ЖК Aura Park в Крюківщині
Читати огляд-
5Кирилл11.01.2024 о 23:56
trud blago
Слушайте те, кто пишет эту грязь)) Дома, которые стоят поблизости комплекса. Если вы считаете, что вы чем то лучше людей которые могут позволить себе только 20-...
И да, классная метафора, вы как раз гавно и хотите здесь расплодить, не делая полноценной канализации, а ямы накопали – типа справились. Делайте все по уму и проблем не будет. А время взяток – уходит, свои сказочные фразы применяйте и к себе.
Кирилл11.01.2024 о 23:52trud blago
Слушайте те, кто пишет эту грязь)) Дома, которые стоят поблизости комплекса. Если вы считаете, что вы чем то лучше людей которые могут позволить себе только 20-...
Здесь как раз люди заботятся о других людях, потому что нельзя в таком количестве трамбовать без коммуникаций на почти сдохшем трансформаторе, для этого есть нормы, но застройщику деньги не пахнут. Давайте посмотрим на метро хотя бы, там где делается через жопу – всегда вылазит.
Слушайте те, кто пишет эту грязь)) Дома, которые стоят поблизости комплекса. Если вы считаете, что вы чем то лучше людей которые могут позволить себе только 20-25 м2. То просто продолжайте жить, жизнь учит лучше всех учителей современных))) нельзя сеять пшеницу, а пожать ананас.
Перестаньте лить грязь необоснованно. Закон бумеранга никто не отменял. Проверено годамиАльона08.12.2023 о 12:18Бажаючі придбати житло в цьому ЖК будьте обережні!!!Будівництво проводиться без дозвільних документів, оформлених згідно діючого законодавства, з порушенням діючих норм. Забудовник в своїх оголошеннях зазначає про центральну каналізацію, але її там не має і близько. Ви будете пити воду зі скважин, які будуть отруєні вашими ж фекаліями. Опалення електричне, – уявляєте яке навантаження буде на існуючі електромережі, навіть якщо буде окрема -ТП. Будівництво розраховане на 500 квартир, а не 136, як вказує забудовник та його менеджері з продажів.
Кирилл05.12.2023 о 18:56Владик
Давайте я додам Вас в чат мешканців в селі Нове, напишите їм цей висер і по скидаєте скріни, що Вам люди у відповідь напишуть Яка залізниця, там ТП своє стоїть,...
Срач тут конечно 😂
Я тебе Влад так скажу, мне все равно что там у других, даже проверять не буду, но у меня дом на Козацкой, у родственников в Беверли Хилз и даже там о вас знают, репутацию вы себе заработали отменную 😂, к вам очень агрессивно настроены, мягко говоря, и я видел ваш проект, там не 136 квартир, вы бы уже переставали лапшу вешать на уши, и скакать как быки, именно так делает быдло, кстати, а начинали читать законы и делать все согласно им, и проблем будет меньше.Владик30.11.2023 о 22:59Марія
Шановний менеджер з продажів Владик, дуже добре, що ви підняли цю тему, бо у Боярці вас місцеві мешканці просто ненаведять, і для них цей жк трагедія не менша н...
Давайте я додам Вас в чат мешканців в селі Нове, напишите їм цей висер і по скидаєте скріни, що Вам люди у відповідь напишуть
Яка залізниця, там ТП своє стоїть, у людей у всіх прямі договори з ДТЕКом
Ніяких там септиків ніколи не було, каналізація центральна була із самого початку
“Труба на 500 метрі і фікалії течуть в поле” – ору з вас, а які ще є варіанти улаштування каналізації, крім як прокладання труб? По повітрю гівно пускати?)))
Які ще фекалії в трубах, там поряд знаходиться відділ поліції та Боярська міська рада, там би такий кіпіш піднявся, якщо б фекалії текли в поле
Про місцевих жителів, у яких пропадає вода з колодязів – шо Ви курите жіночко? Як ЖК на 136 квартир може забрати всю підземну воду на районі)))
Контингент бидло – на себе подивись суч@раКирилл27.11.2023 о 19:21Владик
Міська рада заклала там проект централізованого водовідведення. Про це сказано в ДПТ. Які тобі ще докази надати, що там буде каналізація? В AURA CENTER так само...
Меня не интересует, что там сделала на бумажках вишневая рада, меня интересует здесь и сейчас кто возле моего дома строится как мудак без документов и коммуникаций, хотите и здесь вонь и бедлам развести?!
А что когда-то будет – будем потом и обсуждать.
Застройки да, будут, но согласно предназначению земель, и это не квартирные бараки, а частные дома от 150 квадратов.Марія27.11.2023 о 19:06Владик
Боже, не позорься, будь ласка. У цього забудовника вже 3 роки назад побудований аналогічний комлекс в селі Новому (Боярська ТГ), я туди вкладав кошти в першу св...
Шановний менеджер з продажів Владик, дуже добре, що ви підняли цю тему, бо у Боярці вас місцеві мешканці просто ненаведять, і для них цей жк трагедія не менша ніж ця незаконна забудова.
1. З електроенергією – вам якимось чином вдалося приєднатися до залізниці, це теж велике питання як 🙂
2. Півтора року (1,5 року) в цьому жк були септики на таку велику кількість людей і місцеві жителі просто божеволіли від сморіду навколо, а потім просто скинулися на каналізацію (хоча її складно такою назвати, просто труба на 500 метрів і фікалії течуть в поле) і аура білдинг як завжди через нахабство (якої на той момент ще не існувало) туди врізалася.
3. Влітку у місцевих жителів пропадає вода з колодязів та свердловин (бурили глибше)
4. Купа машин, доріг немає, контингент – бидло (не всі, але багато хто) – місцеві ради б продати будинки і поїхати, але не можуть, ніхто не хоче біля цього барака купувати будинок
Хто хоче може поїхати та перевірити цю інформацію 🙂Марія27.11.2023 о 18:39Дарина
Це керівник Аури, він був з нами у нотаріуса. Дуже приємний молодий чоловік. Не думала, що в достатньо молодому віці, він так добре розбирається у всіх тонкощах...
Ви, як менеджерка аури білдінг що ще маєте казати про свого керівника, це смішно :)))) Не буває приємніх людей, котрі порушують закони, будують з порушеннями та дають хабарі.
Дарина23.11.2023 о 23:28Володимир
А нікого не смутило, що юр.лице створено в кінці літа 23 року і чи хтось бачив відповідальне лице Юсуф, котрий в реєстрах ?!))))
Це керівник Аури, він був з нами у нотаріуса. Дуже приємний молодий чоловік. Не думала, що в достатньо молодому віці, він так добре розбирається у всіх тонкощах будівництва. Розгорнуто відповів на всі питання, які нас цікавили
P.S. Це не стосується теми, але він до речі кримський татарин, переїхав з Криму в Україну в 2014 році, що викликає повагу
Владик23.11.2023 о 23:13Alex
Гарна картинка, а на справді жах! 100% не законна забудова. Призначення землі не для квартир, проблеми з електрикою та каналізацією гарантовані! НЕ ВІРТЕ ВІДДІЛ...
Боже, не позорься, будь ласка. У цього забудовника вже 3 роки назад побудований аналогічний комлекс в селі Новому (Боярська ТГ), я туди вкладав кошти в першу свою квартиру, все так само будувалось. І є там централізована каналізація, і проблем з електрикою жодних, теж на електроопаленні, але тариф на електроенергію там не комерційний, а побутовий. Я ще розумію, якби це перший ЖК був у них, але це вже третій їх житловий комплекс з електроопаленням. Не вірьте ідіотам в коментарях, які не розуміють в будівництві абсолютно нічого! У цього забудовника вже є новобудови, з якими Ви можете порівняти. Не лінуйтесь, заїдьте туди і попитайте людей, чи є у них проблеми з комунікаціями
Володимир23.11.2023 о 22:02Дарина
По-перше, це не Ваше діло, звідки кошти у нашої сім'ї на придбання нерухомості. По-друге, зайшла в реєстр судової влади, по запиту АУРА БІЛДІНГ є одна цивільна ...
А нікого не смутило, що юр.лице створено в кінці літа 23 року і чи хтось бачив відповідальне лице Юсуф, котрий в реєстрах ?!))))
Alex23.11.2023 о 20:58Гарна картинка, а на справді жах! 100% не законна забудова. Призначення землі не для квартир, проблеми з електрикою та каналізацією гарантовані! НЕ ВІРТЕ ВІДДІЛУ ПРОДАЖУ! Брешуть і не червоніють!!!
Владик23.11.2023 о 15:50Alex
Давай про друге поспілкуємося, поки я своє право власності малюю в фотошопі)))) Де там централізована каналізація?!!!!!! Її взагалі там нема, і напевно там де в...
Міська рада заклала там проект централізованого водовідведення. Про це сказано в ДПТ. Які тобі ще докази надати, що там буде каналізація? В AURA CENTER так само під ЖК провели мережу централізованого водовідведення. І все нормально, якщо міська рада там вже розробила проект ЦВ, значить воно там буде.
І від цього виграє не тільки забудовник, сусідні жителі котеджів так само зможуть перейти з септиків на центральну каналізацію. Там землі повно, і вся вона буде забудована прямо до Республіки в найближчі пару років це 100%. Подобається тобі це чи ні.
Про фотошоп не буду навіть коментувати, в реєстрі ДАБІ вже висить два готових будинки. В реєстрі нерухомості самостійно зможеш перевірити право власності на квартириAlex22.11.2023 о 13:24Владик
заходь в ДПТ я тобі на пальцях пояснюю. Ось скрін таблиці характеристики житлового фонуд (стр. 18 пояснювальної записки до ДПТ) Загальна площа забудови 11 тис...
Давай про друге поспілкуємося, поки я своє право власності малюю в фотошопі))))
Де там централізована каналізація?!!!!!! Її взагалі там нема, і напевно там де вигрібні ями там і скважини будуть – будете срати і пити з одного місця, бо забудовник любить порушувати 😂Alex22.11.2023 о 13:13Владик
де там 500 квартир, покажи мені
Все тобі покажи, розкажи, але сам все знаешь, вибрав примітивний засіб отримати інформацію, ще сходи повчись на курсах. Компанія Аура Білдінг оплачує курси взагалі? 😂
Андрій22.11.2023 о 12:13Владик22.11.2023 о 12:05Владик22.11.2023 о 12:04Андрій
Думайте що хочете я не буду це коментувати. Але згідно згаданого вами детального плану (https://vyshneve-rada.gov.ua/rada/misto-bud/7582-177.html) на даній діля...
заходь в ДПТ я тобі на пальцях пояснюю.
Ось скрін таблиці характеристики житлового фонуд (стр. 18 пояснювальної записки до ДПТ)
Загальна площа забудови 11 тисяч кв.м., житловий фонд 9360 кв.м., чисельність населення 312 людей.
Які нафіг таунхауси? Це скільки таунхаусів треба збудувати на 312 людей?У мене є право власності, воно непорушне, мені дуже хочеться подивитись чисто для принципу як ти зможеш мне позбавити права власності на мою квартиру, коли вона вже зареєстрована згідно встановленого законом порядку))
Удачі як то кажуть!Вложения:
Alex22.11.2023 о 11:59Владик
Ну так твій юрист ідіот, не вміє користуватись відкритими джералами. Спеціально для тебе не полінився залізти на сайт Вишневської міської ради і витягнути звідт...
Це не мені повідомлення, але тут не втримався,
Квартир 500 + таунхауси, а тепер порахуй, математик 😂
Не пройдеш навіть випробувальний термін там 😂Владик22.11.2023 о 11:50Стас
Владіко, я розглядав це «поселення» під інвестиції, саме таунхауси, але мій юрист вивчив цю справу, та дав рекомендації не лізти туди, забудовник мутний і багат...
Ну так твій юрист ідіот, не вміє користуватись відкритими джералами. Спеціально для тебе не полінився залізти на сайт Вишневської міської ради і витягнути звідти схеми централізованого водо- та електропостачання.
Ось посилання на схеми:
https://vyshneve-rada.gov.ua/files/MistoBud/17/11/7.pdf
https://vyshneve-rada.gov.ua/files/MistoBud/17/11/6.pdfА от що пише в ДПТ, розрахункова потреба 180 кубів води на добу!
Розрахункова потреба у воді проектної житлової забудови визначена згідно чисельності населення – 312 чол.!
Якщо там передбачається 12 будинків, це по 26 людей в кожному. В таких маленьких квартирах максимально зможе проживати 2 людей, але беремо в середньому 1,5 людини на квартиру, виходить на 17 квартир розрахована потреба в питній воді!
І це місцева влада так визначилаПосилання на ДПТ
https://vyshneve-rada.gov.ua/rada/misto-bud/7582-177.htmlВложения:
Alex22.11.2023 о 10:44Владик
Ахахахххах, ага всі ідіоти, один я розумний)) В цей ЖК не можливо інвестувати, в продажу є тільки готові квартири з правом власності Я дивився ці суди, висить в...
Ти тількі по вакансії влаштувався, що була у них відкрита в жовтні? Та тепер жопу рвешь, щоб продати хоть одну комору Аххххх-хаааааа 😂
Стас22.11.2023 о 10:26Дарина
Ви купляли у них квартиру чи просто з голови це пишете? Ми от вже ремонт робимо, вода і світло є, всі комунальні йдуть через управляючу компанію. Я ніколи в інт...
Дарина, я розумію вам тяжко з продажами того клопівника, але ж то ваш вибір! Вас, продажників видно одразу, ви як під копірку)))
Дівчинко, звільняйся та йти продавати щось класне, дитячі товари, наприкладСтас22.11.2023 о 10:17Владик
Ахахахххах, ага всі ідіоти, один я розумний)) В цей ЖК не можливо інвестувати, в продажу є тільки готові квартири з правом власності Я дивився ці суди, висить в...
Владіко, я розглядав це «поселення» під інвестиції, саме таунхауси, але мій юрист вивчив цю справу, та дав рекомендації не лізти туди, забудовник мутний і багато порушень. Я так зрозумів, що земельна ділянка під таунхауси, а строять ці квартирки і нема на таку щільність населення ні централізованого водопостачання, ні центалізованної каналізації та електрика там буде в жопі, бо трансформатор не витримує. Я теж бачив той ген план, але там все є на ньому, а покажешь де у цьому плану квартирки по 20 квадратів та в наявності згідно плану коммунікації у забудовника? 🙂
Я б сам поряд не хотів би жити, чесно, але ти тримайся, ти мабуть вляпався та купив, співчуваю, то може повернешь ще гроші 🙂
Людям дякую за розголос, юрист показав мені сайт, що створено для попередження!Андрій22.11.2023 о 10:03Владик
Думайте що хочете я не буду це коментувати.
Але згідно згаданого вами детального плану (https://vyshneve-rada.gov.ua/rada/misto-bud/7582-177.html) на даній ділянці має бути зовсім не те, що уже збудувалось та планується будувати.Владик21.11.2023 о 21:10Андрій
Жодного разу не було, щоб неякісне житло впарювали як цукерку, і от знову. Вже скільки таких понабудовували довкола столиці, а громадяни і надалі дають себе обм...
Ахахахххах, ага всі ідіоти, один я розумний))
В цей ЖК не можливо інвестувати, в продажу є тільки готові квартири з правом власності
Я дивився ці суди, висить в реєстрі один позов якихось невідомих людей, але провадження по справі до сих пір навіть не відкрито
Дивимся далі, предмет позову – скасування містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки. Цей позов вже приречений на програш!!!, так як відповідач там Аура Білдінг, хоча згідно практики Верховного суду, відповідачем в таких справах повинен бути орган, що видав МБУ, тобто міська або сільська рада
Я теж думаю, що ці позови це якась брудна компанія проти цього забудовника. Як можна називати забудову незаконную, коли згідно з Детальним планом території села Крюківщина там передбачено розміщенння житлового комлексу на 11 тисяч кв.м.? Тобто міська рада сама відвела цю території під житлову забудову, на цьому місці будь-хто має право спокійно будуватись!!!Дарина21.11.2023 о 19:14Марія
А кому платите за воду та водовідведення, якщо їх немає?
Ви купляли у них квартиру чи просто з голови це пишете?
Ми от вже ремонт робимо, вода і світло є, всі комунальні йдуть через управляючу компанію.
Я ніколи в інтернеті не з ким не сперечалась, але тут аж підозріло, купа людей пише, що ЖК жах і відстій без будь-яких доказів. Це що якісь розборки між забудовниками, чи забудовник комусь дорогу перейшов???Дарина21.11.2023 о 19:08Остап
А можете показати документи на квартиру? Звісно без ваших персональних даних Придивлявся до цього жк, але те що мені запропонували в відділі продажів це не доку...
А які Вам документи запропонували? Стандартний договір купівлі-продажу у нотаріуса. Нотаріус сидить в Крюківщині недалеко від ЖК. Ось мій нік в телеграмі, напишіть мені, я вам скину фото
@kirpin
Дарина21.11.2023 о 18:51Володимир
А як ви купили квартиру якої не існує? У відділі продажу укладають договір, в якому, простою мовою, обіцяють вам побудувати квартиру. Тому скоріше за все ви буд...
О це повна маячня, процедура купівлі квартири наступна:
1. Тобі показують витяги з реєстру права власності на квартири, які є в наявності.
2. Обираєте квартиру, Вам виписують рахунок на оплату
3. Ідете в банк і оплачуєте рахунок
4. Потім їдете до нотаріуса, показуєте квитанцію про оплату і нотаріус оформляє Вам документи на підставі договору купівлі-продажу між Вами і юридиною особою – забудовникомВсе просто, ніякої готівки, я не знаю, чому тут такий хейт цього забудовника, хто в 2023 році купляє квартири за готівку взагалі?
Кароліна19.11.2023 о 21:12Це справжня біда, а не будівництво. Мало того, що вони ці «будки» вивели за місяць, то там справжня біда з комунікаціями. З документами там справини не кращі. Шкода людей, які вклали туди кошти.
Андрій19.11.2023 о 21:08Жодного разу не було, щоб неякісне житло впарювали як цукерку, і от знову. Вже скільки таких понабудовували довкола столиці, а громадяни і надалі дають себе обманути і попрощатись зі своїми коштами. Спершу, ніж інвестувати в цю аферу, поцікавтесь що там із призначенням землі, дозволом на будівництво, комунікаціями та судовими справами. Не впевнений, що реальний стан речей когось задовольнить. Не кажучи вже про “якість” будівництва, яка відсутня як така. Якщо Ви вирішили залишитись без своїх коштів і провести решту життя в халабуді без світла, води, каналізації та навіть паркомісця (це в разі якщо пощастить і в цій фінансовій піраміді ви отримаєте хоч щось), періодично відвідуючи судові засідання, то однозначно варто звернути увагу на цей об’єкт
Марія19.11.2023 о 21:04Дарина
Не в курсі за судові справи, але ми вже придбали готову квартиру в цьому комлексі. Сподобалось, що ніяких завдатків у нас не брали. Вибрали квартиру, перевірили...
А кому платите за воду та водовідведення, якщо їх немає?
Остап19.11.2023 о 20:58Владик
Ого тут ад в коментарях))) Я вже дві квартири тут на себе оформив це шо і зі мною теж судитись будуть:-)
І ви будь ласка можете показати ваш договір на квартиру?
Остап19.11.2023 о 20:49Дарина
По-перше, це не Ваше діло, звідки кошти у нашої сім'ї на придбання нерухомості. По-друге, зайшла в реєстр судової влади, по запиту АУРА БІЛДІНГ є одна цивільна ...
А можете показати документи на квартиру? Звісно без ваших персональних даних
Придивлявся до цього жк, але те що мені запропонували в відділі продажів це не документи на квартиру.Світлана19.11.2023 о 20:41Василь
Теж взяли квартиру для доньки в цьому комплексі договір підписували у нашого нотаріуса проблем ніякіх не виникло. Раджу нікого не слухати, бо по коментам тут ні...
Ні, дядя, тут будуються мінімум від 120 квадратів і мають на це законе право, а не строять бараки без документів 🙂
Володимир19.11.2023 о 20:31Владик
Ого тут ад в коментарях))) Я вже дві квартири тут на себе оформив це шо і зі мною теж судитись будуть:-)
А як ви купили квартиру якої не існує?
У відділі продажу укладають договір, в якому, простою мовою, обіцяють вам побудувати квартиру. Тому скоріше за все ви будете судитись з Аурою щоб повернути кошти.
Якщо звісно зафіксували передачу готівкових коштів їмВладик18.11.2023 о 16:22Ого тут ад в коментарях)))
Я вже дві квартири тут на себе оформив це шо і зі мною теж судитись будуть:-)Василь18.11.2023 о 16:17Теж взяли квартиру для доньки в цьому комплексі договір підписували у нашого нотаріуса проблем ніякіх не виникло. Раджу нікого не слухати, бо по коментам тут ніби сосновий ліс забудовують))))
Дарина18.11.2023 о 15:57Куратор
Шкода, що не в курсі за судові справи. Подивіться реєстр або спитайте у чоловіка - помічника судді. І те, що це (ЦИТАТА): не перша ваша квартира, нотаріус оформ...
По-перше, це не Ваше діло, звідки кошти у нашої сім’ї на придбання нерухомості.
По-друге, зайшла в реєстр судової влади, по запиту АУРА БІЛДІНГ є одна цивільна справа за позовом Бойко, Коваль, Ренової та інших проти АУРА БІЛДІНГ.
Предмет позову: знесення та скасування реєстрації повідомлень, декларацій, містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок.
Провадження у справі не відкрито, тому не можна подивитись які підстави для подання позову і про що цей позов взагалі.
Не зовсім розумію яким чином позов про скасування МБУ може вплинути на мене, коли у мене вже зареєстровано право власності на квартиру.
Позов подати може будь-хто, покажіть судові рішення або рішення будь-яких компетентних органів про те, що ця забудова незаконна. А до того це просто балачки.P.S. Забудовника я не захищаю, але розповідаю про свій досвід. Всі документи у мене на руках. Через пару тижнів вже буду робити ремонт. Тому не розумію до чого тут цей хейт, ще й без будь-яких доказів. Якщо у Вас виникли якісь проблеми при купівлі квартири у цього забудовника, то краще нормально розпишіть свій досвід. Для цього цей блог і створено
Куратор18.11.2023 о 00:53Дарина
Не в курсі за судові справи, але ми вже придбали готову квартиру в цьому комлексі. Сподобалось, що ніяких завдатків у нас не брали. Вибрали квартиру, перевірили...
Шкода, що не в курсі за судові справи. Подивіться реєстр або спитайте у чоловіка – помічника судді. І те, що це (ЦИТАТА): не перша ваша квартира, нотаріус оформив на вас квартиру, це вже питання до ДБР :). Чи то помічникі суддів заробляють краще за суддів, що записують нерухомість на дружин…
Про “резервні генератори на випадок тривалого відключення світла” -смішно, да)
Пишіть ще)).
P.S. Товариш забудовник, перелогінтесь. Палітесь…Володимир17.11.2023 о 19:15Будівництво на “якось пройде”….без документів на комунікації, незрозуміло як іде будівництво, що вивели цих “гномів” за місяць(((
Дарина17.11.2023 о 17:20Не в курсі за судові справи, але ми вже придбали готову квартиру в цьому комлексі. Сподобалось, що ніяких завдатків у нас не брали. Вибрали квартиру, перевірили всі документи (чоловік працює помічником судді та і в принципі це вже не перша наша купівля квартири), і в той ж день нотаріус оформив на мене квартиру. Тарифи на комунальні все разом, крім світла, мені прорахували і вийшло до 500 грн. (квартплата, вода і водовідведення), що доволі дешево як на мене. На світло забудовник самостійно оформлює прямі договори з ДТЕК. Лічильники двузонні (тариф день і ніч)
Управляюча компанія не ручна від забудовника, а професійні управителі, які вже обслуговують будинки в Боярці, Тарасівці, Крюківщині та інших населених пунктах Київської області (на це ми з чоловіком одразу звернули увагу, бо вже був досвід жити в умовах обслуговування старого ЖЕКу)
При купівлі квартири нам показали договори з ДТЕКом та Вишнівським водоканалом.
Подивимось як далі, але поки що до документів питань у нас не виникло.З мінусів тільки те, що в квартирах електроопалення (в мирний час це не є мінусом, але зимою не знаю як буде), але управляюча компанія завірила, що у них є резервні генератори на випадок тривалого відключення світла
Марія16.11.2023 о 11:42Будуються без жодних законих комунікацій. Нема ні централізованого водопостачання, ні каналізації, за тепершій трансформатор я мовчу зовсім, він взагалі не розрахований на таку щільність населення (500 квартир!!!!!!!!) це взагалі жах та екологічна катастрофа. А потім намагаються через взятки ввести це в експлуатацію
Володимир
Ось тут ще є деталі щодо цієї незаконної забудови: http://aura-park.co.ua/
Володимире, дякую за додаткову інформацію для роздумів щодо цієї інвестиції!
Володимир12.11.2023 о 19:28Ось тут ще є деталі щодо цієї незаконної забудови: http://aura-park.co.ua/
Володимир12.11.2023 о 19:27Другу декларацію відхилил тому що в проміжку між першою та другою мешканці навколишніх громад, які незгодні з цим незаконним будівництвом, подали скарги в ДІАМ та інші інстанції. Також подали позов до суду що до незаконності цієї будови.
Читачі блогу слушно зауважили, що останнім часом я дещо відволіклась від оглядів нових ЖК Києва та передмістя. Виправляюсь і розповідаю про ЖК Aura Park, який нещодавно представили інвесторам передмістя столиці.
Продовження читайте в моєму огляді ЖК Aura Park в Крюківщині