ЖК «Синергия Киев» на Позняках
Читати огляд-
Даша24.10.2024 о 14:55
в нас все гаразд з стінами, звукоізоляція хороша, а як буде ремонт, то стіни ще менше пропускатимуть звук. Можете спробувати виміряти звук шумоміром
Доброго дня шановні , що ви думаєте на привід гіпсових стін між кімнатами, які руками хитаються і на мене якщо навалитись на них то вони впадуть . Особливо видно що були на них трещини, але тільки на міжкімнатних. Також сумниві на рахунок нормальної звукоізоляції .
З міжквартирнимии стінами все ок .Миша25.09.2024 о 14:28здили на выходных смотреть єтот ЖК, неплохой бюджетный вариант. Для тех в кого немного денег как раз отлично, хорошо сочетается комфорт и цена.
Олег16.07.2024 о 13:30Макс
Олег, я б на вашем месте вообще не отвечал Александру, мне кажется это кто то из конкурентов или недоброжелателей. Уж очень больно похоже на это) если вам все о...
та нічого, мені цікаво поспілкуватися з Олександром) я вже купив тут квартиру, не сподобається перепродам і зароблю, сподобається – житиму чи здаватиму)
Олександр16.07.2024 о 09:56Олег
ну знаєте кожному своє, я бачу тенденцію як в німців вже частіше переймають і українці. Комусь це не ок, комусь взагалі нормас, особливо коли молодий ще і подор...
Ну, якщо ви такий не вибагливий і вам все одно де жити, то тоді варіант нормальний.
Вже краще жити так, ніж в переході чи зі своїм лахміттям вештатись по зйомних квартирах все життя.Олег16.07.2024 о 09:46Олександр
Ну, сподівайтесь далі, що приватний сектор вам хтось на забудову віддасть, я ж не забороняю мріяти. Ви коли небудь здавали житло в оренду? Бачу, що ні. У мене є...
ну знаєте кожному своє, я бачу тенденцію як в німців вже частіше переймають і українці. Комусь це не ок, комусь взагалі нормас, особливо коли молодий ще і подорожуєш) так, в синергія сіті кращі матеріали і сам жк прям топовий тут погоджуся) але щоб прям погані матеріали були в Синергія Київ, то ні, є значно гірші варіанти в десятки разів
І вікна рехау мені окОлександр16.07.2024 о 09:27Макс
Олег, я б на вашем месте вообще не отвечал Александру, мне кажется это кто то из конкурентов или недоброжелателей. Уж очень больно похоже на это) если вам все о...
Який я конкурент? Фантазія у вас що треба)
Мені не сподобався жк – я свою думку висловив. А що той Олег намагається мені довести, гадки не маю. Немає у вас грошей купити кращий варіант, ну живіть серед лісу з бидлом, наче я вам забороняю.
Тим паче, за цей час я вже придбав квартиру у іншому жк з нормальною локацією і збудований з набагато якісніших матеріалів. Вважаю, що краще доплатити і жити спокійно і комфортно.Макс15.07.2024 о 22:45Олег
Ви думаєте приватний сектор не викупиться?) думаю це лише питання часу І на рахунок того що орендують подешевше незгодний. Знаю багатьох хто зараз не ризикує в...
Олег, я б на вашем месте вообще не отвечал Александру, мне кажется это кто то из конкурентов или недоброжелателей. Уж очень больно похоже на это) если вам все ок, берите
По качеству строительству достойный вариантОлександр15.07.2024 о 17:12Олег
Ви думаєте приватний сектор не викупиться?) думаю це лише питання часу І на рахунок того що орендують подешевше незгодний. Знаю багатьох хто зараз не ризикує в...
Ну, сподівайтесь далі, що приватний сектор вам хтось на забудову віддасть, я ж не забороняю мріяти.
Ви коли небудь здавали житло в оренду? Бачу, що ні. У мене є не дешева квартира у Печерському районі, яку я здаю вже багато років, завжди намагаються збити ціну, хоча й ті хто переглядяють не виглядають бомжами. А тих, хто винаймає “лухарі” апартаменти не маючи свого житла, вважаю психічно хворими, адже тягатися все життя зі своїм барахлом по зйомних хатах, як це роблять німці – не нормально.
Будівництво халтурне не тільки локацією впритул з асоціальним контингентом, а ще й матеріалами. Вони найдешевші. Я був здивований адже на Синергію Сіті вони дійсно нічого не пожаліли, там нормальні будинки.Олег15.07.2024 о 14:19Олександр
Я ж вже писав, що на здачу хотів придбати, звичайно сам у такому будинку я би жити ніколи не став, а людям які орендують, все одно де жити, аби дешевше було вин...
Ви думаєте приватний сектор не викупиться?) думаю це лише питання часу
І на рахунок того що орендують подешевше незгодний. Знаю багатьох хто зараз не ризикує вкладатися, але орендує лакшері апартаменти для дітей , бо звикли до гарного життя.
І чим будівництво халтурне, тим що вам локація не подобається?Олександр12.07.2024 о 11:44Олег
Я думаю, скоро витісниться приватний сектор. Особисто не бачив там такого контигеньу, але може мало часу там провів. Якщо і є то з часом розсосуться, звичайна п...
Я ж вже писав, що на здачу хотів придбати, звичайно сам у такому будинку я би жити ніколи не став, а людям які орендують, все одно де жити, аби дешевше було винаймати.
Приватний сектор не витісниться, це ж приватна територія, ніхто не має права її чіпати, якщо тільки не викуплять землю, а господарі приватних будинків на це наврядчи погодяться. Ну а про контингент вже набридло повторювати. Якщо ви його не бачили, коли на годинку приїхали подивитись на будівництво, не означає, що його там немає)
Мене дуже дивують ваші наївні коментарі. Але я розумію, що вам просто на кращий варіант не вистачило грошей, тому ви захищаєте відверто халтурну забудову. В даному випадку жити у цьому будинку все ж краще ніж на вулиці.Олег11.07.2024 о 22:45Олександр
Кажу як є. Буквально вхопили за руки. Я не вперше інвестую в житло, але такого "голодного" відділу продажу ще не бачив. Люди при грошах дійсно іноді обирають сп...
Я думаю, скоро витісниться приватний сектор. Особисто не бачив там такого контигеньу, але може мало часу там провів. Якщо і є то з часом розсосуться, звичайна практика при забудові.
По ціні не можу сказати, що прям дешево. Тай вікна рехау мені подобаються, перевірений виробник. А ви якщо хотіли інвестувати в щось більш гламурне та дорожче, то дивно що сюди поїхали. Цікаво який менеджер «вхопив» за руку?мені цілком адекватний попався)Олександр10.07.2024 о 17:51Олег
ну ви Олександре вже не перебільшуєте, прям накинулися) і що поганого що роблять паркінг, після вчорашніх подій в Києві- це прям логічно. Буде служити як бомбос...
Кажу як є. Буквально вхопили за руки.
Я не вперше інвестую в житло, але такого “голодного” відділу продажу ще не бачив.
Люди при грошах дійсно іноді обирають спокійніші райони, але цей “п’ятачок” з лісом та наркоманами, що живуть навпроти в розваленому секторі – точно не “спокійніший район”. Це приблизно як біля вокзалу жити, контингент відповідний. Квадратний метр тут якраз дуже дешевий у порівнянні з іншими забудовниками, тим паче що будинок скоріше економ клас, а не комфорт. Ліфти Отіс та вікна Рехау – не розкіш.Олег09.07.2024 о 15:09Ольга
На счет локации согласна, место глухое какое-то, напротив всё застроено, а этот дом стоит на отшибе в лесу да и еще напротив полуразваленого частного сектора с ...
це зараз там малозабудовано, пройде час і побачите як там все розбудують. не здивуюся якщо і приватний сектор піде колись під забудову. А після заселення ЖК там взагалі двіжуха почнеться. Ви недооцінюєте масштабів майбутнього)
Ви були прям на будівництві в 11 ранку? бо я регулярно буваю і роботи шевеляться, хоч не так швидко як хочетьсяОлег09.07.2024 о 15:08Олександр
Які кращі? Останній дійсно розібрали, бо дешевший, але жити там ворогу не побажаю. А так і на 5, і на 7, і на 9 все є. Я живу поруч з будинком, тому можу бачити...
ну ви Олександре вже не перебільшуєте, прям накинулися)
і що поганого що роблять паркінг, після вчорашніх подій в Києві- це прям логічно. Буде служити як бомбосховище.
І звідки думки, що посеред лісу та приватного сектора купують квартири лише бідніші. В мене багато друзів та знайомих при грошах котрі обрали для життя спокійніші райони Києва. Та й квадратний метр тут зовсім не дешевий, відповідна ціна.Ольга26.06.2024 о 11:20Олександр
Які кращі? Останній дійсно розібрали, бо дешевший, але жити там ворогу не побажаю. А так і на 5, і на 7, і на 9 все є. Я живу поруч з будинком, тому можу бачити...
На счет локации согласна, место глухое какое-то, напротив всё застроено, а этот дом стоит на отшибе в лесу да и еще напротив полуразваленого частного сектора с сомнительным контингентом. Даже жнём страшновато. Вчера пришла к стройке (без созвона и предупреждения специально), всё тихо, никто не шевелился хотя было 11 часов, будний день. Поэтому пока думаю но всё же склоняюсь к тому что здесь не куплю
Олександр24.06.2024 о 17:16Олег
та вони роблять свою роботу)теж хочеться отримати гарну зп видно)асортимент не такий вже і великий лишився. от саме кращі поверхи вже розібрані. Судячи з фотозв...
Які кращі? Останній дійсно розібрали, бо дешевший, але жити там ворогу не побажаю. А так і на 5, і на 7, і на 9 все є.
Я живу поруч з будинком, тому можу бачити хід роботи кожного дня, він доволі повільний, замість того, щоб нарешті доробити оздоблення, вони клепають той підземний паркінг. Люди, які вирішили придбати квартиру посеред лісу і приватного сектору наврядчи мають машину чи хоча б повну суму на оплату житла, парковку можна і потім доробити.
Хотів придбати квартиру на здачу, але після того, як вони накинулись на мене, почув що я маю повну суму, а не розсрочку, більше ні ногою туди, думав розірвуть разом з грошима.Олег19.06.2024 о 23:49Олександр
Там ще 71 квартира вільна, які завгодно, однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні. Мені так відділ продажу намагався впарити квартиру, що склалося враження, що та...
та вони роблять свою роботу)теж хочеться отримати гарну зп видно)асортимент не такий вже і великий лишився. от саме кращі поверхи вже розібрані. Судячи з фотозвітів- то роботи йдуть і фінасування значить є
Олександр11.06.2024 о 16:23Олег
Підкажіть , а ще десь планує будувати цей забудовник? Глянули, то теж асортимент закінчився Думаємо вкладатись з котлована, але не знаємо чи варто чи краще гото...
Там ще 71 квартира вільна, які завгодно, однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні. Мені так відділ продажу намагався впарити квартиру, що склалося враження, що там нічого не купують, а фінансування для продовження будівництва вже закінчилось.
Олег10.06.2024 о 17:46Макс
Вчора дивилися квартиру в цьому ЖК, впринципі з того що вже побачили тягне на тверду 4. Єдине не покидає думка, що до метро не зовсім близько, хоч можливо так і...
Підкажіть , а ще десь планує будувати цей забудовник? Глянули, то теж асортимент закінчився
Думаємо вкладатись з котлована, але не знаємо чи варто чи краще готове взяти і дозбирувати на ремонтМакс24.05.2024 о 12:19Вчора дивилися квартиру в цьому ЖК, впринципі з того що вже побачили тягне на тверду 4. Єдине не покидає думка, що до метро не зовсім близько, хоч можливо так і краще. Бо не любимо зайвого шуму, тут то тихіше значно і до озера недалеко. Смущає ще, що асортимент квартир малий лишився
Катя13.05.2024 о 21:02Наталя
Є інвестори. Дивлячись,яка квадратура цікавить.
двушка чи трьошка цікавить. в нас діти. Хочемо більшу площу
Наталя10.05.2024 о 16:42Катя
вітаю!підкажіть чи є тут інвестори цього комплексу?плануємо купити квартиру, сподобалося розташування та сам жк, але цікавить як з школами в цьому районі. Розгл...
Є інвестори. Дивлячись,яка квадратура цікавить.
Галина29.04.2024 о 14:41Марина
так,є зупинка перед самим ЖК та на Здолбунівській ходять часто маршрутки (108, 178, 475)
да, здесь проблем с маршрутками нету, ходят часто. Ну конечно лучше иметь свой транспорт, так и удобней, и быстрее
Марина15.04.2024 о 13:34Алиса
Неплохой вариант жилья на Позняках, рядом есть остановки маршрутки?
так,є зупинка перед самим ЖК та на Здолбунівській ходять часто маршрутки (108, 178, 475)
Алиса12.04.2024 о 19:46Неплохой вариант жилья на Позняках, рядом есть остановки маршрутки?
Віталій04.04.2024 о 15:26Светлана
посмотрите на сайте застройщика,там все есть и контакты тоже. Можно еще на лун посмотреть
дякую, вже знайшов контакти продажників. На ЛУН до речі, також заходив. Зручний сайт доволі
Светлана02.04.2024 о 10:30Віталій
підкажіть, де можна прочитати про умови купівлі?є розстрочка чи кредит?
посмотрите на сайте застройщика,там все есть и контакты тоже. Можно еще на лун посмотреть
Віталій29.03.2024 о 11:35підкажіть, де можна прочитати про умови купівлі?є розстрочка чи кредит?
Назар07.03.2024 о 14:18Катя
є підземний паркінг, ми це відразу дізнавалися, як не як столиця і тут часто прильоти…
Тоді проблем не буде з укриттям, з школами тут також є вибір, є ще чимало гуртків для дошкільнят. Ми своїх водимо також
Катя05.03.2024 о 21:23Назар
Так в цьому районі все прекрасно з інфраструкторою, краще дізнайтеся чи є там укриття якесь в будинку або паркінг
є підземний паркінг, ми це відразу дізнавалися, як не як столиця і тут часто прильоти…
Назар01.03.2024 о 14:07Катя
вітаю!підкажіть чи є тут інвестори цього комплексу?плануємо купити квартиру, сподобалося розташування та сам жк, але цікавить як з школами в цьому районі. Розгл...
Так в цьому районі все прекрасно з інфраструкторою, краще дізнайтеся чи є там укриття якесь в будинку або паркінг
Катя28.02.2024 о 15:11вітаю!підкажіть чи є тут інвестори цього комплексу?плануємо купити квартиру, сподобалося розташування та сам жк, але цікавить як з школами в цьому районі. Розглядаємо 182 школу поки
Андрей22.02.2022 о 16:13Oscar SUV
Очень неплохой внешне ЖК единственное что не нравится так это немного расположение но это еще можно смирится, но с газоблоком в сенах не хочу опять связываться ...
ну располежение как по мне норм, хорошо что это не осокорки! Это уже большой плюс там даже яблоку негде упасть, и хорошо то строят несколько домов, так точно не будет окна в окна + к тому, що есть придомовая, ибо просто лавочку как у некоторых, я таковой не считаю! по технологии газоблок беспроблемный и практически везде в новостроях
Очень неплохой внешне ЖК единственное что не нравится так это немного расположение но это еще можно смирится, но с газоблоком в сенах не хочу опять связываться уж лучше кирпич, тем более что сейчас есть хорошие дома которые строятся как из него так и из керамоблок а! Успехов !
Дмитрий10.02.2022 о 13:43неожиданно для себя открыл Синергию Киев. В Ирпене построили целый район ) и вполне приличные ЖК у них.
Олег10.02.2022 о 13:39неожиданно для себя открыл Синергию Киев. В Ирпене построили целый район ) и вполне приличные ЖК у них.
Павел02.02.2022 о 14:21Жили долго на Позняках , знаю как сложно найти надежного застройщика да ещё и с такими ценами как сейчас ! Друзья рекомендуют рассмотреть Синергию киев. Зашли на сайт, много домов построено ими в Ирпене.Все документы в порядке, земля в том числе в собственности. Есть позитивные отклики про скорость сдачи . По стоимости и расположению мы сами убедились, что вполне реальное предложение на рынке как для растущих цен на все!
Мистер Блэк29.01.2022 о 13:10Bot
А где у нас в продаже 1к в Урловском 1 и 2 ??? И стоящие краны уже более чем полгода от Киевгорстроя не смущают? Проехались по минимум 5 Жк , ничего по этой цен...
Так это ж боты. Их задачи заходить в другие ЖК и флудить в коментах. Я тоже все проверил – все ложь и расстояние до метро, и стоимости.
Дмитрий (ПРО Недвижимость Киева)
А вы не сильно умны, как я посмотрю. Разумеется в практически готовом Урловском цены уже будет выше чем на котловане Синергии. Я вам скинул реальное предложение...
А где у нас в продаже 1к в Урловском 1 и 2 ??? И стоящие краны уже более чем полгода от Киевгорстроя не смущают? Проехались по минимум 5 Жк , ничего по этой цене от слова абсолютно!!!
Анатолий19.01.2022 о 16:58Неожидал если честно что так понравится жк. Растет быстро, место хорошее, мне как жителю левого берега знакомы и места и инфраструктура, которая окружает жк.
Дима Хорош23.12.2021 о 12:25Тоже обратил внимание на собственность земли, с этим все впорядке. Предыдущие жк застройщика кстати тоже норм
Саша Самойленко21.12.2021 о 13:43Проверил застройщика, пока прицепиться не к чему)) Думаю брать, на выходных контрольный раз приедем на просмотр
Виктория15.12.2021 о 13:13Вложились в 1к, ждем сдачи жк)) Нам привычно, сын долго жил и на Березняках и на Позняках. Так что район плюс минус знаком, только теперь будет своя квартира
Синергія Київ13.12.2021 о 10:09Роман
Цены по телефону и в Отделе Продаж не соответствуют, говорят такого вам не могли сказать, остались негативные эмоции после визита!
Доброго дня, Романе!
Дякуємо, що написали. Для вирішення цієї ситуації напишіть, будь ласка, свої контакти і ми обов’язково надамо всю актуальну інформацію про ЖК Синергія Київ.
Надіємось Ваша думка зміниться в кращу сторону.Роман11.12.2021 о 14:46Цены по телефону и в Отделе Продаж не соответствуют, говорят такого вам не могли сказать, остались негативные эмоции после визита!
Иван10.12.2021 о 22:49Андрей
Иван, спасибо за инфу. А что у них по земле? Тоже хочу посмотреть
Земля в собственности, это вообще первое что я спросил)) Поедьте посмотрите, думаю впечатления будут как и у меня
Андрей09.12.2021 о 13:22Иван
Съездил, посмотрел. В целом очень такой не плохой жк. Из того что приятно удивило - наличие охранной система ajax, которая идет в комплекте. По сути наполнение ...
Иван, спасибо за инфу. А что у них по земле? Тоже хочу посмотреть