Майже фініш: 5 столичних ЖК, які обіцяють здати до кінця року
Читати огляд-
посадовец31.08.2023 о 13:05
Tanya Tanya
А чому про ЖК Арія нічого не написали? Вони також анонсують введення в експлуатацію в 4 кварталі 23 року. І зовнішня і внутрішня готовність виглядає такою, що З...
Кто заплатил – того и згадала. Что за наивность?
Anastasiya
Щоб Ви могли сказати про ЖК "Атмосфера",той що у Вишневому?
Якщо ви питаєте про будинок №3, який планують ввести в експлуатацію в 3 кварталі 2023 року, то роботи там рухаються. Але на мій погляд, більш реалістичним отримання Сертифіката виглядає вже в 4 кварталі 2023 року – хоча, звісно, я як і всі інвестори сподіваюсь на завершення робіт та введення до експлуатації у вересні.
Tanya Tanya
А чому про ЖК Арія нічого не написали? Вони також анонсують введення в експлуатацію в 4 кварталі 23 року. І зовнішня і внутрішня готовність виглядає такою, що З...
Tanya Tanya, я про багато яких майже готових ЖК в цій добірці не згадала 🙂 Їх дійсно багато, тож продовжу цю тему вже у вересні!
А чому про ЖК Арія нічого не написали? Вони також анонсують введення в експлуатацію в 4 кварталі 23 року. І зовнішня і внутрішня готовність виглядає такою, що Забудовнику вдасться це зробити…
Якщо вірити ЛУН, то є більше 100 столичних житлових комплексів, забудовники яких обіцяють або повністю їх добудувати, або здати в експлуатацію будинки окремої черги до кінця 2023 року. Я подивилась на цей перелік, і обрала з нього ті проєкти, які на мій погляд, дійсно мають непогані шанси отримати Сертифікат готовності до кінця цього року.
Продовження читайте в моєму огляді Майже фініш: 5 столичних ЖК, які обіцяють здати до кінця року