ЖК «Пражский Квартал-2» в Петропавловской Борщаговке
Читати огляд-
ПитанняДоДядюка!!!20.02.2017 о 16:38
Олександр Дядюк
Ви не знайшли відповідь - бо вона вас не цікавить. Варто забудовнику відмовитись від права користування іншою частиною землі і будівництва на ній (зверніть ува...
Це як завжди тільки слова?
Я зроблю скріншот цього повідомлення, і якщо ситуація трохи зміниться і забудовник відмовиться від подальшої забудови, а люди в уже збудованих і завершених будинках не зможуть отримати права власності ітд, то це буде значити тільки те, що Ви не відповідаєте за свої слова.
Зазначу, що це стосується не тільки ЕХО, буду слідкувати за розвитком подій.
І повірте, мені взагалі глубоко всерівно на забудовників, їхні мутки ітд, я виступаю на стороні інвесторів (а саме це десятки сімей, які стали заручниками через ваші війни). А як ми знаємо кожна війна вістоює чиїсь “інтереси”, будь якими способами.Арэн20.02.2017 о 16:38Олександр Дядюк
Ви не знайшли відповідь - бо вона вас не цікавить. Варто забудовнику відмовитись від права користування іншою частиною землі і будівництва на ній (зверніть ува...
Санюшечка. На чужой вершок не разевай роток. Ты палишься и не краснеешь. Благодетель нашёлся:)
БА! СТОП!
Секундочку. То есть это получается что лес теперь ты не защищаешь?:DDDDD Как же так Санёчек?
Ты ж там кричал что “Я ВАС БЕЗ КВАРТИР ОСТАВЛЮ”, а сейчас пишешь что готов нам помогать.
Таки помоги нам сейчас. Просто закинь это дело и займись чем-то реально полезным.Арэн20.02.2017 о 16:34Олександр Дядюк
Нэуважаемый Арэн - ви в соте повторюєте одне і те ж, але жодним чином нічого не заперечили. Ще раз - ще є час досягти розумного компромісу - і єдине, що заважа...
Вообще неуважаемый Санька, я буду и в тысячный раз повторять пока до тебя не дойдёт что ты пишешь откровенную лажу. Компромиса не будет. Даже не пытайся корчить из себя гения блефа. Чмоки.
Арэн20.02.2017 о 16:29Олександр Дядюк
Ні - це одні із небагатьох порядних і чесних людей - які я не знаю чи ходять у церкву - але живуть по божих заповідях. А отой що посередині один із небагатьох ...
Саша, ты не можешь даже в комментарии. Как ты стал юристом? :)))
Олександр Дядюк20.02.2017 о 15:52ПитанняДоДядюка!!!
ПитанняДоДядюка? Як читаю Ваші деферамби, погрози, заклики ітд. Але так і не знайшов для себе відповідь на запитання. Житель, купив квартиру в першій секція Е...
Ви не знайшли відповідь – бо вона вас не цікавить.
Варто забудовнику відмовитись від права користування іншою частиною землі і будівництва на ній (зверніть увагу – не від усієї землі – а лише від тієї яка не забудована і на якій ліс) – і я сам перший готовий сприяти тому щоб ті будинки які вже збудовані були узаконені і люди там не мали проблем.
Ще раз – я перший готовий сприяти цьомуПитанняДоДядюка!!!20.02.2017 о 15:44ПитанняДоДядюка?
Як читаю Ваші деферамби, погрози, заклики ітд. Але так і не знайшов для себе відповідь на запитання.
Житель, купив квартиру в першій секція ЕХО, будинок збудований і завершений. Подальші нехай не будують, інвестори тільки ЗА.
Інвесторів цікавить тільки їх ЗБУДОВАНИЙ і ЗАВЕРШЕНИЙ обєкт. На подальше будівництво всерівно, якщо його не буде то хай і не буде, все добре.
Гроші інвестору такого об*екта ніхто вже не поверне.
Як бути інвесторам вже ЗБУДОВАНИЙ І ЗАВЕРШЕННИХ будинків?Олександр Дядюк20.02.2017 о 14:53Арэн
Неуважаемый Саша. Если ты не владеешь внутренней информацией - это твои личные проблемы. Твоя риторика постоянно меняется от "мы не имеем цели сносить уже п...
Нэуважаемый Арэн – ви в соте повторюєте одне і те ж, але жодним чином нічого не заперечили.
Ще раз – ще є час досягти розумного компромісу – і єдине, що заважає цьому – паталогічна жадібність забужовникаОлександр Дядюк20.02.2017 о 14:50Арэн
Неуважаемый Саша. Если ты не владеешь внутренней информацией - это твои личные проблемы. Твоя риторика постоянно меняется от "мы не имеем цели сносить уже п...
Ні – це одні із небагатьох порядних і чесних людей – які я не знаю чи ходять у церкву – але живуть по божих заповідях.
А отой що посередині один із небагатьох порядних депутатів, приємне виключення із того гадюшника тварєй і мародерів, який називається Верховна Рада.
І саме тому, таких ненавидять аферисти, шулери і шахраї тіпа Р. ФатуллаєваВладимир Бондарь
Девочки,не ругайтесь.Этим делу не поможешь-только время зря тратите.Я тут переговорил с друзьями с этой фотки-решили кончать с этим беспределом.Надоело уже.Влож...
Це спеціалісти по бєспрєдєлам, там де вони – там бєспрєдел. А отому що посередині вчора трохи наваляли 🙂
Арэн20.02.2017 о 09:57Олександр Дядюк
Так СПРАВЖНІ інвестори і не проти - проти лише вірні раби-сектанти Фатуллаєва, які тут ізображають інвесторів. Єдине джерело загрози для вже існуючих інвестор...
Саша, ты сейчас как инвестор Пражского говоришь или как противник стройки?
Какой адекватный инвестор будет за то что бы менялась этажность, менялся проект и в следствии существовала потенциальная угроза нехватки квартир для всего пула инвесторов?
И кто тут сейчас говорит про алчность?:)Арэн20.02.2017 о 09:54Владимир Бондарь
Вот,читайте http://prazhsky.net.ua/
О, эта мусорка на которой рисовали пенисы теперь имеет премодерацию коментариев. Уууу, смотрится легитимно и незаангажировано:)
Арэн20.02.2017 о 09:53Олександр Дядюк
І ЩО Я СКОЇВ? Завадив одному конченому аферисту фатуллаєву набивати свої кишені, обманювати державу і людей? - так - я це скоїв! Що ще я скоїв? І яке ви відн...
НИЧЕГО САША. ТЫ ЕЩЕ НИЧЕГО НЕ СДЕЛАЛ. ВСЁ В ПОРЯДКЕ! ПИШИ БОЛЬША КАПСОМ БРАТ!
Арэн20.02.2017 о 09:52Владимир Бондарь
А Дядюк ничего противозаконного или антиобщественного не делал! Угрожать ему реалом бессмысленно,ибо он отсуживал в пользу Громады Киева земли у Пинчука,Шуфрича...
Дядюк. Антиобщественного. НЕ. Делал.
Господи… Ты сам вообще читаешь что ты пишешь?:)
Если бы он не делал что-то антиобщественного, ему бы не пришлось придумывать какие-то поджоги своей консервы, которую он по ошибке звёт машиной и в последствии писать тут опусы борясь с инвесторами.:)Арэн20.02.2017 о 09:49Олександр Дядюк
А всім підстілкам Фатуллаєва - ще раз повторю. На сьогодні в Празькому кварталі-2 продано не більше 100 квартир. Ми не заперечуємо проти будівництва значно бі...
Сашок, а может там вообще ничего не продано, а постройка ведётся на пожертвования из Скинии и на деле это три десятиэтажных храма?:)
Переделать проект уже готового здания – забавный бред.
То что вы вместе со своей “подружкой” вредите инвесторам – видно невооружённым глазом.Арэн20.02.2017 о 09:46Арэн20.02.2017 о 09:45Олександр Дядюк
Які нахрен 97%? В першому будинку (3 секції) - да! А Ви знаєте яку площу там збирається забудувати забудовник і скільки будинків звести, вирубавши ліс? Ще ра...
Неуважаемый Саша.
Если ты не владеешь внутренней информацией – это твои личные проблемы.
Твоя риторика постоянно меняется от “мы не имеем цели сносить уже построенный дом” (хотя на самом деле да) до “Я зі своєю компанією всерівно вас зупиню і отримаєте ви дірку від булика, а не квартири.”.Тебе не кажется что сейчас ты пытаешься сесть на оба стула?:)
Томас20.02.2017 о 09:41Владимир Бондарь18.02.2017 о 23:33Девочки,не ругайтесь.Этим делу не поможешь-только время зря тратите.Я тут переговорил с друзьями с этой фотки-решили кончать с этим беспределом.Надоело уже.
Владимир Бондарь18.02.2017 о 23:14Олександр Дядюк18.02.2017 о 22:03Ти не інвестор і тим паче не громада – а нещасна обдурена жертва секти – а свої погрози – засунь собі в дупу.
Ти ніхто – і звати тебе ніяк.
Ти боягуз – ти навіть ім’я своє ховаєш за ніком.
І більше тратити свій час я на тебе не збираюсь.
А справжнім інвесторам, що інвестували до 18 січня 2017 року – боятись нічого – всі вони отримають своє житло – особливо якщо об’єднаються з намиОлександр Дядюк18.02.2017 о 14:55Які нахрен 97%?
В першому будинку (3 секції) – да!
А Ви знаєте яку площу там збирається забудувати забудовник і скільки будинків звести, вирубавши ліс?
Ще раз – ми не ставимо на меті знести вже збудований будинок ми ставимо на меті – недопустити подальшого будівництва.
І якщо забудовник візьметься за розум і не наглітиме щодо подальшого будівництва – то жодних проблем із тими трьома вже збудованими секціями не буде.
Ще раз – не ми вороги інвесторів – а жадібність і наглість забудовника
Саме цей аферист фатуллаєв – усвідомлюючи, що він будує незаконно (і він це чудово знав) – тим не менше обманював потенційних інвесторів, брехав їм і видурював їх грошіХібаЦемаєЗначення?18.02.2017 о 11:29Олександр Дядюк
Так ви себе навіть не починали "черпать" Ще раз повторю - єдина перепона для відновлення будівництва і вирішення всіх проблем к всєобщому задоволенню - це пата...
В ЕХО продано 97% квартир. Нам куди пропонуєте переселитись?
Які 4 поверхи. Я Вам вже писав. Що наприклад наш будинок проданий, збудований, завершений.
Ні гроші повертати нам ні хто не буде, ні зносити його ніхто не буде, і проти заселити його?
Ну що за підхід такий? І Ви кажете що за інвестрорів?
Чому інвестори не в курсі що ви за нас?
За все прийдеться відповідати, за все у цьому житті відповідають.
Кожен зло, викликає протидію, закони всесвіту таки. +
І не потрібно себе оправдовувати, що ви боритесь проти міфічних сектантів ітд. Ви боритесь проти сотень людей. Запам*ятайте це! Проти сотень сімей, жінок, дітей!Олександр Дядюк18.02.2017 о 02:03Андрей
Стандартное игнорирование адекватных аргументов. Дядюк исчерпал себя)
Так ви себе навіть не починали “черпать”
Ще раз повторю – єдина перепона для відновлення будівництва і вирішення всіх проблем к всєобщому задоволенню – це паталогічна жадібність Фатуллаєва
Можна знайти розумний компроміс і відновити будівництво.
Ми готові розглядати різні варіанти.
Тільки не треба нас залякувати,словєсний понос фатуллаєвської братви вже дістав.Андрей18.02.2017 о 01:35Стандартное игнорирование адекватных аргументов. Дядюк исчерпал себя)
Олександр Дядюк18.02.2017 о 01:24А всім підстілкам Фатуллаєва – ще раз повторю.
На сьогодні в Празькому кварталі-2 продано не більше 100 квартир.
Ми не заперечуємо проти будівництва значно більшої кількості – до 400.
Це можна зробити, якщо переробити проект на 4 поверхові будинкти.
І всі 100 існуючих інвесторів отримають своє житло – і плюс ще 300 сімей.
Тому весь брєд підстілок Фатуллаєва,що ми щось шкодимо інвесторам – то брехня – яка і є сутністю всіх аферистів вроді Аделаджі, Мунтяна і фатуллаєва. Їх суть – брехня, лицемірство і обман.
Ми не несемо жодноїзагрози чи проблеми для існуючих 100 інвесторів і ще біля 300 до них в додачу.
Ми є
перешкодою для ненаситного алчного афериста Фатуллаєва – який ніяк не може нажертись,тому думає стравити нас з реальними інвесторами.
Але ми впевнені, що реальні інвестори вже давно все зрозуміли, а тут на нас накидаються лише фатуллаївські шавки – нещасні обмануті ідіоти з його секти.
Щось подібне я бачив – як обмануті нещасні люди, які залишились без житла аїх гроші видурив Аделаджа – груддю кидались на захист афериста АделаджіОлександр Дядюк18.02.2017 о 01:18RS
Дядюк, харе постити херню. Ти готов відповідати за все що ти скоїв, перед буквою закону і громадою? Якщо так то давай на чистоту, давай будем спілкуватись в реа...
І ЩО Я СКОЇВ?
Завадив одному конченому аферисту фатуллаєву набивати свої кишені, обманювати державу і людей? – так – я це скоїв!
Що ще я скоїв?
І яке ви відношення маєте до громади? Вона вас на щось уповноважувала?
І ви не путайте – сектантів скінії з громадою
А ваші погрози ви можете засунути собі в дупу.
В реалі завше готовий зустрітись – приїздіть у Київ -зустрінемоВладимир Бондарь18.02.2017 о 01:12А Дядюк ничего противозаконного или антиобщественного не делал! Угрожать ему реалом бессмысленно,ибо он отсуживал в пользу Громады Киева земли у Пинчука,Шуфрича и 147 га у Василия Хмельницкого и не бздел.Громада его уважает,Нардепы то же,а анонимные поджигатели и жартуны закончат плохо.И больно.
Владимир Бондарь
Вот,читайте http://prazhsky.net.ua/
Норм сайт, спонсори зацінили 🙂
Дядюк, харе постити херню. Ти готов відповідати за все що ти скоїв, перед буквою закону і громадою? Якщо так то давай на чистоту, давай будем спілкуватись в реалі? Це вже не жарти.
Андрей17.02.2017 о 23:19А кто из реальных инвесторов или хотя бы комментаторов видел и общался с Дядюком?
Люди вложили деньги в строительство и теперь могут выступать только против Дядюка. Балабола, который не может аргументировано ответить на поставленные вопросы. В каждом ответе “Фатуллаев и ко”. Никому не интересна их организация. Инвесторы хотят получить жилье. Так где конкретные ответы Дядюка на поставленные вопросы? Или ума не хватает отвечать конкретными фактами? Или фактов нет?Олександр Дядюк17.02.2017 о 23:05Так СПРАВЖНІ інвестори і не проти – проти лише вірні раби-сектанти Фатуллаєва, які тут ізображають інвесторів.
Єдине джерело загрози для вже існуючих інвесторів – це жадібність забудовника.
Ніхто не заважає забудовнику подати пакет документів на отримання дозволу по 5 категорії і будувати по закону свої законні 400 квартир в 4 поверхи.
Нап сьогодні в Пражському кварталі-2, не більше 100 інвесторів, так що 400 квартир, якізабудовник там міг би збудувати цілком хватить для тих хто вже став інвестором і ще навіть 300 квартир можна буде продати.
Але алчний забудовник не хоче нормально по закону будувати – він обезумів від жадоби бабла.
Тому ще раз повторю, жодних проблем по тих хто вже інвестував нема, просто забудовник шантажує їх, щоб їх руками пробити забудову на незаконні 1093 квартири.
Тому ще раз – ми не вороги існуючим інвесторам – ми їх союзники у боротьбі з алчним фатуллаєвимХібаЦемаєЗначення?17.02.2017 о 21:09Андрей
И в чем состоит обман?
Я ніде не побачив, що Ви хочете допомогти тим хто вже вклався і де будинки зведені.
І справді як би Ви були за добудову ІСНУЮЧИХ, але проти БУДІВНИЦТВА нових, я думаю інвестори би не були проти.
А так Ви руйнуєте цілі сімї, я уявляю стан людей які збирали багато років на ті квартири, у деяких вже не буде можливіть знову назбирати і це просто горе у сотень сімей.
І основна причина це ваші дії. Починаючий від міс на джипі, закінчуючи Вами Дядюк.
Я вельми надіюсь що люди все ж таки заселяться у зведені будинки і ніхто не постраждає.
Можна прикриватись “що ми за закон” ітд ітп, але всі ми прекрасно розуміємо, що будь яку забудову, будь яку компанію, будь яку організацію ітд. можна закрити, тільки потрібні $+ціль+час+достатня кількість людей.
По закону навіть цілі заводи можна віджимати.
І Ви користуючись цими недосконалими факторами, на грані знедолення СОТЕНЬ СІМЕЙ.Я майже не віруючий, але проживши вже не коротке життя, я бачу, що ЗЛО завжди повертається, такі закони всесвіту, у будь якому вигляді – побачите. І якщо ці люди будуть знедолені, воно обов*язково рано чи пізно перейде поріг Вашого дому. А форма у якій це відбудеться, хто його зна…
Андрей17.02.2017 о 20:18Олександр Дядюк17.02.2017 о 19:55Як цікаво читати сектантів Скінії – ну прямо смиренні агнці – стільки тваринної ненависті, агресії!
А де ж смірєніє?
Де возлюбі бліжнєго своєго??
Я завжди говорив, що сектанство немає жодного відношення до справжнього християнства.А я може і атеїст, але християнства в мені більше чим у Фатуллаєва і його лицемірів із Скінії всіх разом узятих.
Я ні до кого немаю ненависті, нікого не хочу “зарєзать” і я хочу так вирішити питання, щоб інвестори не постраждали.
Я (ми) готові шукати компроміс, при яколму ті, хто попався на обман забудовника – вже так і бути – отримали свої квартири – і дай їм бог щастя, але ми хочемо недопустити щоб Фатуллаєвська шайка обманювала нових нещаснихЖеня Дрозденко17.02.2017 о 17:36RS
В нього робота така. За це отримує бабло. Скористалися ситуацією з неоднозначного трактування норм по категорії будівництва + неадеквати рейдери, от і маєм. Але...
Напевне думає що безсмертний і що немає протидії на його дії, не знає напевне законів Нютона.
Цікаво як в такого зайнятого адвоката вистачає кожен день часу “обсирати” усіх інвесторів на різних форумах і казати, що йому за це не платять. Чимось нагадує отих кацапів ватників які за копійку строчать повідомлення і на всі адекватні аргументи плюють.
Дядюк Тварь
Этот комментарий удален как содержащий нецензурную лексику и признаки подстрекательства к нарушению УК Украины.
В нього робота така. За це отримує бабло. Скористалися ситуацією з неоднозначного трактування норм по категорії будівництва + неадеквати рейдери, от і маєм. Але вони не врахували що є досить велика громада інвесторів, яких він хоче виселити… а розуму не вистачає подумати про наслідки своїх дій
Дядюк Тварь17.02.2017 о 17:16Этот комментарий удален как содержащий нецензурную лексику и признаки подстрекательства к нарушению УК Украины.
Константин17.02.2017 о 15:56Олександр Дядюк
А я десь хоч раз заікався про виселення, тих хто уже живе? Моя діяльність спрямована на припинення протиправної забудови і недопущення того, щоб нечесні забудо...
Ну бред же, БД хоть когось обманув? Еліта-центр зібрало гроші і нічого не будувало. БД будує швидкими темпами – а Ви вставляєте палки в колеса. Хто з них виходить Еліта-центр? Виходидь Дядюк-аферист. Правда ж?
Навожу приклад, ЕХО Парк розпроданий весь будинок, збудований і закінчений. Фактично Ви звідтілля виселяєте людей.Олександр Дядюк17.02.2017 о 15:55Константин
НАПВРОТИ ЕХО ПАРКУ. Стоїть 3 висотки у 10 поверхів. Будувались 2 штуки в 80-х роках, а 1 в 90-х-00, Там МВС зараз :-) Вони тоже Войцеховські? :-) Смішний Ви....
Я не знаю ваш вік (ви ж анонім), але якби ви знали – скільки беззаконня було в 80-ті, а скільки в бандитські 90-ті
Константин17.02.2017 о 15:53Олександр Дядюк
Де зявились 10 поверхові висотки? назвіть точну адресу і точний рік. Бо я ваше село не дуже знаю
НАПВРОТИ ЕХО ПАРКУ. Стоїть 3 висотки у 10 поверхів. Будувались 2 штуки в 80-х роках, а 1 в 90-х-00, Там МВС зараз 🙂
Вони тоже Войцеховські? 🙂
Смішний Ви.
Петропавлівка буде забудовуватися і рости, як би Вам це не подобалось, але є таке понятяя як урбанізація.
І в цьому селі вже більше 100 будинків вище 5 того поверха, але Ви вирішили боротись там де “платять” розказуючи при цьому які всі погані, а ви “Дартаньян”… Сміх та й годі…
(гугл карту відкрийте і там чоловічком пройдіться, знаєте такий сайт?)Олександр Дядюк17.02.2017 о 15:28Константин
Ви знову не відповідаєте на питання :-) Хитрий жучара :-)) Як з*явилась там висотка у 10 поверхів у 80-ті роки? Тоді також "пробашляли" і Воцеховскі були в СССР...
Де зявились 10 поверхові висотки? назвіть точну адресу і точний рік. Бо я ваше село не дуже знаю
Олександр Дядюк17.02.2017 о 15:27А я десь хоч раз заікався про виселення, тих хто уже живе?
Моя діяльність спрямована на припинення протиправної забудови і недопущення того, щоб нечесні забудовники і далі виманювали гроші у людей і робили їх потенційними жертвами Еліта-Центрів.Константин17.02.2017 о 15:04Дядюк, больше 100 домов стоит в Софиевской и Петропавловской (что есть одно и тоже). Множество разных застройщиков, этажность от 5 до 10. И что??? Всех выселяем? 🙂 Около 10 000 семей?
Константин17.02.2017 о 14:53Олександр Дядюк
Назвіть мені норму чинного законодавства, яка говорить, що в селі можна 10 поверхів?
Ви знову не відповідаєте на питання 🙂 Хитрий жучара :-)) Як з*явилась там висотка у 10 поверхів у 80-ті роки? Тоді також “пробашляли” і Воцеховскі були в СССР? Чи “тролі забудовника” Фалутаєва ітд ітп?
Олександр Дядюк17.02.2017 о 14:44Назвіть мені норму чинного законодавства, яка говорить, що в селі можна 10 поверхів?
Константин17.02.2017 о 14:29Олександр Дядюк
Самий примітивний метод - перескочити на іншу тему. Ми їм про Хому - вони нам про Єрьому Яке відношення Комфорт Таун має до будівництва "Празького кварталу-2 ...
Это вы не отвечаете на 80% вопросов которые Вам задают (написал большой комент,но ответили на что хотели… Вопрос, как появился этот 9 этажный дом напротив ЕХО. 4 этажа же можно было? Но нет еще в 80-х когда это было селом, можно было 9. Если откровенно то в селе до 10 можно, но не больше.
Олександр Дядюк17.02.2017 о 11:14Самий примітивний метод – перескочити на іншу тему.
Ми їм про Хому – вони нам про Єрьому
Яке відношення Комфорт Таун має до будівництва “Празького кварталу-2 – а нагадаю – саме його ми обговорюємо.
І ще раз нагадаю членам сєкти забудовника – люди не за мусорку і не проти забудови.
Люди – ЗА! – але буджівництво має здійснюватись по закону – в межах нормативної щільності і поверховостіКонстантин17.02.2017 о 10:22Владимир Бондарь
Ух как разошлись-квартиры мы отжать хотим!Как ни зайдёшь на эту ветку- срач и оскорбления,а она создана для потенциальных инвесторов.Так вот для них резюмирую-е...
Какое Вам дело до этого? Это проблемы будущих жителей, а не Ваши!
Комфорт-Таун стоит на месте старого завода с загрезненными частицами и что? Посмотрите на кадастровую карту с загрязнениями, пол Киеве загрязнено цезием где не желательно жить – и живут же.
Вам люди скинули картинку сравнение Позняки, троещина,Борщага и Пражский. И любой адекватный поймет что шизофреники спонсируют и покупают квартиры в стольных Позняках с этажами в 25-30 с плотностью населения таком, что не то что утром не выехать, а метро не затолкатся. Садики и школы переполненны еще были в 2009, а за 8 лет там построили десятки домов и еще строятся – и не одной школы/садика. Вот где проблема, вот что нужно решать. Но там Владими Бондарь аферист, никто не заплатил?
Диаметр трубы позволит, поверьте, поскольку потребление газа населением уменьшается с каждым днем (энергоэфективность новых котлов на порядок лучше, дома теплее, а население больше экономит и переходит на альтернативные источники). Не переживайте за это.
Канализация до 11-12 этажей рассчитана там в селе, желательно конечно 9-10, но там и больше 10 нет, так что все хорошо.
Вы говорите что там мусорка была, но как же, те миллионеры которые там живут очень хотели что бы под окнами у них на расстоянии 20-40 метров была мусорка, но не современный комплекс. Парадокс?