ЖК City Park в Ирпене (короткий обзор)
Читати огляд-
3Вадим28.03.2024 о 12:09
Карина
Оля, можете ще придивится до Синергії Сіті від цього ж забудовника, там вищий асортимент квартир і також є вже здане житло, але район правда інший. Якщо виключн...
Мы живем в Синергии Сити, хотя хотели поначалу Сити Парк, но там цены были повыше – не потянули. Вообщем все нравится, из плюсов- индивидуальное отопление, невысокие дома, близко к Киеву. С минусов – нет рядом остановки маршрутки, не так развита инфраструктура, еще не совсем доделана придомовая. Лучше конечно поехать и самому оценить комплекс
Карина27.03.2024 о 12:13Оля
Спасибо за информацию! Да, как-то не хочется платить за коммуналку бешеные деньги, поэтому присматриваемся к домам, подключенным к ТП. Хоть и цена выше будет че...
Оля, можете ще придивится до Синергії Сіті від цього ж забудовника, там вищий асортимент квартир і також є вже здане житло, але район правда інший. Якщо виключно район центрального парку цікавить, то мабуть сіті парк – найоптимальніший варіант, бо жк центральний – занадто дорогий хоч і хороший також, а чехов проблемним був
Сергей
Ну как сказать, кому понравится тариф 4,36 на электричество? В доме поначалу был коммерческий тариф 4,36 грн, чуть позже стал 5,5. Как по мне это главная пробл...
Спасибо за информацию! Да, как-то не хочется платить за коммуналку бешеные деньги, поэтому присматриваемся к домам, подключенным к ТП. Хоть и цена выше будет чем взять только что сданное жилье. Но мы ВПЛ и нужно заселиться уже, поэтому сити парк наиболее подходящий вариант в этом районе
Сергей21.03.2024 о 15:14Оля
Сергей, подскажите, а как вам дом? Все ли устраивает? Хотим купить квартиру в сити паркe по программе єоселя.
Ну как сказать, кому понравится тариф 4,36 на электричество?
В доме поначалу был коммерческий тариф 4,36 грн, чуть позже стал 5,5. Как по мне это главная проблема многих новостроек. Уже после подключения к новой ТП цена снизилась.
Если вы покупать будет сейчас в жк без подключения к ТП, тариф около 8 грн.
Нравится, что придомовую территорию сделали красиво, еще установлен генератор (то есть всегда будете в тепле и со светом). Развязка очень удобная, если работаете в Киеве. Смотрите еще как вам сама квартира , чтобы не было никаких косяков по строительным работам.Сергей
фаро, достроен и сдан еще в 2022 году, мы с первого дома
Сергей, подскажите, а как вам дом? Все ли устраивает? Хотим купить квартиру в сити паркe по программе єоселя.
Сергей14.03.2024 о 09:49фаро
Синергия возобновляет строительство https://nerukhomi.ua/news/obektyi/sinergiya-postepenno-vozobnovlyaet-stroitelstvo-i-rabotu-otdelov.htm надеюсь City Park бу...
фаро, достроен и сдан еще в 2022 году, мы с первого дома
фаро06.07.2022 о 16:11Синергия возобновляет строительство https://nerukhomi.ua/news/obektyi/sinergiya-postepenno-vozobnovlyaet-stroitelstvo-i-rabotu-otdelov.htm надеюсь City Park будет достроен
Николай Бех10.12.2021 о 15:19Узнавал, есть инфа что заканчивают проводить электросети. После этого проблем с тарифами не будет
Добрый вечер!!!Хочу купить квартиру в Сити парк-2. Добавьте меня пожалуйста в группу инвесторов City Park II (телеграм и вайбер) Заранее очень благодарен,050-3281683
Лёня23.10.2021 о 22:55Взяли 2 комнатную во второй очереди. Ждем ввода в следующем году. Учитывая предыдущий опыт застройщика, задержек не должно быть.
Оксана16.10.2021 о 20:50Здравствуйте! Добавьте пожалуйста в группу инвесторов в вайбере Сити Парк 2 (если такая есть) – 0955002223
Наталья06.10.2021 о 11:41Гарні умови розстрочки, завдяки ним і придбали житло. Дякую Синергія що пішли на зустріч!
Даша30.09.2021 о 14:29Даша30.09.2021 о 14:28Добавьте, пожалуйста, и меня в группы в вайбере и телеграме. Спасибо:)!
Олег08.09.2021 о 13:15Реально хочется написать что то хорошее, поблагодарить компанию. Выбрали отличное место, не подвели со сроками, построили прекрасный жк и не забыли про инфраструктуру.
Валентин01.09.2021 о 00:07Дарина17.08.2021 о 10:39Складно знайти краще місце в Ірпені) Тут і парк і магазини, спротзали, і найголовніше – вибір інфраструктури для дітей (садочки та школи, просто можна обрати найкращий, всі вони поруч). Рекомендую, для сімей з дітьми це мабуть ідеальний варіант.
Моя квартира саме в Сіті Парк 2, ми обирали саме біля Центрального парку, це наше улюблене місце в Ірпіні, вже скоро закінчимо ремонт і заселяємося 👌
БГ Синергія12.07.2021 о 09:22Олена01.07.2021 о 13:51Моя улюблена локація , нещодавно купили квартиру в Сіті парк 2, я задоволена) щодня слідкую за оналйн камерами на будівництві. Тепер це мій улюблений серіал
Ірина15.06.2021 о 13:37Впевнена, що більшість проживаючих люблять гуляти саме в центрі і гуляти в Центральному парку, я також більш за все тут проводжу часу, і нещодавно вирішили переїхати жити поближче до виїзду на Київ. Варіанти житла ми обирали з досвіду друзів, вирішили купувати Сіті Парк 2. Чекаємо на свою квартиру , вже майже закінчили ремонт.
Вікторія25.05.2021 о 12:31Привіт усім! Розглядала декілька комплексів в районі центру, але що для мене стало перевагою це нова інфраструктура саме по вул. Університетська і парк Центральний !
Звідси до Києва на машині їхала хвилин 20 , є трафік як всюди, але повертаючись до теми оновлення , то мені все ж важливо мати поряд : парк, магазини, є садочки на вибір від бюджетних до дорогих, дитячі центри різного напрямку, комплекс який я обрала це “Сіті Парк” 2 черги, вже були спроби придбати 1 черги, але на той момент не вистачало фінансів. Нарешті, вже обрали і 100% буду купувати.
Денис10.05.2021 о 22:44Добрый вечер добавьте меня пожалуйста в группу инвесторов City Park II. Заранее очень благодарен 🙂 +380963033431
Денис10.05.2021 о 22:43Добрый вечер добавьте меня пожалуйста в группу инвесторов City Park II. Заранее очень благодарен 🙂
Галина06.05.2021 о 13:26Олена
До 1500 грн якщо взимку, зараз до 1000 грн приблизно. Жк подобається
Взагалі це ж зараз така ціна,поки комерційний тариф на електроенергію, далі буде дешевше, ну і ціна в місяце теж буде меньше, коли перейдемо на споживчий) в Києві звісно дороще, навіть без комерційного жила на Осокорках, а чому так хз
Олена05.05.2021 о 15:18Юрий
Добрый день Планирую приобрести в данном жк однокомнатную квартиру, подскажите кто сколько платил за коммунальные услуги зимой за квартиру 38-40 квадратов? За...
До 1500 грн якщо взимку, зараз до 1000 грн приблизно. Жк подобається
Юрий02.05.2021 о 12:52Добрый день
Планирую приобрести в данном жк однокомнатную квартиру, подскажите кто сколько платил за коммунальные услуги зимой за квартиру 38-40 квадратов?
Заранее спасибо!Юрій27.04.2021 о 10:31Дуже жалкую, що в 2018 не купили квартиру в сіті парку, так би вже жили у своїй, думали тоді що ціни ще впадуть і все таке, а життя показує що ростуть! Тим більше в Синергії виходить дуже вигідно інвестувати, тепер я вже це знаю, на досвіді як то кажуть) цього разу вже точно без всякого обрали квартиру правда двокімнатну з меньшим метражом ніж планували, але ж в сіті парку!) так що висновок такий, подобається бери, інакше потім заплатиш більше) в любому випадку – це позитивна динаміка)
Василь12.04.2021 о 12:10БГ Синергія
Вхопіть великодню знижку за вуха! -4% на всі квартири від Синергії Тільки до 2 травня отримайте гарантовану знижку 4% на будь-яку квартиру в наших житлових комп...
круто, і дуже вчасно) я реально чекав знижок, а з квартирою вже визначився;)
БГ Синергія09.04.2021 о 08:48Вхопіть великодню знижку за вуха! -4% на всі квартири від Синергії
Тільки до 2 травня отримайте гарантовану знижку 4% на будь-яку квартиру в наших житлових комплексах.Вхопити знижку від Синергії дуже просто — приїжджайте до відділу продажу (вартість таксі ми компенсуємо), обирайте квартиру мрії та отримуйте гарантовану знижку 4%! Ви можете зекономити до 90 000 грн, тож радимо скористатися цією пропозицією якнайскоріше!
Знижки діють на квартири в усіх житлових комплексах Синергії* при повній оплаті або купівлі в розстрочку** з 8.04 до 02.05. Тож ви можете обрати квартиру бажаного ступеня готовності — від будівництва на етапі фундаменту до квартир з максимальним наповненням у зданому будинку.
Знижка 4% також діє на купівлю комерційної нерухомості.
Нагадуємо, що на час локдауну усім покупцям ми даруємо безкоштовний трансфер до відділу продажів.
*Акція не діє на купівлю квартир в 2-й секції ЖК Синергія Сіті.
** При купівлі в розстрочку знижка 4% надається на суму першого внеску.
Вложения:
Світлана24.03.2021 о 11:30Мене все влаштовує в Ірпені та життя в копмлексі! Відкрила для себе кулінарію в сільпо;) всім раджу, якщо немає сил щось готувати після роботи) подобається життя біля парку, те що можна гуляти, кататись на санках з дітьми біля дому чи влаштувати пікнік і не потрібні нікуди їхати) коли жили в Києві то кудись вибратись був цілий квест, після напруженного тижня та ще й стояти в заторах і кудись їхати, а потім назад… а тут достатньо просто спуститись на ліфті;) я дуже рада, що моя сім’я обрала саме цей житловий комплекс, ми не прогадали!
Вита21.03.2021 о 17:52Добрый день, прошу добавить в группу инвесторов Сити парк 2 очередь ,0934866747! Заранее благодарю
Іра
Привіт всім) була з чоловіком на цих вихідних на перегляді квартир в Жк сіті парк другої черги. Що можемо сказати, нам сподобалось розміщення біля центрального ...
Мені тут дуже подобається жити, хто б що не писав) Біля дому є АТБ, Фора, та навіть Сільпо з смачною кулінарією, а найголовніше поруч хвойний ліс та парк, де ми прогулюємся сім‘єю) стосовно іншого, проблем особливих немає, чи можу я рекомендувати цей ЖК – так! Там до речі будується друга черга
Алёна10.03.2021 о 11:25Добрый день.
Добавьте меня в группу тг
+380965138535
Буду благодарнаБГ Синергія25.02.2021 о 09:43Аква Вита
Доброго времени суток. Добавьте меня пожалуйста в телеграм-группу +380933450300
Доброго дня.
Добавимо Вас у групу.
Гарного дня!Доброго времени суток. Добавьте меня пожалуйста в телеграм-группу +380933450300
Дарина23.02.2021 о 14:58щоб хто не писав, а я максимально задоволена і навіть площадка ролі такої вже ж не грає, поруч великий парк зі всім що треба, камон! Те що мене тут реально влаштовує це розміщення, по-суті в негласному центрі Ірпеня, тому поряд є все можливе, в тому числі школи та садочки. До Києва по прямій, чи на маршрутці по новій трасі, недостатків особливо немає, те що комерційний тариф поки на електрику, то це терпимо, надіюсь скоро вирішать, все інше ростуть ціни як по всій країні, той же газ, тому кричати, що ми особливі не бачу сенсу, але то таке)
Виктория18.02.2021 о 15:55Квартиры от 13 000 $
Присоединяйтесь к сообществу в Viber: «Квартиры от 13 000$ https://invite.viber.com/?g2=AQBjhw8lMnNB9kyKaolDo9oqaUuxIDOBr6MNmu%2BwOrE5Rx%2BmZVKZ%2FlMcyq8Gw7pX»
Тел.: 0634239406
Инга10.02.2021 о 14:48Лариса
Какая площадка доя баскетбола. Там сплошная стройплощадка ещё, а не придомовая!
Омг, там есть придомовая нормальная, вблизи строят вторую очередь, вобще не вижу проблемы, новый район развиваеться! Так у вас у дома еще Центральный парк! Вобще не понимаю на что жаловатся можно
Лариса09.02.2021 о 10:58Макс
Ну меня добавил в группу в вайбер и телеграм мой менеджер, который вел нас по покупке и оформлению квартиры) попросите своего, пусть вас добавит, делов то) А по...
Какая площадка доя баскетбола. Там сплошная стройплощадка ещё, а не придомовая!
Ірина Романова
Ірино, вдалої Вам інвестиції! До речі, порівнювати квартири на Борщагівці та в Ірпені - не дуже коректно, як на мене. Адже це принципіально різні класи житла, я...
чому? Там і там комфорт клас, те що на Борщагівці поле без інфраструктури взагалі не можна коментувати це правда) я там жила більше року, виїхати звідти, знайти садочок – ще той квест
Іра
Привіт всім) була з чоловіком на цих вихідних на перегляді квартир в Жк сіті парк другої черги. Що можемо сказати, нам сподобалось розміщення біля центрального ...
Ірино, вдалої Вам інвестиції!
До речі, порівнювати квартири на Борщагівці та в Ірпені – не дуже коректно, як на мене. Адже це принципіально різні класи житла, які “закривають” принципіально різні потреби інвесторівПривіт всім) була з чоловіком на цих вихідних на перегляді квартир в Жк сіті парк другої черги. Що можемо сказати, нам сподобалось розміщення біля центрального парку міста, він не в центрі, хоча вважається неназваним центром, бо там є все, будь що, від перукарні до спортивного центру чи італійського, грузинського ресторанів) про супермаркети навіть не говорю) АТБ в домі першої черги. Та що мене вразило особисто це планування квартир, вибір достатньо широкий а несущих стін небагато, тобто роби як тобі заманеться) ну і ціна, ми ще дивились на Борщагівці квартири, однак як за ціною там за «повітрям» виграє звісно Ірпінь! Розглядаємо варіант розстрочки від забудовника на двокімнатну квартиру)
Дарья20.01.2021 о 13:54Ірина Романова
Дарья, ну ничего себе... А какая площадь квартиры? В ней тепло, надеюсь?
площадь 72 кв. да тепло очень дом теплый сейчас -19 в квартире жара батареи на минимуме
Ольга18.01.2021 о 19:43Дарья
У нас купите трешку,вчера за отопление пришла платежка 5000,за свет 1400, за воду пока не знаем сколько, да здравствует Синергия.
у всех сейчас платежки ( цены очень поднялись на газ, електрику, на все что только можно (( у кого сейчас газовое отопление, то вообще платежки -коосмос
Дарья
У нас купите трешку,вчера за отопление пришла платежка 5000,за свет 1400, за воду пока не знаем сколько, да здравствует Синергия.
Дарья, ну ничего себе… А какая площадь квартиры? В ней тепло, надеюсь?
Дарья15.01.2021 о 22:18Вікторія
все для людей! Саме так можу описати наш сіті парк) я дуже рада, що обрала саме цей Жк і компанію Синергія, в свій час чуть не придбала квартиру в фреш сіті, ал...