Отзывы о ЖК Петровский квартал
Читати огляд-
120Коля12.06.2021 о 13:34
Роман
Открывайте документ и читайте, потом еще раз перечитайте то что написал я, только факты и ничего более. Завязывайте говорю перекручивать и создавать видимость п...
Наведені вами факти стосуються нормальних чесних забудовників. А про Новбуд факт такий, що верхні поверхи 12-лінії починали будуватися як нежитлові, з планом перевести їх в житловий фонд вже газифікованими. Недосконалість старих ДБН дозволяла виконувати такі викрутаси з “реконструкцією” після завершення будівництва. Якщо у 2021-році забудовник нарешті всеж-таки добудує 12-лінію і газифікує нежитлові приміщення на верхніх поверхах, з врахуванням яких ДБН можна буде виконати “реконструкцію”: згідно з тими, котрі діють на момент початку реконструкції, чи тих, котрі втратили чинність?
Це не дуже розумно прикриватися дурнею про те, що не може у Новбуду бути проблем, бо інакше вони були б у всіх. Повірте, таке буває, що брехуни та маніпулятори можуть виявитися не захищеними перед законом та вдосконаленням будівельних норм. Якщо це не так, то замість порожніх слів та брехливих обіцянок хай забудовник просто візьме, і добудує 12-лінію, і нехай запустять газ в квартири на усі поверхи. Хай нарешті у 2021-му зроблять усе те, що обіцяли зробити ще у 2017-му, і питання буде вичерпано та закрито назавжди. Нажаль, окрім брехливих обіцянок та нового графіку добудови 12 лінії похвалитись нічим. Нажаль, ще ніразу не бачив новбудівський графік, який би було виконано.
Вложения:
Роман12.06.2021 о 11:40Коля
Це вже натяк на те, що обіцянка про газифікацію останніх поверхів буде замінена на електрокотли за прикладом Нового Автографа? Насправді це було б не найгіршим ...
Открывайте документ и читайте, потом еще раз перечитайте то что написал я, только факты и ничего более. Завязывайте говорю перекручивать и создавать видимость проблемы
Коля09.06.2021 о 20:24Егор
HiT, період затримки в цьому випадку не має значення, інакше б нічого просто не можна було побудувати і ввести в експлуатацію із застосуванням чергового нового ...
Це якщо виходити з припущення, що всі забудовники такі ж срані, як і Новбуд: з купою висяків та невідомо де зависшими або розчиненими грошима інвесторів. Але так як є забудовники, котрі чесно будують і не створюють всіляких мутних схем для подачі газу вище 30 метрів, то вони спокійно змогли виконати Договори з інвесторами, завершивши усі попередні проекти за попередніми умовами. Новбуд також зможе за старими умовами виконати газифікацію квартир до 10-го поверху і нежитлові приміщення на 11-у. Але як потім зможе отримати дозвіл на “реконструкцію” нежитлових приміщень з наступним переведенням у житловий фонд? Якщо будинок збудований і газифікований за старими нормами, то з чого ви взяли, що “реконструювати” верхній поверх можна за нормами, котрі не відповідають сучасним вимогам?
Никита09.06.2021 о 10:33Борис
це 12 лінія? Не дуже знімок звичайно (
да, там идут работы по сантехнике.
Борис09.06.2021 о 10:11Алик
Радиаторы показали, вот такие - что скажете?
це 12 лінія? Не дуже знімок звичайно (
Никита08.06.2021 о 23:16Алик
Радиаторы показали, вот такие - что скажете?
стандартная турция 22 типа, нормальные, аккуратные. пыль не собирают внутри и греют лучше чем совеццкие гораздо. Эти вроде Roda или Koller по внешнему виду
Егор08.06.2021 о 22:07Коля
Не приписуйте мені свою логіку, а просто навчіться читати і розуміти написане: забудовник через багаторічну затримку прогавив можливість обходити старі норми, а...
HiT, період затримки в цьому випадку не має значення, інакше б нічого просто не можна було побудувати і ввести в експлуатацію із застосуванням чергового нового дбн. Ви себе чуєте хоча б?
Коля07.06.2021 о 20:19Max
вот все жк которые подали проектные документы с середины 2020-го на него и должны ориентироваться!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Може, хоч ви нарешті дасте відповідь, коли очікувати на запуск газу згідно зі старими ДБН?
Коля
1. Новий ДБН про газопостачання був опублікований на початку 2018-го, набув чинності через півтора роки. Для нормального забудовника цього було б достатньо, щоб...
вот все жк которые подали проектные документы с середины 2020-го на него и должны ориентироваться!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коля06.06.2021 о 20:10Влад
писал, не писал - петляйте и дальше, мне например все ясно и не только мне судя по переписке)
Наразі спетляли саме ви. Я пропонував, щоб ви спробували написати щось позитивне про забудовника. Я розумію, що про Новбуд дуже важко написати те, чого давно нема. Але невже усе настільки погано, що ви навіть не спробуєте?
Влад06.06.2021 о 18:34Коля
По-перше я на таке не страждаю впринципі, а по-друге ви нічого такого не спромоглися (хоч можливо і дуже старались) написати, що хоч якось теоретично могло б ме...
писал, не писал – петляйте и дальше, мне например все ясно и не только мне судя по переписке)
Коля04.06.2021 о 23:06Олег
якщо будівництво не заморожувалася, не було судових постанов її зупинити - можуть хоч 20 років будувати, орієнтуватися потрібно на терміни подачі проекту
Справді, Новбуд – він такий: може хоч 20 років будувати. Кожен наступний об’єкт доводить, що планки здорового глузду в нього нема. 12-лінію з 2016-го вже майже 5 років будує. І це при тому, що в історії 12-лінії бували світлі сторінки активного будівництва. Зараз Новбуд вже таким похвалитися не може. Тобто, похвалитися він то може, для майстрів спорту з брехні це було б легко і не вимушено. Але ж все-одно ніхто вже не повірить. Хоча, є такі що вірять, і їм смішно від моїх висновків, що 2-чергу ПК-5 ми ще дуже не скоро побачимо повністю добудованою, а про перспективи наступних ліній навіть думати нема сенсу.
Але повернімося до питання газифікації верхніх поверхів. Інвестори верхніх поверхів казали, що на етапі будівництва будинків там заплановані майстерні для художників, які потім після фейкової “реконструкції” забудовник зобов’язується перевести у житловий фонд. Припустимо, є схвалений з усіма дозволами проект газифікації творчих майстерень, і вони будуть газифіковані. Чи можливо буде після цього розпочати там “реконструкцію”, котра не відповідатиме вступившимив дію ДБН?Олег04.06.2021 о 21:18Коля
В старих ДБН обмеження встановлювалися не кількістю поверхів, а висотою 30 метрів, що пов'язано з обмеженням тиску. Рахуємо: суму висоти приміщення 2,7 метри + ...
якщо будівництво не заморожувалася, не було судових постанов її зупинити – можуть хоч 20 років будувати, орієнтуватися потрібно на терміни подачі проекту
Коля03.06.2021 о 20:55Николай
Могу и про рифы, мое право и НЕ ВАШЕ ДЕЛО! Хотите дома сидеть и не выезжать на природу? Вас это не волнует - да пожалуйста!
Обов’язково напишіть. Інвесторам, котрих киданув забудовник, буде дуже цікаво почитати.
Коля03.06.2021 о 20:54Роман
Нет там ни единого слова про ограничения еще раз, только требования к кухне где будет стоять агрегат (площадь, высота потолка, стенка где вешать). ДБН-2001 отсы...
Це вже натяк на те, що обіцянка про газифікацію останніх поверхів буде замінена на електрокотли за прикладом Нового Автографа? Насправді це було б не найгіршим варіантом. Принаймні це краще, ніж брехня про те, що старі ДБН ніяк не обмежували висоту газифікації.
Николай03.06.2021 о 17:04Коля
Треба ще про морські рифи написати. Вони приблизно таке ж відношення мають до Петрівського кварталу, як і ліси в інших населених пунктах: кожен мешканець зможе ...
Могу и про рифы, мое право и НЕ ВАШЕ ДЕЛО! Хотите дома сидеть и не выезжать на природу? Вас это не волнует – да пожалуйста!
Роман03.06.2021 о 11:13Коля
В старих ДБН обмеження встановлювалися не кількістю поверхів, а висотою 30 метрів, що пов'язано з обмеженням тиску. Рахуємо: суму висоти приміщення 2,7 метри + ...
Нет там ни единого слова про ограничения еще раз, только требования к кухне где будет стоять агрегат (площадь, высота потолка, стенка где вешать). ДБН-2001 отсылает лишь к СНиП 2.08.01- 89 а там написано устанавливайте на здоровье, только вентиляцию обеспечьте условия. Так что увы и ах – все будет по старому ДБН. Вон на левом берегу Новый Автограф строят – 24 этажа + котлы, судя по срокам начала стройки тоже попадают под ДБН-2001, а вы тут про 11 этажей рассказываете! Завязывайте!
Коля27.05.2021 о 19:07Семен
У конкретне вас вже ткнули носом і не я один. схоже ви менеджер якогось жк по сусідству, якому вигідно перекручувати факти
Ви знову написали якийсь лозунг, на цей раз розбавивши власним припущенням.
Так, щоб бути переконливішим, просто візьміть якийсь із моїх дописів, і напишіть, що в ньому є неправдою.Коля27.05.2021 о 19:05Max
1) когда публикуется новый ДБН дается период на его активацию, он вступает в действие не сразу чтобы не повергать строителей в состояние шока и дать время внес...
1. Новий ДБН про газопостачання був опублікований на початку 2018-го, набув чинності через півтора роки. Для нормального забудовника цього було б достатньо, щоб завершити те, що він мав завершити ще у 2017-му.
2. Все правильно. Але ще раз задам питання: за якими ДБН забудовник зможе провести свою фейкову “реконструкцію” верхніх поверхів 12-лінії, щоб перевести нежитлові приміщення у житловий фонд, як це було обіцяно інвесторам “квартир” на верхніх поверхах?Семен27.05.2021 о 11:34Коля
Якщо є конкретний приклад моєї брехні - будь-ласка, аргументовано спростуйте її, надавши більш достовірну інформацію. А так ваші слова більше схожі на дешевий л...
У конкретне вас вже ткнули носом і не я один. схоже ви менеджер якогось жк по сусідству, якому вигідно перекручувати факти
Егор
Так, вже заповнюють полиці товаром, чекаємо відкриття + один магазин
Это сеть Пчелка скорее всего, видели объявления по поиску работников? не думаю что совпадение)
Коля
1. Дайте будласка посилання на відповідну інформацію в Реєстрі ДАБІ. 2. Читайте уважніше, щоб не виглядати дурно: я писав про велику ймовірність проблем із газ...
1) когда публикуется новый ДБН дается период на его активацию, он вступает в действие не сразу чтобы не повергать строителей в состояние шока и дать время внести корректировки в планы
2) работает он только для проектов которые БУДУТ ПОДАВАТЬСЯ с момента его активацииКоля, перестаньте нести бред!!!!!
Коля26.05.2021 о 23:11Николай
Буду писать обо всем что считаю нужным, ваше какое дело вообще
Треба ще про морські рифи написати. Вони приблизно таке ж відношення мають до Петрівського кварталу, як і ліси в інших населених пунктах: кожен мешканець зможе їх побачити на картинках, або здійснивши мандрівку. Хоча ні, різниця є: втративши всі гроші та залишившись без житла, в лісі все-таки можна переночувати, а ось на морському рифі – ні.
Коля26.05.2021 о 23:01Егор
Та не сперечайтеся ви з блаженним, з його відсутньої логікi кожен раз коли виходить якийсь дбн все поточне будівництво повинно в Києві припинятися тут ж бо є не...
Не приписуйте мені свою логіку, а просто навчіться читати і розуміти написане: забудовник через багаторічну затримку прогавив можливість обходити старі норми, а обійти нові вже так просто не вийде.
Коля26.05.2021 о 22:52Роман
"Дурно" сейчас только вы выглядите, старый проект газификации явно ориентировался на древний ДБН 2001 года, где ограничений для этих домов с точки зрения их эта...
В старих ДБН обмеження встановлювалися не кількістю поверхів, а висотою 30 метрів, що пов’язано з обмеженням тиску. Рахуємо: суму висоти приміщення 2,7 метри + товщина плити перекриття 0,2 метри + стяжка 0,1 метри множимо на 10 поверхів, і периконуємось, що 11-й поверх в ланцюжку газифікації зайвий. Різні забудовники по різному обходили ці обмеження. Не можу стверджувати, що в усіх випадках це досягалось корупційними методами, але зазвичай це були складні та мутні схеми. Ну хто просто так підпише проект, котрий не відповідає рекомендаціям ДБН, і безкоштовно візьме на себе відповідальність за можливі наслідки? Як би там не було, і скільки б хто на цьому не заробляв, але забудовник обрав схему, за якою верхні поверхи спочатку будуються як нежитлові, а вже після завершення будівництва має оформлятися фіктивна реконструкція, внаслідок якої верхні поверхи стають житловими. Так ось якщо інвесторам 12-лінії нарешті пощастить, і забудовник в цьому році завершить це багатостраждальне будівництво, за якими ДБН забудовник зможе мутити “реконструкцію” верхніх поверхів: за старими, чи за новими?
Ще раз, бо до вас якось туго доходить: і старі, і нові норми грунтуються на одних і тих самих законах фізики, властивостях газу та здоровму глузді, які дозволяли б гарантувати безпеку. Але старі норми випадково чи навмисно були прописані так, що жадібні забудовники могли обходити деякі рекомендації, тому в нових ДБН найпринциповіші речі прописані більш категорично. І вікно можливостей для “реконструкції” за старими ДБН забудовник згаяв.
Якщо вас дійсно цікавить питання – перечитайте норми самотужки, при потребі користуйтеся калькулятором. Заодно і зробите для себе скріни зі всього, що найбільше турбує.Егор26.05.2021 о 22:19Андрей
Вблизи церкви в торговом центре будет еще какой-то супермаркет? Там вроде движение какое-то в помещении
Так, вже заповнюють полиці товаром, чекаємо відкриття + один магазин
Вложения:
Егор26.05.2021 о 22:16Коля
1. Дайте будласка посилання на відповідну інформацію в Реєстрі ДАБІ. 2. Читайте уважніше, щоб не виглядати дурно: я писав про велику ймовірність проблем із газ...
Та не сперечайтеся ви з блаженним, з його відсутньої логікi кожен раз коли виходить якийсь дбн все поточне будівництво повинно в Києві припинятися тут ж бо є невідповідності)))) слава аллаху це не так))
Николай26.05.2021 о 18:44Коля
Окрім лісу, до котрого їхати мінімум 10 км, більше нічого обговорювати у відгуках про проблемний ЖК?
Буду писать обо всем что считаю нужным, ваше какое дело вообще
Роман26.05.2021 о 17:39Коля
“Дурно” сейчас только вы выглядите, старый проект газификации явно ориентировался на древний ДБН 2001 года, где ограничений для этих домов с точки зрения их этажности просто не было – если они там есть дайте мне скрин пожалуйста и номер пункта, хахахааа
Камиль26.05.2021 о 17:36Андрей25.05.2021 о 21:37Коля
Вблизи церкви в торговом центре будет еще какой-то супермаркет? Там вроде движение какое-то в помещении
Коля25.05.2021 о 21:26Влад
вам просто неприятно что вас носом ткнули в вами же написанное?)
По-перше я на таке не страждаю впринципі, а по-друге ви нічого такого не спромоглися (хоч можливо і дуже старались) написати, що хоч якось теоретично могло б мене зачепити. Можете хоч 10 разів “ткнути носом” мене в те, що я писав і про 2-лінію ПК-5, і про 12-лінію, і можете знову все переплутати хоч навмисно, хоч через своє виняткове вміння читати тексти – мені то що до ваших потуг?
Але даю підказку: якщо хочете написати щось позитивне про забудовника – просто візьміть, і напишіть це. Можливо, вам навіть хтось повірить. А перекручувати мої слова, щоб потім героїчно спростовувати – ну цим же ви ніяк не спростуєте фактів, що у більш-менш благополучної 12-лінії вже четвертий рік просрочки, а справи на новіших лініях ще гірші, і перспективи їх добудови зовсім примарні.Влад25.05.2021 о 18:41Коля
Якби ви були більш уважними і не піддавались емоціям у прагненні прикрасити стан справ у горе-забудовника, то не писали б зараз цієї маячні, перекручуючи мої сл...
вам просто неприятно что вас носом ткнули в вами же написанное?)
Инвестор Новбуд21.05.2021 о 07:57Novbud Мошенники… собрали деньги у инвесторов и не строят!
Вот видео одного из жк застройщика
Коля16.05.2021 о 23:20Николай
Классный это белогородский лес, он действительно того стоит)
Окрім лісу, до котрого їхати мінімум 10 км, більше нічого обговорювати у відгуках про проблемний ЖК?
Коля16.05.2021 о 23:12Семен
Це називається забрехався)) Перестаньте страшилки вигадувати на рівному місці
Якщо є конкретний приклад моєї брехні – будь-ласка, аргументовано спростуйте її, надавши більш достовірну інформацію. А так ваші слова більше схожі на дешевий лозунг у підтримку забудовника.
Коля16.05.2021 о 23:07Роман
1) Не может быть дом не газифицирован при подаче документации на сдачу в эксплуатацию, это откровенная ложь. 2) Новые ДБН есть, но они пока не имеют силы, тем б...
1. Дайте будласка посилання на відповідну інформацію в Реєстрі ДАБІ.
2. Читайте уважніше, щоб не виглядати дурно: я писав про велику ймовірність проблем із газифікацією 11-х поверхів. Тому байдуже, за якими ДБН робився проект газифікації – це в будь-якому разі суперечить нормам: хоч новим, хоч старим. Єдине що при старих ДБН забудовник умудрявся вже після введення в експлуатацію будинків провертати липову “реконструкцію” верхніх поверхів, переводячи їх із нежитлового в житловий фонд, і при цих маніпуляціях там з’являвся газ. Нові ДБН більш категоричні та однозначні в цьому відношенні. Очевидно, саме тому забудовник ніяк не приступить до газифікації верхніх поверхів.Коля16.05.2021 о 22:51Влад
как раз именно эту ерунду про 3 года вы же и писали немного ниже)
Якби ви були більш уважними і не піддавались емоціям у прагненні прикрасити стан справ у горе-забудовника, то не писали б зараз цієї маячні, перекручуючи мої слова. Про 3 роки – це був оптимістичний прогноз для 2-черги ПК-5. Я і досі від цих слів не відмовляюсь. Враховуючи, що значна частина будинків цієї лінії за майже 4 роки будівництва навіть не має готової коробки, то і прогноз у 3 роки – просто нереально оптимістичний.
Настя16.05.2021 о 13:53Николай
Це ви ще в Забір’i не бували, ось там ліс реально крутий.
Николай16.05.2021 о 13:42Настя
Там швидше посадка, але прогулятися та вiдпочити можливо.
Настя16.05.2021 о 12:16Антон Г.
ближайший за Софиевским кварталом, там нормально
Там швидше посадка, але прогулятися та вiдпочити можливо.
Антон Г.16.05.2021 о 10:51Egorka
Можете сказать где тут нормальный лес поблизости чтобы прошвырнуться и воздухом подышать, отдохнуть?
ближайший за Софиевским кварталом, там нормально
Egorka16.05.2021 о 10:05Можете сказать где тут нормальный лес поблизости чтобы прошвырнуться и воздухом подышать, отдохнуть?
Роман16.05.2021 о 02:34Коля
Я і не стверджував, що 12-лінію добудовуватимуть ще 3 роки. Хоча нітрохи не здивуюсь, якщо навіть такий перелік робіт забудовник розтягне на три роки. Тимбільше...
1) Не может быть дом не газифицирован при подаче документации на сдачу в эксплуатацию, это откровенная ложь.
2) Новые ДБН есть, но они пока не имеют силы, тем более для комплексов которые ранее утвердили проектную документацию – а тут как раз у застройщика все в полном порядке, так что хватит звиздеть!Семен16.05.2021 о 01:18Коля
Я і не стверджував, що 12-лінію добудовуватимуть ще 3 роки. Хоча нітрохи не здивуюсь, якщо навіть такий перелік робіт забудовник розтягне на три роки. Тимбільше...
Це називається забрехався)) Перестаньте страшилки вигадувати на рівному місці
Влад15.05.2021 о 23:18Коля
как раз именно эту ерунду про 3 года вы же и писали немного ниже)
Анатолий13.05.2021 о 11:34PolinaKryg
Очень жаль, что у вас такой опыт был. Но мы вот заключили сделку на днях и вроде как много с нашего Петровского бронируют себе гаражи)
а откуда можно это знать кроме слов менеджера который вам же это и будет продавать? проверить это невозможно, так что надеюсь мой плохой опыт с европейкой послужит кому надо
Станислав13.05.2021 о 11:24Кирилл
На чем это все основано кроме эмоций? Вы вообще отчеты их открывали чтобы понять где на какой стадии находится та или иная очередь?
В мене питання таке ж (в принципі риторичне так як прекрасно розумію що дійсно людина звіти не відчиняла і намагається писати багато просто щоб виглядати переконливо)