щоб ми могли звернутись до правоохоронних органів і суду, в свою чергу, ще раз повторюсь, якщо вони вважають, щоґБондар у них щось вимагав – звернутись із заявою про злочин.
Але я розумію, що вони цього не зроблять (а ми звернемось), бо вони вчора бо вони не знали, коли ми тренуємось і з дуру поставили явно недостовірний час, який легко перевіряється.
Шановні інвестори, з такою підлотою і аморальністю я зустрічався лише у роботі “бригади” Войцеховського. Я не знаю чи Зім груп – це нова реінкарнація Войцеховського чи просто безробітна команда останнього перебралась до Зім груп, але якби у Зім груп все було б законно і вони мали, що сказати інвесторам – то вони б не опускались би до таких мерзенних методів.
Так як там звати зама – у якого вимагали гроші?Справедливый17.12.2016 о 11:36Ірина Романова
Беру свои слова обратно!
Твой совет, дядюк, больше не интересует, так я и думал, что ты всего лишь вымогатель и обманщик! А я так в тебя “верил”.Інвестор Parkland17.12.2016 о 11:25Ghoast
Доброго дня. Викладу деякі свої думки. Перше: домік нічого не зачищує. На форумі є можливість голосувати за репутацію користувача форуму (кожен учасник м...
Я також інвестор Паркленду і повністю підтримую Вашу думку. Забудовник якісно будує гарні будинки, за демократичною ціною, і при цьому здає їх майже завжди в обіцяний строк, для чого зупиняти це будівництво і хто від цього виграє? На мій погляд, такі методи роботи (погрози та вимагання) навпаки зменшують їх шанси домовитись із забудовником. Особливо при тому, що вони прямо заявляють, що хочуть грошей. На domik сьогодні написали про їх вчорашній візит за грошами на офіс Зім. Шкода, що за вимагання їх поліції не здали, доказів вистачило б.
Екатерина17.12.2016 о 11:20Ірина Романова
Цей дідюк ще гордиться, що зупинив Паризький квартал(хоч і на 3 місяці))). Ну ппц як круто отримати недострой , це ж так “класно” жити поряд з недостроєм, це так”прикрашає” місто. Прям привід для гордості)))Напевне, за 3 місяці цей гімнюк планує нормально грошиків збити
Екатерина17.12.2016 о 11:15Ірина Романова
Пані Ірино, я не розумію, чому Ви дозволяєте аферистам і вимагальникам користуватися Вашою сторінкою для своїх нікчемних цілей?
Екатерина17.12.2016 о 11:13Ірина Романова
З Доміка:
Хочу поделиться с Вами вчерашним вечерним происшествием.
В офис компании ZIM Capital Group, в 18.40 пожаловал человек, представился Владимиром, просил встречи с руководством.
Владельца компании на месте не было, его принял заместитель.
По словам Владимира, он является помощником и представителем некого господина Дядюка и пришёл договариваться о прекращении давления на компанию ZIM Capital Group и в частности ЖК ParkLand. Взамен он хотел денежную компенсацию за проделанную работу и гарантировал помощь в переговорах с владельцем дома на территории ParkLandа.
Заместитель, услышав стоимость “вознаграждения” начал торговаться и предлагать меньшую сумму, но что, помощник господина Дядюка – Владимир, сказал, что не он выставляет ценник и ему нужно согласовать, согласен ли господин Дядюк на предложенную сумму. Несколько раз он ему перезванивал и в итоге согласились на озвученную нами цифру.
Но так как компания ZIM Capital Group не ведет переговоры с мошенниками и вымогателями, и тем более не намерена платить взятки, данного человека выкинули из офиса.
Дядюк не однократно и писал и говорил, что у него есть знакомые депутаты и чиновники разных рангов и не удивлюсь что это изначально была спланированная акция с нагнетанием ситуации, зная на каком этапе документы и когда нажать, чтоб откусить свой кусок пирога…
Судя по всему, акцент был сделан на продавливание ситуации до получения нами Декларации о вводе в эксплуатацию по 4-у дому…
Но узнав, что уже документ получен, решили любыми путями незаконно обогатиться по средством “громадских дiячiв” и борьбой с незаконными стройками
Вот Вам и бескорыстные деятели и их методы работы…Петрович17.12.2016 о 10:15Ірина Романова
А Бондарь его коллега, которые вместе выпрашивают деньги у застройщика. Дайте денюжек, ну дайте.
Мы такие серьезные безработные юристы)
А вокруг нас боты.
Так приходите два уникала в Паркленд местные жители с вами встретятся и все обсудят.
Ботоводы это Дюядюк и компания))Петрович17.12.2016 о 10:13Ірина Романова
Ахахахах Дядюк – это аферист, который вымогает деньги у застройщика)))
Дай денюжек пожалуйста)))Ghoast17.12.2016 о 09:04Владимир Бондарь
Скажу честно-Новой Англией мы ещё не занимались,как впрочем и Парелендом.Всё время уходило на Пражский квартал-2,который мы вчера благополучно остановили http:/...
Доброго дня.
Викладу деякі свої думки.
Перше: домік нічого не зачищує.
На форумі є можливість голосувати за репутацію користувача форуму (кожен учасник може це зробити тільки раз для іншого учасника), скоріше за все незадоволені (перелякані) інвестори знизили репутацію вашого користувача і його автоматично було заблоковано. Сам сайт domik, а точніше його адміністратори, не займаються таким. Коли люди вкладають кошти зібрані десятиліттями в забудову їм не хочеться читати дописи якихось адвокатів, що погрожуть звести на нівець їхні інвестиції, тому підсвідомо влючається режим самозахисту. Не сприймайте це як атаку ботів чи ще що.Друге: цікавить ваша позиція щодо паркленду і з чим пов’язана така вибірковість?
В нашому чудовому місті (а ви ж типу такі захисники Києва) є ряд вкрай незаконних побудов в центі (які дійсно псують аутентичність самого міста) і чомусь ви з ними не боретеся. Чому? (а тому, що вам оплачують клієнти боротьбу з вибірковими забудовами?).По пражському кварталу 2 більш-менш зрозуміло, там дійсно багато приватних будинків біля який такі “хмарочоси” не вписуються. Але, наскільки я зрозумів, все ж забудову не зупинили повністю, а призупинили до вияснення обставин.
Тому моє питання ще раз, чому ви вибірково прив’язалися до паркленду, який з смітника і розповсюдника наркоманів робить чудову забудову для молодих і сучасних сімей? Хоча з дописів вище зрозуміло, що вам за це платять.
В будь-якому випадку (це власне моя думка) ПаркЛенд – це не та забудова через яку потрібно роботи стільки галасу і підносити це як першочергова проблема усіх забудов в Києві.
В наш час потрібно приймати будь-які позитивні речі, що робляться для людей і міста, а не старатися їх знищити.
P.S. Є інвестором паркленду і надіюся ви знайдете компроміс між вашим замовником і керівництвом ЗІМ.
Олександр Дядюк17.12.2016 о 03:14Ірина Романова
До речі, так ніхто і не пояснив – чи узгодили підвищення поверховості з аеропортом. Адже недаремно там недозволяли будувати вище 4 поверхів
Олександр Дядюк17.12.2016 о 03:11Ірина Романова
Начебто 4 будинок здали, хоча всі ми розуміємо, що по фальшифих деклараціях і проектах, тому що по містобудівних умовах там 4 поверхи і підвищення поверховості їм ніхто не дозволяв.
Але я писав, що перші 4 будинки мене не цікавлять.
Хоча, коли тепер вся ця ботна братія мене розізлила і я вже думаю, чи не зайнятись і 4 будинком та не скасуватиі по ньому декларацію к чортям собачим? Але заздалегіть попереджаю – до мене жодних претензій – всі претензії до недобросовісного забудовника.
Побачимо, але це буде останній принаймні будинок де афера забудовника пройшла.
Більш не пройдеВладимир Бондарь17.12.2016 о 01:06Владимир Бондарь17.12.2016 о 01:04Ірина Романова
Скажу честно-Новой Англией мы ещё не занимались,как впрочем и Парелендом.Всё время уходило на Пражский квартал-2,который мы вчера благополучно остановили http://kiev4you.org/.Теперь займёмся!Дядюк профессиональный юрист,а я риелтор.Я никогда не посоветую своему клиенту отдать полтора лимона за предварительный договор с инвестиционной компанией,да ещё когда застройщик не выкупил землю под продаваемым домом,а этажность завышена.И второе,ни риелтор ни гражданский активист не будет общаться и тем более помогать хамам.А вот то,что застройщик Паркленда договаривается с Домиком о зачистке полезной потенциальным инвесторам информации наводит на очень нехорошие мысли.Теперь точно займёмся.
Справедливый16.12.2016 о 18:24Ірина Романова
В том то и вопрос, что если я всё таки куплю квартиру в ПЛ, меня не устраивает не законно стоящая Новая Англия.
Ты написал, что борец за справедливость и гражданский активист. Я гражданин Украины и хочу, чтоб ты помог мне с выбором комплекса.
Ты писал, что не заангажированный, так вот помоги мне и расскажи про законность Новой Англии!Олександр Дядюк16.12.2016 о 17:43Ірина Романова
Боти забудовника на Доміку прям оргію влаштували, прям соцсорєвнованіє якесть – хто більше какашок у дядюка накидає.
Взагалі то це не порядно з боку Доміка – давати можливість будь кому бажаючому обливати брудом Дядюка і недавати Дядюку можливість висловити свою точку зору.
Дядюка начебто забанили за грубість на доміку, але ті дописи які я писав – просто верх вічливості у порівнянні з тим, що на Доміку пишуть на мене – і дивина – на Доміку тих грубіянів чомусь не банять?!
Я вже практично не маю сумнівів, що Домік банальний комерційний проект, де за бабки дадуть широку можливість піарити будь яку забудову, будь чию – хоч Войцеховського, але якщо ти найняв окрему сторінку (на форумах Доміка спочатку йде окремий список обраних – яких критикувати не можна – бо одразу бан), як я зрозумів – це платне розміщення окремої сторінки забудовника, а потім внизу загальний список “прочіх”, яких критикувати можна як завгодно).
Відтак, жодної обьєктивності, неупередженості і елементарної чесності від суто комерційного проекту очікувати нічого.
Малошановний “псевдо-справедливий”, я вже вам писав, я тут не громадський активіст, а юрист, а тому:
– по перше – звідки ви взяли, що я вам щось должен?
– а по друге – ні мені, ні тим паче інвесторам Парк Ленду немає жодного діла ні до Липок ні до Нової Англії. Тому не треба певреводити стрєлки з проблем і дуже серйозних проблем Парк Ленда, на якісь липки які хрен зна де і ваших інвесторів навряд чи цікавлять.
Ні тут, ні на Доміку, забудовник так і не надав чітких пояснень по суті існуючих проблем, які є по Парк Ленду.
А вся аргументація – “у інших також незаконно”, що є по суті визнанням з боку забудовника, що у Парк Ленді таки – незаконно.
Незумівши дати жодних пояснень, окрім – “у інших тоже незаконно” боти перейшли до іншої тактики із арсеналу “бригади Войцеховського” – забалтувать тєму.
В той час, коли комерційна шаражка Домік негайно затирає критичні дописи щодо їх рекламодавця, боти засмічують сторінку різними дописами про двері і прочую мєлочовку, лиш би критичні згадки опустились чим далі і їх ніхто не бачив.
Звичайно і двері і парковки і прочая битовуха має важливе значення, але яке це матиме значення, якщо люди не отримають правовстановлюючі документи на свої квартири, через те, що забудовник їх обманув і продавав квартири на тих поверхах, на будівництво яких у нього немає жодних дозволів?
Чи цим інвесторам легше стане від розмов про парковки і ремонти унітаза?
Але забудовник як партизан, про реальні проблеми мовчить – як у рот води набрав, а його боти на форумах на всю стараються щоб заболтати проблемні питання і відволікти увагу інвесторівСправедливый16.12.2016 о 15:36Олександр Дядюк
Вони з весни там микались і мало толку. Я в цю спарву залучився лише в кінці жовтня. Дійсно, зупинено покищо на три місяці, проте - із скасуванням декларацій....
Я, мне, я…трахну в суде… отличный лексикон…
Ты по теме, по теме отвечай!!!
Укажи застройщика с ПРОЗРАЧНЫМИ ДОКУМЕНТАМИ!!!
Что там в Липках??
Англии??Олександр Дядюк16.12.2016 о 12:41Ірина Романова
Вони з весни там микались і мало толку.
Я в цю спарву залучився лише в кінці жовтня.
Дійсно, зупинено покищо на три місяці, проте – із скасуванням декларацій.
А мені цього достатньо, щоб я зібраав всі документи щодо неможливості там будувати і трахнув їх усіх у суді.
Мені ці три місяці хватить.Справедливый16.12.2016 о 10:58Ірина Романова
Главное много говорить, а вдруг включится режим путинского маятника и убаюкает своим словесным поносом…
Шо попало лiпе, а влруг попре….
Ты по теме, по теме отвечай!!!
Укажи застройщика с ПРОЗРАЧНЫМИ ДОКУМЕНТАМИ!!!
Что там в Липках??
Англии??Андрій16.12.2016 о 09:03Олександр Дядюк
Що ж ви так заістерили? Вас уже реальні інвестори і на Доміку прижали, що ви нічого внятного їм сказати не можете, а тому почали забалтувати тему дописами про ...
Так там зупинка не на завжди, а на час перевірки документації.
Олександр Дядюк15.12.2016 о 21:13Ірина Романова
Що ж ви так заістерили?
Вас уже реальні інвестори і на Доміку прижали, що ви нічого внятного їм сказати не можете, а тому почали забалтувати тему дописами про кладовки і т.д.
І “соскаківать з тєми” та переводити стрєлки на “Нову Англію” не треба. Інвесторам Парк Ленда, навряд чи це цікаво.
Чи злякались, що господар з роботи повиганяє, за погану роботу?
До речі на Доміку дехто гордор надувши щоки вєщал, що хіба один юрист зможе зупинити велику стройку?
Повідомляю – ЗМОЖЕ. Тим паче я не один.
Сьогодні, дякуючи в тому числі і вашому скромному слузі (хоча я підключився до цієї теми лише кілька місяців тому), ми домоглись скасування аж СЕМИ декларацій про початок будівельних робіт і вручення представнику забудовника приписів про зупинення будь яких робіт, по будівництву масштабного житлового комплексу “Пражський квартал-2” у Петропавлівській Борщагівці, Києво-Святошинського району.
Так що Дядюк зможе – дайте лише трошечки часу.
Ось відео на сторінці у фейсбуцімого, яке зняв мій друг і соратник https://www.facebook.com/vladimir.bondar
А це те ж саме у ютубі
Звиянюсь за мою може не саму красиву лисину, але ж куди мені її дітиА це відео попередньої зустрічі тиждень тому, де ми владі (Керівникам обласної держархбудінспекції) розказуємо – хто кому рабінович
Справедливый15.12.2016 о 14:31Олександр Дядюк
Я з вами свиней не пас і на будь яких підстав переходити на ти не давав. І не треба переводити стрєлки, що всі будують незаконно. Поняття законності оціночне ...
Ты б лучше свиней пас, судя по своему виду, мог бы в них затеряться!
Чтоб общаться на Вы, нужно иметь уважение, исходя из картины – лжец, самопиарщик, пустослов, продажная шкура, обращение к тебе на ТЫ – огромный комплимент!!!
Кроме тебя тут стрелки никто и не переводит!!!
Указал застройщиков с ПРОЗРАЧНЫМИ документами – НЕТ
По Липкам ответил – НЕТ
По Новой Англии ответил – НЕТ!
Так что не нужно тут портить воздух!Олександр Дядюк15.12.2016 о 13:58Ірина Романова
Я з вами свиней не пас і на будь яких підстав переходити на ти не давав.
І не треба переводити стрєлки, що всі будують незаконно.
Поняття законності оціночне – є ті хто на початок будівництва має весь належний пакет дозвільних документів, а є ті, хто продає повітря, в надії, що якось там колись, як небудь він якісь документи отримаєСправедливый15.12.2016 о 13:50Олександр Дядюк
До речі - забудовника таки додавили на Доміку і він був вимушений визнати, що дозволу на збільшення поверховості по 5 будинку у нього немаю, дєскать - в процесі...
Я б с удовольствием купил купил квартиру у застройщика, у которого будут все документы в порядке, но таких, вот уж сколько лет в Киеве ни нашлось ни одного!!! Покажи мне такого, если ты сможешь + 100 в карму.
И к тому же про клиента, чьи интересы ты представляешь…
Вот мне интересно… если заболеть твоим же синдромом дауна и представить что всё то – незаконное… твоему клиенту будет ГАРАЗДО лучше иметь дом с недостроем?? или твоя миссия прокачать на деньги, которые, судя по разыгравшемуся аппетиту клиента, хочется выбить за свой сарай от застройщика??Справедливый15.12.2016 о 13:11Олександр Дядюк
"Зюлєйка" - ти спочатку відкрий лічіко - а потім будеш "вєшать", що ти реальний інвестор. і гріх таким як ти буде, що ви вводите в омангу інвесторів, а потім ч...
А где я написал, что я инвестор??
Главное, чтоб ты денег заработал!
Удачи тебе!Олександр Дядюк15.12.2016 о 13:10Ірина Романова
До речі – забудовника таки додавили на Доміку і він був вимушений визнати, що дозволу на збільшення поверховості по 5 будинку у нього немаю, дєскать – в процесі.
Тобто, забудовник усвідомлюючи, що у нього немає дозволу на будівництво верхніх поверхів і НЕ МАЮЧИ ЖОДНИХ ГАРАНТІЙ, що він коли небудь отримає такий дозвіл – тим не менше втюхував нещасним інветорам там квартири!
Ну і хіба не шахраї?
До речі, мій клієнт живий і здоровий і забудовник це чудово знаєОлександр Дядюк15.12.2016 о 12:49Ірина Романова
“Зюлєйка” – ти спочатку відкрий лічіко – а потім будеш “вєшать”, що ти реальний інвестор.
і гріх таким як ти буде, що ви вводите в омангу інвесторів, а потім через таких іуд люди постраждаютьfinansist15.12.2016 о 12:43Артем
Про косяки засройщика (к-е вряд ли он будет устранять если подписан акт приема передачи): 1. вводный стояк канализации - раструб на 45 градусов задран на 5 см ...
не захищаю забудовника. Сам власник квартири. Але по 2 пункту ви не праві.
Сходіть в ЖЕК візміть ПДФ файл як це зробив я, сходіть в Варус там є ксерокс і за 8 гривень роздрукуйте в тому масштабі який ви хочете – хоч всю ванну на а4.
Будь ласка за пораду.Справедливый15.12.2016 о 12:19Ірина Романова
БРАВО!!!
Всё это ты уже писал и повторяешься всё снова и снова…
Что то новенького есть??
Когда ты пытаешься переставлять слова местами и много много не по теме говорить, тем самым, сам выглядишь дураком, которому нечего сказать по факту, кроме как пытаться тысячами одинаковых слов, переставляемых с места на место, навязать своему собеседнику свою ложную точку зрения, ни чем не подтверждённую!
Ты хочешь сказать, что все те люди, которые показали своё право собственности и которые живут с пропиской и подключёнными коммуникациями – дураки??
Лично я, все для себя решил на счёт ПаркЛенда и верить подобным проституткам, ведущихся на рубль, не намерен!Олександр Дядюк15.12.2016 о 12:10Ірина Романова
До речі, тільки що звернув увагу на одне протиріччя:
Згідно Закону України “Про містобудівну діяльність”, проектувальник приступає до розробки проекту будівництва після отримання Містобудівних умов та обмежень.
Містобудівні умови та обмеження на забудову Практичної 1, 3 були видані забудовнику тДепартаментом містобудування та архітектури КМДА лише 18.01.2016 року (я скан цих документів виклав на своєму сайті)
А те погодження з Мінрегіонбуду на збільшення поверховості, яке викладено на першій сторінці форуму Доміка датоване ще 25.06.2015 року, тобто ще за півроку до отримання забудовником містобудівних умов та обмежень. Я в шоці – цього просто не мало б бутиОлександр Дядюк15.12.2016 о 11:37Ірина Романова
Якщо з паном Ником, в чомусь навіть можна погодитись, принаймні нормально дискутувати, то з неадекватом-анонімом, що хоробро ховається під ніком “справедливий” дискутувати нема про що.
Зазначу лише наостанок щодо “порядочності” – я вже писав, що я завжди виступаю з відкритим забралом, а тому одразу ж написав, що цією темою я займаюсь не як громадський активіст, а як приватний юрист, що надає правову допомогу конкретній людині, тому всі істерики і верески про громадського активіста залиште при собі – я тут не громадський активіст.
Тепер пару слів пагу “Ніку”. Розумієте, я дуже добре зенаю “технологію” діяльності войцеховського, тому я не стверджував, що Зім Кепіталд груп – це Войцеховський, але їх методи дуже схожі – це агресивна реклама, коли 2клієнта” буквально охмуряють (ну щоб не дуже цікавився документами, в крайньому покажуть пару, але не весь пакет – бо його нема),
Це активна і грамотна робота цілої бригади тролдів, які стаєю накидаються на будь якого критика забудовника, а якщо заперечити нічим – “забалтують” тему, накидаючи гілку форуму різні дописами про обміри БТІ, стоянку, обої – та все, що завгодно – лиш би критичний допис опустився десь далеко по сторінках і його ніхто не бачив (саме це ми зараз спостерігаємо на Доміку).
Я лише звернув увагу на “поразітєльную схожесть”.
Можливо у Зім Кепітал Груп працює хтось із колишніх менеджерів Войцеховського і поділився “технологіями”, не знаю.
Щодо того, що Зім Кепітал Груп будує.
А що Войцеховський не будував?
У Войцеховськог також багато збудованих обьєктів, він багато чого збудував, правда через незаконінсть мало що ввів у експлуатацію.
Одна знайома (я представляв її за позовом про стягнення пені, у звязку з невчасним введенням будинку по Харківському шосе 19 в експлуатацію.
Так вона вже кілька років живе, але немає ні документів на право власності ні постійних схем підключення комунцікацій.
І те, що вашому забудовнику вдалось якось “порєшать” з відомим хапужкою Абрамовським – так його уже нема у міністерстві і не факт, що і ще знову вдасться “порєшать”.
Щодо того, що я моїх опонентів називаю ботами забудовника – так ви не ховайтесь під ніками. Хто я відомо, вчора я пропонував побачити мене навіть особисто по тєліку є моя сторінка у фейсбуку.
А коли на мене накидається істеричний анонім “Справедливий”, то що я можу думати.
І останнє – я не пишу домисли.
Хіба є домислом те, що у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно – немає вулиці Практична і що за адресою реєстр не видає інформації про зареєстроване право власності – по вулиці. Це що домисли?
Чи домислами є ті містобудівні умови та обмеження, згідно яких на ділянці мають будуватись хати (будинки садибного типу), не вище 4 поверхів, а не багатоквартирні жилі будинки?
Чи домислом є те, що у деклараціях на початок будівельних робіт не вказано кількість квартир, які мають бути збудовані (бо формально має будуватись хата)? Я лише звертаю увагу на ці конкретні факти, а за домислами – це до ботів забудовника, вони по цьому специСправедливый15.12.2016 о 10:31Ірина Романова
Рукоплещу стоя сия неодеквату!!!
После последних слов, что мне все равно на незаконность Новой Англии, Липок и т.д., мне за них не платят – разбились иллюзии о честности и порядности “громадського дiяча”… опять только деньги, а так пел хорошо… я…я…я…Ірина Романова
Я надеюсь, что конфликт (если он и вправду имеет место быть) между ЗИМом и вашим клиентом удастся уладить таким образом, что бы все остались довольны. Просто хочется в это верить.
А то, что такие участки и дальше будут выкупаться для перестройки с частного сектора в жилые массивы я не сомневаюсь. Это тенденция повсеместна и в ней ничего плохого нету, надо это понимать…
И огромная просьба к Вам – прекратите приписывать всех форумчан к ботам и троллям. У вас нет серьезных доказательств, что бы это утверждать. Как было написано выше, 21 век за окном, и общение посредством соц-сетей и форумов это норма, хотя бы для тех кто живет в ногу с современным ритмом.
Занимайтесь своей работой и решайте ситуацию, а не публикуйте свои домыслы выдавая их за факты. Вот когда будут доказательства. что ЗИМ это затеял как кидалово, тогда и указывайте на это. Хотя я сильно сомневаюсь, что Вы такие факты найдете.Ірина Романова
Олександр Дядюк, сомневаюсь в правильности сравнения ZIM Capital Group с застройками гражданина Войцеховсткого. Зайдите на территорию комплекса и сами убедитесь что компания старается сделать что-то нормальное. Пускай есть косяки, и заморочки. Но на фоне соседних комплексов Парк Лэнд выглядит как минимум очень достойно, ИМХО.
И Вам как юристу и правозащитнику давно не секрет каким образом у нас в стране приходиться решать деловые вопросы. Бюрократическая система построенная нашими бизнес-олигархическими кланами порой доходит до такого абсурда, что иначе как через взятки ничего и не сделать. Для этого собственно и сидят они в больших кабинетах, и рвутся туда с такой силой уж никак не с благих побуждений. Я это не приветствую, а всего лишь исхожу из реалий нашего времени. Посмотрим на ситуацию со стороны: Есть замечательный район Голосеево, где дальше по ул. Трутенко от метро Васильковская располагалась пром-зона. И что происходит сейчас – заброшенные пустыри преображаются в жилые массивы (соц нагрузка и тп это уже отдельный разговор). но всё же…Это не парковая зона или зона отдыха. а заброшенный пустырь.Олександр Дядюк15.12.2016 о 02:49Ірина Романова
Що цікаво, «ZIM Capital Group», зявилвсь буквально нізвідки в кінці 2014 року, і почала здійснювати ряд масштабних проектів.
Кінець 2014року – це якраз пора, коли почала падати зірка Войцеховського.
Чи не є це реінкарнація капіталів останнього?
Хоча може я і помиляюсь.
Проте, вже згадуваний колишній замміністра Абрамовсьткий, який погоджував підвищення поверховості для «ZIM Capital Group», був головним лобістом Войцеховського у мінрегіонбудіОлександр Дядюк14.12.2016 о 21:01Ірина Романова
Дійсно, на першій сторінці Парк ленда на Доміку є такий лист.
З нього слідує, що перші три будинки все ж таки збудовані з відхиленням від державних будівельних норм?
тепер щодо юридичної сили самого листа.
Ви знаєте, що має бути у документі, який видає орган влади і який має дійсно юридичну силу? – ПОСИЛАННЯ НА НОРМИ ПРАВА.
У справжньому документі мало б бути написане таке: … “згідно ст…. такої то Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності, Мінрегіонбуд має право надавати дозволи на відхилення від державних будівеельних норм, а відтак керуючись ст.ст. такими то, закону такого то Мінрегіонбуд дає дозвіл на відхилення від державних будівельних норм.
Ви у тому листі бачили хоч одне посилання на норми хоч якогось нормативно-правового акту, який надає Мінрегіонбуду право дозволяти кому б то не було порушувати ДЕРЖАВНІ будівельні норми?
Нагадаю, що згідно ст. 19 Конституції України, органи влади та їх посадові особи можуть діяти виключно на підставі Конституції і Законів України та у визначених ними межах.
Тому, щоб Мінрегіонбуд надавав комусь право відступати від державних будівельних норм, спочатку мав би бути закон (норма права) яка б надавала мінрегіонбуду повноваження давати такі дозволи. Такого закону немає, відтак Мінрегіонбуд такого права немає.
Колишнього замміністра Абрамовського я особисто знаю і знаю, що йому прийшлось тікати з Мінрегіонбуду, бо він там так накуралєсів, по корупції, що нехай ще бога молить, що йому дали отак просто спригнуть з тєми, хоча там конкретно пахло тюрмою.
Я ще перевірю чи такий лист дійсно видавався і яка його юридична сила.Ще раз нагадую для аноніма “Олега”, я на доміку якраз писав зворотнє – що перші три будинки законні (хоча вже зараз у цьому не впевнений).
Але бог з тими першими 3 чи 4 будинками. Як я вище писав – вони мене не цікавлять.
А чи є погодження на інші будинки?
І останнє – ось їхав у офіс чув рекламу Парк ленда – “налітай, фантастичні знижки – розбирайте чим швидше….”.
Може поспішають чим швидше продати і звалити?Олег14.12.2016 о 15:57Ірина Романова
Дядюк уже обосрался с первыми тремя домами, когда кричал что их нет в реестре и продолжает лить фейки в ленту)
Засланный козачек соседнего комплекса))Гоша14.12.2016 о 13:47Ірина Романова
На форуме домика ПаркЛенд, на 1-й странице есть скан данного документа.
Олександр Дядюк14.12.2016 о 13:15Ірина Романова
Я вже зробив запит у Мінрегіонбуд. Але скажу вам прямо і як юрист і як громадський активіст я часто маю справу із забудовами.
І, як правило, наявність документів, в наш смутний час – є чи не основною рекламною фішкою забудовника, для того щоб приманити в наш час дуже пуганих інвесторів.
Тому, маючи такі належні всі дозвільні документи, забудовник першим чином викладає їх на сайті проекту. Це сьогодні діє на потенційного інвестора як найкраща реклама.
На сторінці Парк Ленду немає жодних копій будь яких дозвільних документів, що підтверджували б законність будівництва.
Але ви могли бачити, хай і поступово, але я отримаю всі документи і повірте, належно захищу інтереси мого клієнта.
Така в мене роботаАндрей14.12.2016 о 12:33Ірина Романова
Рік назад при інвестуванні в будівництво цей дозвіл я бачив.
Та й Ви я думаю розумієте, якби його не було будинки б не ввели в експлуатацію.
З Вашими зв’язками не проблема його дістати, було б бажання))